اینم از ما...2.12دقیقه ...آرت1![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از یه منبع خیلی آگاه شنیدم که قراره تا قبل از سال جدید یه تحول بزرگ توی نت ایجاد کنن و این برمیگرده به سیاست های وزیر جدید که ایشون فکر خیلی بازی داره و قراره جدی جدی به قول هایی که راجع به افزایش پنهای باند داده عمل کنه.هممون منتظر تحولات نت ایران هستیم
کاش میتونستم بیشتر راجع به چیزایی که شنیدم بگم ولی خب چون مطمئن نیستم ادامه نمیدم.خودتون بعد از چند هفته تلخی،دوباره مزه ی شیرینی خواهید چشید،ولی اینبار شیرینتر از گذشته
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
بشنو و باور مکن برادر جان...
من فکر کنم دوستمون درست میگه
خوشبحتانه این دولت برعکس دولت قبل دشمن انتقال اطلاعات نیست
اگر اخبار را دنبال کرده باشید میدونید که نویز انداختن روی ماهواره ها هم قطع شده و من تضمین میکنم طی چند ماه آینده وضعیت نت بهتر خواهد شد
دلیل این عیوب سراسری اینترنت فعلی هم از نظر من همین تغییرات و تحولات هست.این تغییرات و تحولات را در زمینه هنر و سینما هم در چند وقت اخیر شاهد بودیم...امیدوارم هرچه زودتر موج تغییرات به IT هم برسه.به امید روز های بهتر![]()
دوست عزیز چرا شایعه و د*وغ نشر میدی!!!
ایران برای برداشتن تحریم های ماهواره ای و صدا و سیما آمده طبق خواسته ITU ارسال پارازیت هایی که مستقیم به ماهواره آسیب میزنه رو تضمین و قول داده که ارسال نکنه. ( رفع تحریم صدا و سیما موقتی اعلام شده تا اطلاع ثانوی)
ارسال پارازیت های محلی همچنان ادامه دارد.
پارازیت بر دو قسم است.
1. سراسری
2. محلی
1: ارسال پارازیت بسوی ماهواره که منجر به قطع سیگنال ماهواره به سطح زمین میشه و اگر ادامه پیدا کنه به خود ماهواره نیز آسیب وارد میکند.
2: ارسال پارازیت بصورت محلی از دکل های مخابراتی که برد کوتاهی را پوشش خواهد داد که منجر به هزار مرض و درد و سرطان میشود که همچنان ادامه دارد...
بعدشم کجا جلوی گردش آزاد اطلاعات رو نگرفته؟؟؟
فیس بوک و توئیتر سرشونو بخوره...سایت های اخبار بازی و تحلیل بازی و ... و میلیون ها سایت همچنان ف.لتر هستند.
توی هر چیزی دوست داری سرچ کن ببین نتایجی که بدست میاد چندتاش فیلتر نیست.
برخلاف وعده ها 6ماه گذشته میتوانستند ولی انجام ندادند. 6ماه برای رفع ف.لتر زمان زیادی هم هست. نیاز به کار خاصی نداره جز 1 دستور.
ظاهرا شما از اون دست آدم های همیشه ... مچکریم هستید.
از قدیم گفتند 2زار بده آش به همین خیال باش.
اتفاقا دلیل اختلالات اخیر بخاطر توسعه سیستم های ف.یلترینگ هست.
چند 10 سال دیگه باید بگذره تا اتفاقات توی این مملکت رو به فال نیک نگیرید؟
صحبت های دیگر در مورد سینما و هنر که دیگه بماند.
ظاهرا توی سوئیس زندگی میکنی شما.
---
این هم سند از خبرگزاری داخل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لغو مشروط یک تحریم صدا و سیما
به گزارش جهان به نقل از جام، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده است که تحریم رادیو و تلویزیون دولتی ایران موقتا لغو میشود.
آمریکا با این ادعا که ایران از داخل خاکش بر روی ماهواره ها پارازیت ارسال می کند اعلام کرد: این تصمیم به دنبال این گرفته شده که ایران تضمین داده است از داخل خاکش روی ماهوارهها پارازیت نمیاندازد.
پیش از این شماری از شرکتهای بینالمللی ماهوارهای با فشار لابی های صهیونیستی و برخی از کشورهای عربی منطقه ارائه خدمات خود به شبکههای برون مرزی ایران مانند پرس تی وی و العالم را متوقف کرده بودند.
Last edited by Alone-Star; 08-02-2014 at 18:16.
برای من چند روزی هست که خیلی بهتر شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من واقعا نمی دونم چی بگم...اول می خواستم جواب شما رو ندم ولی دیدم اینطور فکر می کنید که حق باهاتون بوده
ببین مسئله خیلی ساده است.روش فکر کن
معادلات قدرت در ایران اینطور نیست که قوی ترین فرد کشور رئیس جمهور باشه و بتونه با یک دستور تمام محدودیت هارو برداره.باید برای تک تک آزادی هایی که می خواد بده(-اگه فرض کنیم که دلش بخواد آزادی بده-)با بقیه ارکان قدرت مذاکره کنه.این اول از همه
بعد از اون هم من چه خبر دروغی رو نشر دادم؟گفتم ایران ارسال پارازیت رو قطع کرده و خود شما هم گفتید
در مورد پارازیت لوکال هم دولت گفته تاثیر پارازیت بر روی سلامتی رو بررسی می کنه(=بهانه جویی برای قطع پارازیت)بعد از یک مدتی هم اگه بتونند سر برداشتن پارازیت (و اثبات شکست طرح پارازیت اندازی)معامله کنند میگن بررسی کردیم دیدیم آسیب میزنه و چون سلامتی مردم کشورمون برای حکومت خیلی مهمه(!!!) پارازیتو قطع می کنند.
حالا امثال شما که در کشور ما هم خیلی زیاده تا پریروز هرچه بر سرمون اوردند هیچ دم نزدند ولی امروز که احساس امنیت کردید انتظار تغییرات اساسی و یک روزه رو دارید
در صورتیکه اگر کمی مطالعه داشته باشید می فهمید که کشور ما هیچ وقت ظرفیت تغییرات ناگهانی رو نداشته و اکثر اوقات،تغییرات ناگهانی باعث شروع جنبش و تلاش برای انقلاب شده و به همین دلیل شخص اول مملکت در مقابل تغییرات ناگهانی حتما مقاومت خواهد کرد
این تغییرات عمده فیلترینگ هم اگر منظورتون بیشتر کردن فیلترینگ هست 100% اشتباه می کنید چون این تغییرات نیاز به این همه زمان نیست
(البته از اینکه شما به من برای نشر دروغ خرده گرفتی بعد خودت اومدی از نشر فیلترینگ بدون مدرک حرف زدی هم گذشتم چون حوصله بحث کردن ندارم)
دوستان یک سوال نمیدونم چرا نمیتونم وارد صصفحه تنظیمات مودمم شم قبلا اینجوری شدش دی ان اس ست کردم مشکلم حل شد الان نمیدونم چرا باز اینطوری شده!فک کنم دی ان اس ها ترکیده یک4 تا دی ان اس خوب بهم بدین ست کنم بلکه مشکلم حل شه!
Last edited by amin1374; 08-02-2014 at 22:50.
اینکه نتونی به تنظیمات مودمت وصل شی ربطی به DNS نداره و به IP address و subnet mask و gateway داره
اگه کانکشنت روی بریج نباشه،شما 2 تا کار زیر رو بکن احتمال زیاد مشکلت رفع میشه:
1.به VPN و kerio و ... هر برنامه ی proxy وصل نباش
2.مودمت رو خاموش و روشن کن
انشالله مشکلت رفع میشه...
اینم تو ساعاتی که همه دانلود میکنن
مشکل پکت لاست هم که حل شده
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)