سلام خدمت مهرداد عزیز و بقیه عزیزان
چند تا سوال دارم مثل همیشه
.gif)
:
1. فرض کنید دو نفر هر دو متولد سال 1372 باشند , کسی که دوره پیش دانشگاهی رو واسش تو سایت زده " اول بزرگسال " ( یعنی پیش رو بزرگسال خونده , و دیپلمش رو دی ماه 89 گرفته ) و اون یکی دیگه " ضمن سال " ( یعنی همون سال تموم کرده , و دیپلمش رو خرداد 89 گرفته ) , چه فرقی با هم ر موعد اعزام و ارسال دفترچه دارند ؟
2. تو سایت نظام وظیفه یکی این سوال رو پرسیده "
3- من متولد سال 1372هستم مي خواستم بپرسم در چه تاريخي وارد سن مشموليت مي شوم و براي رفتن به سربازي چه اقدامي بايد انجام دهم؟
شما از اول فروردين سال 1390وارد سن مشموليت مي شويد و مي بايست وضعيت مشموليت خود را طي همين سال روشن نمائيد . براي رسيدگي به وضعيت مشموليت خود و ثبت درخواست اعزام به خدمت و يا معافيت، به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) در محل سكونت خود مراجعه كرده و پس از دريافت دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي ، متناسب با وضعيت و درخواست خود اقدام نماييد.
"
و جوابش رو هم که دیدید ؟ یعنی چی ؟ یعنی متولدین 72 هم باید تا پایان سال 90 مدارک ارسال کنند ؟!!!
3. یه چیزی رو تو یه بند از دفترچه کنکور 91 ( که نمیدونم هنوز اومده یا نه !!!!
.gif)
) یکی از دوستان گذاشتند که میگه : "
كد 4) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه بزرگسالان و آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره
پيش دانشگاهي و دان شآموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1372 و بعد از آ ن.
تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1391 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم اس ت در
تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد، خود را معرفي نمايند. " .gif)
خیلی خوشحالم کرد این موضوع ولی تو همین جمله هم تناقض دیده میشه !!
میگه متولدین 72 احتیاجی به اخذ برگه آماده به خدمت ندارند !!! ولی باید خودشون رو معرفی کنند !! یعنی چی !! خودت رو معرفی کنی که میشه برگه آماده به خدمت دیگه !!! اینا هم مارو گرفتن ها !!
مرسی از پاسخگویی همیشگی شما عزیزان ( متولد 1372 نیمه اول هستم )