اقا از بد نالیدم بد تر شد دقیقا 5 دقیقه طول کشید تا صفحه انجمن باز شدصفحه پارسم که اصلا باز نمیشه
خیر سرم 2 مگ دارم
اگه تا عصر درست نکنن زنگ میزنم هرچی از دهنم در بیاد میگم هرکاری دوست داشتن بکنن![]()
اقا از بد نالیدم بد تر شد دقیقا 5 دقیقه طول کشید تا صفحه انجمن باز شدصفحه پارسم که اصلا باز نمیشه
خیر سرم 2 مگ دارم
اگه تا عصر درست نکنن زنگ میزنم هرچی از دهنم در بیاد میگم هرکاری دوست داشتن بکنن![]()
دیشبو بگو فقط 300مگ اونم سرور داخلی دان شده ینی یه سال رفته تو پاچمون باز خوبه 128 گرفتم
sent from my android phone
با این حساب سرعتت اسمی شده !
عجیبه که واسه من خوبه .... خدا کنه خراب نشه
من حداقل 6 ماهه گرفتم ولی اگه داغون بشه داغون میشم![]()
نه اسمی نشده مودم ساعت 2:15قطع شده لعنتی
الان چند شبه مشکلم همینه چون دیوایس وایرلس زیاد دارم نمیتونم رو بریج بزارم مودمو
حالا برید 1 ساله تمدید کنید...ما که گفتیم گول نخورید...تاسف برای جامعه مون...که چه قدر پشت هم بودیم...عوضش پارس خودش کلی سود کرد...
مشکل از نویز خط نیست ؟
SNR رو چک کن اگه بحرانی باشه احتمال پریدن لینک هست !
ولی اگه فقط چراغ اینترنت خاموش میشه احتمالا مشکل از طرف خود پارس هست
نه بابا snr14هستش برا دان استریم
خیلی هام هستن 1 ساله گرفتن هیچ مشکلی هم ندارن هر شب هم کلی مطالب علمی و تحقیقاتی دانلود میکنن نمونش هم اینجا زیاده. حالا مال یکی دو نفر خراب شده که دلیل نمیشه بگیم سر همه کلاه رفت.
تو این که پارس زیرآبی رفت شکی نیست ولی بازم اونی که یک ساله تمدید کرد نسبت به بقیه برد کرد، خودشو یک سال بیمه کرد. شما کدوم isp رو میشناسی بشه شبی بالای 10 گیگ دانلود کرد محدود هم نکنه. بگو ما هم بدونیم.
برد رو مدیران اون شرکت کردند نه شماها! پس فردا فلان مدیر ماشین آخرین سیستم میگیره میندازه زیر پاش شما تو خیابون بهش خیره میشید میگید از کجا آورده؟
اما افسوس که خود شما این اشتباه رو کردید. مدیرا خر نیستند زرنگند و شماها ساده میدونند که تا سال دیگه ارزش پول کلی افت میکنه پس چه بهتر که الان به یه بهانه ای از مردم چپاول بکنند
پس فردا هم سرعت رو کم بکنند چجوری طبق کدوم قرارداد میخوایید شکایت بکنید؟؟ و البته 36 ساله که این داستان همینطور ادامه داشته و هیچگاه درس عبرتی برای مردم نشده
مثل این یکی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)