عزیز من اینقدر اسپم نده . اگه عکسی رو میخوای بزاری باید روش رایت کلیک کنی و بری تو properties و بعد ادرس اون رو کپی کنی ورو بزنی و ادرسی که کپی کردی وارد کنی همین.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
عزیز من اینقدر اسپم نده . اگه عکسی رو میخوای بزاری باید روش رایت کلیک کنی و بری تو properties و بعد ادرس اون رو کپی کنی ورو بزنی و ادرسی که کپی کردی وارد کنی همین.
بچه ها ، كد رنگ سبز چيه؟
یکی به من نمیگه که چطوری باید گرافیک پچ نصب کنم؟
فكر كنم با cleo بشه چون من يه ماشين دارم به اين راحتي داغون نميشه ولي مثلا اگه يه برخورد شديد بكني بدنه پاره ميشه .نه نیست یعنی به نظر من نیست
چون این کار با مود انجام نمیشه و باید ماشین قابلیت این کار رو داشته باشه.
یعنی با تری دی مکس یا زد مودلر یک مشین له شده بسازی و کاری کنی که مثلا به یک جای ماشین که ضربه خورد اونجوری بشه. مثل همون قور شدن ماشین که بعضی از ماشین ها این امکان رو ندارند چون با تری دی مکس این امکان رو براش رست نکردن.
توي carcols.dat نوشته كه ميتوني كدشو استفاده كني . توي اين فايل اولاش يه چيزايي نوشته مثل اين :بچه ها ، كد رنگ سبز چيه؟
0,0,0 # 0 black blackتوي اينجا بر عكس نوشن ميده خوب اوني كه نوشته # بلك صفر در حقيقت كد رنگه و اوني كه فقط حرفه ( بلك خالي ) اسم رنگ و وقتي ميخواي كد رنگ ماشين رو بنويسي چون رنگ سياه كدش صفر هست اينطوري مينويسي
esperant, 0,0, 2,2, 127,127, 56,56
سبز هم اگه سرچ كني يكي از كد هاش 12 هست .
دست شما درد نكنه.توي carcols.dat نوشته كه ميتوني كدشو استفاده كني . توي اين فايل اولاش يه چيزايي نوشته مثل اين :
0,0,0 # 0 black blackتوي اينجا بر عكس نوشن ميده خوب اوني كه نوشته # بلك صفر در حقيقت كد رنگه و اوني كه فقط حرفه ( بلك خالي ) اسم رنگ و وقتي ميخواي كد رنگ ماشين رو بنويسي چون رنگ سياه كدش صفر هست اينطوري مينويسي
esperant, 0,0, 2,2, 127,127, 56,56
سبز هم اگه سرچ كني يكي از كد هاش 12 هست .
اگه لطف کنید صدای اژیر جدید هم بزارین ممنون میشم اخه اون قبلیه expired
شده .
مرسی.
هر کس خواست که رنگ های جدید به carcols اضافه بشه میتونه carcols رو برام بزاره و رنگهایی رو که میخواد همه رو توی یه عکس نشون بده من هم براش درست میکنم .راستی محمد رضا یه چند وقتی بود سر نمیزدی .
برای اینکه یه فایلو اپلود کنی چه باید کرد؟
این هم یکسری رینگ قشنگ.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)