من که یه شب در میون شدم
یه شب هیچی یه شب 9گیگ
sent from my android phone
اینم سرعت با گوشی همین لحظه 128محدود
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که یه شب در میون شدم
یه شب هیچی یه شب 9گیگ
اینم سرعت با گوشی همین لحظه 128محدود
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sdfssdfs; 14-12-2014 at 16:24.
نخیر
Hossein karimi Drp10926MTN
سلام
دوستان این به قول خودشون جشنواره تمدید سراسری استقبال از زمستان رو اگه کسی انجام بده، داستان شبانه رایگانش هم تمدید میشه یا نه ؟
ممنونم .
فک نکنم باید تا قبل ده اذر تمدید میکردی
دوستان زنگ میزنم به پارس میگه خط تخلیه شده از طرف ما ولی مخابرات هنوز پورت تون رو خالی نکرده الان 2 روزه مخابرات هنوز خالی نکرده چکار کنم به نظرتون؟میشه تو سایت 195 از مخابرات شکایت کرد؟
من تهران هستم
قبلشو دقیق یادم نیست ولی فک کنم 60 تا 70 بود اگر اشتباه نکنم
اگر isp پارس انلاینه خوب تستش کن
اگر هم نه که هیچی از همه مهم تره اینه که شبانه نداره گیمو میشه یکاریش کرد ولی دانلود شبانه رو نه
همون اول باید شکایت میکردی تو 195
وگرنه تا 10 سال دیگه هم همینه مخصوصا الان که تخلیه زیاد شده
که اونم حقشونه
از طرف ما خالی شده یعنی تنها اکانتت رو بستن و معلوم نیست درخواست به مخابرات فرستادن یا نه به نظر من شکایت کن در هر حال کارت سریعتر انجام میشه
از پارس که 5 روز میشه شکایت کردم که گفتم سریعتر انجام میدن تجدید نظر دادم امروز که زنگ زدن گفت مخابرات هنوز پورت رو خالی نکرده،به نظرتون چکار کنم؟
برا منم همین اتفاق افتاد........اما شکایت که کردم خودشون به مخابرات فشار اوردن فرداش جمع کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)