تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 616 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا منم بی خبرم!شما از خود سازمان سنجش یا نظام وظیفه بپرس چون واقعا نمی دونم !ممکنه چیزی بگم اشتباه باشه بعدا لعنتش به حساب من بره

الان سایت نظام وظیفه یه نیگا انداختم. یه جا نوشته میتونن انصرافی ها شرکت کنند یه جا نوشته نمی تونن!!! دفترچه سراسری پارسالم نیگا کردم کد 12 ای وجود داشته که برای کسانی بوده که شرایطش مثل منه. ولی تو این دفترچه نیست!!!
    اگه بدون اطلاع اینکارو کرده باشن خیلی بی انصافیه. باید یه سال قبل اطلاع میدادن. دیگه هنگ کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت مهرداد عزیز و بقیه عزیزان

چند تا سوال دارم مثل همیشه :

1. فرض کنید دو نفر هر دو متولد سال 1372 باشند , کسی که دوره پیش دانشگاهی رو واسش تو سایت زده " اول بزرگسال " ( یعنی پیش رو بزرگسال خونده , و دیپلمش رو دی ماه 89 گرفته ) و اون یکی دیگه " ضمن سال " ( یعنی همون سال تموم کرده , و دیپلمش رو خرداد 89 گرفته ) , چه فرقی با هم ر موعد اعزام و ارسال دفترچه دارند ؟

2. تو سایت نظام وظیفه یکی این سوال رو پرسیده "

3- من متولد سال 1372هستم مي خواستم بپرسم در چه تاريخي وارد سن مشموليت مي شوم و براي رفتن به سربازي چه اقدامي بايد انجام دهم؟
    شما از اول فروردين سال 1390وارد سن مشموليت مي شويد و مي بايست وضعيت مشموليت خود را طي همين سال روشن نمائيد . براي رسيدگي به وضعيت مشموليت خود و ثبت درخواست اعزام به خدمت و يا معافيت، به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) در محل سكونت خود مراجعه كرده و پس از دريافت دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي ، متناسب با وضعيت و درخواست خود اقدام نماييد.

"

و جوابش رو هم که دیدید ؟ یعنی چی ؟ یعنی متولدین 72 هم باید تا پایان سال 90 مدارک ارسال کنند ؟!!!

3. یه چیزی رو تو یه بند از دفترچه کنکور 91 ( که نمیدونم هنوز اومده یا نه !!!! ) یکی از دوستان گذاشتند که میگه : " كد 4) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه بزرگسالان و آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره
    پيش دانشگاهي و دان شآموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1372 و بعد از آ ن.
    تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1391 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم اس ت در
    تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد، خود را معرفي نمايند. "

خیلی خوشحالم کرد این موضوع ولی تو همین جمله هم تناقض دیده میشه !!

میگه متولدین 72 احتیاجی به اخذ برگه آماده به خدمت ندارند !!! ولی باید خودشون رو معرفی کنند !! یعنی چی !! خودت رو معرفی کنی که میشه برگه آماده به خدمت دیگه !!! اینا هم مارو گرفتن ها !!

مرسی از پاسخگویی همیشگی شما عزیزان ( متولد 1372 نیمه اول هستم )

بله دوست عزیزم .apm. اسم ایشون که خیلی ارادت دارم بهشون مهرداد هستش که خیلی پسر گلیه

داش مهرداد اسم منم پیمان هستش و از آشنایی باهاتون بی نهایت خوشحالم

عزیزم اصل سوالام این پستی که نقل گرفتم هستش خوشحال میشم اگه یه لطفی بکنی و نگاه کنی

اصل منظورم سوال 3 هستش و اینکه کد 4 میگه فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی متولد سال 1372 و بعد از آن احتیاجی به برگه اعزام به خدمت ندارند ! ولی اینکه میگه خودشون رو معرفی کنند یعنی چی ؟

ممنون میشم اگه به هر 3 سوالم جواب بدی مهرداد جووون

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی از جوابهاتون.
    فقط یک اشکال من که کاردانی هستم وضعیت نظام وظیفه کدوم کد رو وارد کنم!پار سال کد 11 بود بدین شکل:

کد 11) فارغ التحصيل دوره كارداني (فوق ديپلم) حداكثر تا 31/6/1390 در رشته هاي تحصيلي غير گروه آموزشي پزشكي، به شرط نداشتن غيبت. لازم به ذكر است كليه فارغ التحصيلان دوره كارداني ضرورت دارد حداكثر در مدت 6 ماه خود را جهت انجام خدمت وظيفه عمومي، به سازمان وظيفه عمومي معرفي نمايند.
    تبصره 1- فارغ التحصيلان فوق كه به موقع به خدمت اعزام شده باشند، در صورت نداشتن غيبت، از خدمت ترخيص خواهند شد.
    تبصره 2- فارغ التحصيلان دوره كارداني در صورتي مي توانند در مقطع كارشناسي پيوسته شركت نمايند، كه رشته كارشناسي همنام با رشته مقطع كارداني بوده و بتوانند حداكثر طي مدت 4 سال فارغ التحصيل شوند.

اما دفترچه جدید هیچ اشاره ای به کاردانی ها نشده!من الان کدوم کد رو وارد کنم!پارسال باید کد 11 رو وارد می کردم امسال!؟

این کد هم هست!البته نا مربوطه به نظرم!البته در قسمت تذکرات مهم!

3) فارغ التحصيلان مقاطع كارداني مجاز به انتخاب رشت ه هاي كارشناسي ناپيوسته نيستند و در صورت قبولي، معافيت تحصيلي به آنان تعلق
    نمي گيرد. مگر در خصوص رشت ه هايي كه به تأييد وزارتين علوم و بهداشت يا سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي، فاقد د وره كارشناسي
    ناپيوسته باشند . كه در اين صورت مدت تحصيل اين قبيل افراد در مقطع كارداني، از سقف مجاز سنوات تحصيل مقاطع كارشناسي پيوسته ( 6
    سال) كسر خواهد شد.

با این اوصاف برگه اعزام داشته باشم ثبت نام بشم کد چی وارد کنم!اینم دفترچس گمراه شدیم!
    Last edited by نادر1368; 02-12-2011 at 12:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی از جوابهاتون.
    فقط یک اشکال من که کاردانی هستم وضعیت نظام وظیفه کدوم کد رو وارد کنم!پار سال کد 11 بود بدین شکل:

کد 11) فارغ التحصيل دوره كارداني (فوق ديپلم) حداكثر تا 31/6/1390 در رشته هاي تحصيلي غير گروه آموزشي پزشكي، به شرط نداشتن غيبت. لازم به ذكر است كليه فارغ التحصيلان دوره كارداني ضرورت دارد حداكثر در مدت 6 ماه خود را جهت انجام خدمت وظيفه عمومي، به سازمان وظيفه عمومي معرفي نمايند.
    تبصره 1- فارغ التحصيلان فوق كه به موقع به خدمت اعزام شده باشند، در صورت نداشتن غيبت، از خدمت ترخيص خواهند شد.
    تبصره 2- فارغ التحصيلان دوره كارداني در صورتي مي توانند در مقطع كارشناسي پيوسته شركت نمايند، كه رشته كارشناسي همنام با رشته مقطع كارداني بوده و بتوانند حداكثر طي مدت 4 سال فارغ التحصيل شوند.

اما دفترچه جدید هیچ اشاره ای به کاردانی ها نشده!من الان کدوم کد رو وارد کنم!پارسال باید کد 11 رو وارد می کردم امسال!؟

این کد هم هست!البته نا مربوطه به نظرم!البته در قسمت تذکرات مهم!

3) فارغ التحصيلان مقاطع كارداني مجاز به انتخاب رشت ه هاي كارشناسي ناپيوسته نيستند و در صورت قبولي، معافيت تحصيلي به آنان تعلق
    نمي گيرد. مگر در خصوص رشت ه هايي كه به تأييد وزارتين علوم و بهداشت يا سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي، فاقد د وره كارشناسي
    ناپيوسته باشند . كه در اين صورت مدت تحصيل اين قبيل افراد در مقطع كارداني، از سقف مجاز سنوات تحصيل مقاطع كارشناسي پيوسته ( 6
    سال) كسر خواهد شد.

با این اوصاف برگه اعزام داشته باشم ثبت نام بشم کد چی وارد کنم!اینم دفترچس گمراه شدیم!
    امسال دفترچه تو این موارد خیلی ایراد داره. کد 12 هم حذف شده. از قبل هم اطلاعی ندادن معلوم نیست تکلیف ما چی میشه. کسایی که تو تهران زندگی میکنن کاش اعتراض بکنن به این قضیه منظورم مراجعه حضوریه تا بلکه از 16 آذر که ثبت نام شروع میشه یه راه حلی برای این موارد در نظر گیرن

5. این کاربر از .apm. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ای داد بر من نشد که!با این اوصاف من نمی دونم چکار کنم اخه!سایت سنجش هم سوالی مطرح کردم ببینم جطور میشه تلفنش هم باید گیر بیارم سوال کنم برم پلیس 10+ هم سوال کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من نظام وظیفه پرسیدم.بخش مشاوره.گفتن میتونی کنکور بدی و اگه قبول شدی و شرایطشو داشتی نظام وظیفه معافیتت رو به دانشگاه جدید منتقل میکنه

اما ازشون ک پرسیدم کد وظیفه رو جند بزنم.هنوز جواب ندادن

8. این کاربر از mh_rayaneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها من نظام وظیفه پرسیدم.بخش مشاوره.گفتن میتونی کنکور بدی و اگه قبول شدی و شرایطشو داشتی نظام وظیفه معافیتت رو به دانشگاه جدید منتقل میکنه

اما ازشون ک پرسیدم کد وظیفه رو جند بزنم.هنوز جواب ندادن
    دوست عزیز شما می خوای بعد ترم اول انصراف بدی؟ یا میخوای نگه داری برای تابستون ؟؟؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها این کد نظام وظیفه برای ثبت نام هیچ اهمیتی نداره . شما هرچی بنویسی قرار نیست جای مهمی ثبت و بررسی بشه
    همه چیز موقع ثبت نام در دانشگاه هست

11. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها این کد نظام وظیفه برای ثبت نام هیچ اهمیتی نداره . شما هرچی بنویسی قرار نیست جای مهمی ثبت و بررسی بشه
    همه چیز موقع ثبت نام در دانشگاه هست
    آقا علیرضا حرف شما درست. ولی نگرانی ما اینه که بعد قبولی تو کنکور مارو ثبت نام نکنن. چون قوانین دفترچه امسال با پارسال فرق میکنه. این تغییر هم بدون اطلاع قبلی بوده. اگه میدونستم اینجور میشه امسال ثبت نام نمیکردم. ولی اونموقع از هر کی پرسیدیم به خاطر سال تولدم گفتن میتونی دوباره کنکور بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما می خوای بعد ترم اول انصراف بدی؟ یا میخوای نگه داری برای تابستون ؟؟؟

اگه کنکور بدم و قبول شم.تابستون انصراف میدم

اما هنوز مطمين نیستم که میتونم کنکور بدم یا نه؟

علیرضا جان من یه سوال تخصصی دارم میشه از شوهر عمتتون که رییس دانشگاه هست بپرسی؟
    اگه امکانش هست بگو که برات پست خصوصی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •