نبازی به کار واش نیست چون ماشین هامون را زود عوض میکنیم.
نبازی به کار واش نیست چون ماشین هامون را زود عوض میکنیم.
نه اين دليل نميشه چون اگه واسه ماشينت خرج گذاشته باشي و ارتقا داده باشي نمي توني به همين راحتي بذاريش كنار دليلش همونيه كه گفتم وقتي ماشين كثيف نميشه كارواش بي معني هست
ممنون
سوال بعديم اينكه تو مرحله دوم كه يك اسپري بهت ميده تا جاي مورد نظر رو ديوار بزني ( البته رو ديوار يه چيزي نوشته كه با اسپري بايد رو شو بپوشوني) وقتي اسپري رو ميزني يه عبارتي مينويسه به اين شكل
البته من چند تا جاي ديگه ديدم كه رو ديوار همون عبارت رو نوشته و وقتي بااسپري رو شو ميپوشوني به تعداد دفعاتت اضافه ميشه مثلا اينطوري
واين به معني اينكه دوازده تا رو از صد تا پوشوندي.
حالا من سوالم اينكه كسي تا حالا اينو به مرز صد تا رسونده ببينه اخرش چي ميشه؟!!
یکی نوشته بود از روی نقشه همه رو رنگ کرده بود ولی آخرسر 99 تا نوشته بود
فكر نميكنم كسي تونسته باشه من يه روز نشستم وجب به وجب شهر رو گشتم (لس سانتوس) همه اش 72 تاش رو پاك كردم توي بازي غير از اين پيدا كردن 50 تا صدف زير آبي و 50 تا نعل اسب كه توي لاس ونچر هست و گرفتن 50 عكس از ديدنيهاي شهر سن فيرو هست
krauser جان نمیخوای آدرس بدی بریم بپرسیم؟![]()
مگه روي نقشه درج شدن؟ اون نوشته ها اصلا نه توي نقشه خود بازي هست نه تو اون نقشه مخصوص كه همه چي رو توش درج كردن. طرف حرف مفت زده
مطمئن باش هيچ كس نرفته واقعا سخته من توي سيو مخصوص هم نديدم 100 باشه اين سيو رو از سايت گيم كپي گرفتم كلا تمام كمال تموم كرده بازي رو كلي هم امكانات گذاشته.
دوستان ممنون. اينم سوال اخرم.
تو بعضي از مراحل بايد بري تو بعضي از ساختمانهاي شهر يه سري كارهايي انجام بدي مثلا چند نفرو بكشي يا يه نقشه اي رو از تو ساختمان بدزدي و ... البته از اين نوع مرحله فكر كنم يه 7 يا 8 تا مرحله تو كل بازي باشه.
حالا سوالم اينكه چرا وقتي بازي رو تموم ميكني خيلي از اين ساختمانها درش بسته ميشه و ديگه نميتوني بري توشون. ايا پچي يا رمزي چيزي نداره كه بتوني وارد اين ساختمانها بشي؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)