یک بار مودم رو ریست فکتوری کن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یک بار مودم رو ریست فکتوری کن.
چرا من انقدر سرعتم کم شد !!
به زور به 50 میرسه
چه کار کنم ؟؟ ده ساعته منتظرم رایگان برسه حالا هم ک.. .... تو حالمون چه کار کنم ؟؟
دوستان لطفا روش شبانه بدون محدودیت رو برای من هم لطفا پ خ کنید، پیشاپیش ممنون
قبلا من ساعت رایگان تا سرعت 300 هم میتونستم بگیرم، چندوقته بیشتر از 100 نمیشه![]()
دوستان این جریان سرعتو بیشتر توضیح بدین . امشب سرعت نتم داغون بود با 20 30 دانلود از سرور خارجی میکردم گفتم شاید محدود شدم برا خارجی. حال اینکه دانلودم زیر 19 گیگه. رفتم برا داخلی تست کردم در کمال ناباوری دیدم همونه 20 30 خودشم از سایتهای معروفی مث سافت 98 . پس اینکه این همه گفته میشد شاتل محدودم کنه داخلی رو محدود نمیکنه داستان بود ؟!!!!! یا اینکه اخیرا قوانینش تغییر کرده؟ مثلا shat عزیز شما گفتین :قبلا من ساعت رایگان تا سرعت 300 هم میتونستم بگیرم، چندوقته بیشتر از 100 نمیشه . شما چه سرویسی دارین میشه بگین؟ باز 100 هم خوبه . و دوست گرامی sam09ft شما چه سرویسی دارین؟ گویا به زور به 50 میرسه؟ دانلودتون چقد بود؟ یا تازه گرفتین؟ ماله من داغون شد اونم یه دفعه ای هم برا داخلی هم برا خارجی اعمال شد . یعنی قائدتا نباید داخلیم مشکلی داشته باشه با توجه به اینکه شاتل با داخلی کاری نداره و البته من تا حالا اینطور شنیده بودم ولی تجربه من چیز دیگه ای هس. البته دانلود منم فوق العاده زیاد نبود. به پشتیبانی اطلاع بدم یا ایمیل بزنم چت آنلاین حضوری یا رفتم تو لیست سیاه تا مدتی نامعلوم؟!!!!!!! اگه میدونین چه مدت بعد از این وضعیت در میام خواهشا بگین. جالبه بعضی ها دانلود های فوق العاده حجیم داشتن حتی بعد محدودیت بازم میگفتن از داخلی میترکونیم .
حال اینکه داخلی و خارجی من خودش ترکید.
ضمنا این روش بدون محدودیت چیه که به هم میگین؟ میشه یه پ.خ به ما هم بزنین . هر چند دیگه بدون محدودیتی برا من نونده.
Last edited by mehdi.84; 10-02-2014 at 03:34.
دیفالت همه مودم ها این عدد نیست به هر حال...همون دیفالت همه مودماست دیگه 192.168.1.1
برو توی IPV4ت این اعداد رو بزن:
IP Address : 192.168.1.85 هر عدد دیگه ای غیر از 85 هم می تونی بزنی غیر از یک...
subnet mask:255.255.255.0
default gateway:192.168.1.1
2تا آی پی برای DNS هم بده بعدش ببین می تونی وصل شی یا نه؟
حواست باشه که نباید به کریو وی پی چیز و... وصل شده باشی
اگر درست نشد باید دکمه ریست مودمتو برای 10 ثانیه نگه داری که فکتوری ریست بشه
کسی شب اول محدود نمیشه که...الان اینترنت ها خیلی جاها مشکل داره به همین دلیل ممکنه مشکلت موقتی باشه...بد نیست برای پشتیبان شاتل میل بزنی و بگی سرعتم پایینه و دلیلش چیه؟(حرفی از محدود شدن و... نزن)دوستان این جریان سرعتو بیشتر توضیح بدین . امشب سرعت نتم داغون بود با 20 30 دانلود از سرور خارجی میکردم گفتم شاید محدود شدم برا خارجی. حال اینکه دانلودم زیر 19 گیگه. رفتم برا داخلی تست کردم در کمال ناباوری دیدم همونه 20 30 خودشم از سایتهای معروفی مث سافت 98 . پس اینکه این همه گفته میشد شاتل محدودم کنه داخلی رو محدود نمیکنه داستان بود ؟!!!!! یا اینکه اخیرا قوانینش تغییر کرده؟ مثلا shat عزیز شما گفتین :قبلا من ساعت رایگان تا سرعت 300 هم میتونستم بگیرم، چندوقته بیشتر از 100 نمیشه . شما چه سرویسی دارین میشه بگین؟ باز 100 هم خوبه . و دوست گرامی sam09ft شما چه سرویسی دارین؟ گویا به زور به 50 میرسه؟ دانلودتون چقد بود؟ یا تازه گرفتین؟ ماله من داغون شد اونم یه دفعه ای هم برا داخلی هم برا خارجی اعمال شد . یعنی قائدتا نباید داخلیم مشکلی داشته باشه با توجه به اینکه شاتل با داخلی کاری نداره و البته من تا حالا اینطور شنیده بودم ولی تجربه من چیز دیگه ای هس. البته دانلود منم فوق العاده زیاد نبود. به پشتیبانی اطلاع بدم یا ایمیل بزنم چت آنلاین حضوری یا رفتم تو لیست سیاه تا مدتی نامعلوم؟!!!!!!! اگه میدونین چه مدت بعد از این وضعیت در میام خواهشا بگین. جالبه بعضی ها دانلود های فوق العاده حجیم داشتن حتی بعد محدودیت بازم میگفتن از داخلی میترکونیم .
حال اینکه داخلی و خارجی من خودش ترکید.
ضمنا این روش بدون محدودیت چیه که به هم میگین؟ میشه یه پ.خ به ما هم بزنین . هر چند دیگه بدون محدودیتی برا من نونده.
درود
دوستان محترم؛ این روش شبانه بدون محدودیت چطوری باید انجام داد؟
من از راههای مختلفی برای دور زدن محدودیت شبانه چک کردهام که همیشه پایدار نیست!
اگر دوستان راه و روش خاصی را سراغ دارند، لطفاً برایم پیغام خصوصی کنید.
ممنونم
پ.خ شد....
من تازه گرفتم 1 مگ اکو
سرعت روز خارجی و داخلی روی 280-290 هست
ولی شبانه رایگان سرعت خارجی اومد روی 50 یه ساعت اول (با نوسان زیاد از 20 تا 80) حدود ساعت 2 یکم بهتر شد و روی 100 موند دیگه
از 2 تا 8 صبح کلا 4.5 گیگ گرفتم
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)