تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 522 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
    و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
    لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من بالاخره ریسک کردم و مموری اصلی رو فرمت کردم شماره ها پاک نشد ولی تغییری هم به وجود نیومد هیچ کدوم از برنامه ها یا کپی های به وجود اومده پاک نشد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بالاخره ریسک کردم و مموری اصلی رو فرمت کردم شماره ها پاک نشد ولی تغییری هم به وجود نیومد هیچ کدوم از برنامه ها یا کپی های به وجود اومده پاک نشد
    فكر كنم بايد فلش كني گوشيتو. انگار مشكلش ريشه اي هست

سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
    و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
    لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام من از اروميه هستم ولي جاش اينجا نبود ها اينجا كلوپ K800 هست نه كلوپ دوست يابي. خواستي پيغام خصوصي بده. ببينم چي مي خواي بگي عزيز

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا حالا چند بار گوشیمو فلش کردم و دیگه دوست ندارم این کارو انجام بدم در ضمن فایل main و fs مربوط به گوشیمو از دست دادم و دوباره باید بگردم و همونا رو پیدا دانلود کنم که فکر نمیکنم وقتشو داشته باشم این مشکل به هیچ وجه از راه دیگه ای حل نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يعني بعد اينكه فلش كدي باز اين مشكل برات پيش اومد؟
    نكنه از يه فايل جاوايي استفاده مي كني كه مشكل داره و اون باعث شده اينطوري بشه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

يعني بعد اينكه فلش كدي باز اين مشكل برات پيش اومد؟
    نكنه از يه فايل جاوايي استفاده مي كني كه مشكل داره و اون باعث شده اينطوري بشه
    دلمو زدم به دریا فلشش کردم دیگه راهی واسم نمونده بود ممنون از کمکت

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم چه فرقي بين k800 و k810 وجود داره .(بطور خلاصه و بدون در نظر گرفتن قيمت)
    اگه شما قصد خريد داشته باشيد كدوم يك براتون ارجح تره و به من خريد كدومشون رو پيشنهاد ميدين.
    اگه باز هم قيمت ملاك نباشه k850 چطوره ؟
    باتشكر از راهنمايي هاتون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم چه فرقي بين k800 و k810 وجود داره .(بطور خلاصه و بدون در نظر گرفتن قيمت)
    اگه شما قصد خريد داشته باشيد كدوم يك براتون ارجح تره و به من خريد كدومشون رو پيشنهاد ميدين.
    اگه باز هم قيمت ملاك نباشه k850 چطوره ؟
    باتشكر از راهنمايي هاتون
    گوشيهاي K800 و K810 كاملا مشابه هستند. تنها فرق آنها فرق ظاهري اونا هست (اكثر متفق القول هستند K800 خوشكلتره) ولي يه تفاوت وجود داره كه به قول معروف اين تفاول رو اهل فن درك مي كنن:
    همونطور كه كامپيوتر داراي ويندوز و سيستم عامل هست گوشي هاي سوني اريكسون هم داراي يك فريم وير هستند كه همون كار سيستم عامل رو در گوشي انجام ميده. فيرم هاي دو گوشي K800 و K810 به لحاظ ظاهري كامل يكسان و هم شكل هستند ولي تفاوتي كه دارند اينه كه فيرم 810 قويتر هست و داراي قابليت هايي مانند قبول كردن پچ هست و برخي امكاناتي داخلي كه واقعا اهل فن اونها رو درك مي كنن واسه همين هست كه K800 بسيار محبوب تر از 810 هست و الان همه 800 رو به 810 ترجيح ميدن. ولي اگه برات قيمت مهم نيست بين 800 و 810 من ميگم 810 بگير البته يه رنگبندي خوشكل (يك دست سياه) مدل هاي 2 رنگ مخلوط اين گوشيها خيلي زشته(كهنه به نظر مياد) چون مي توني از گوشي كه امكانات داخليش از K800 بيشتره لذت بيشتري ببري شايد بخواي پچ هاي جالب نصب كني روش. يه مطلب هم بگم اين 2 گوشي به قدري با هم يكسان طراحي شدند( به لحاظ سخت افزاري) كه ميتوني فريم هاشونو عوض كني باهم يعني 800 و 810 فريم هاي همديگرو ساپورت مي كنن و قابل تبديل به همديگه هستند. يعني شما اگه 800 بگيري ميتوني به 810 تبديل كني و از همون امكانات 810 بهره مند بشي. اين از 800 و 810.

K850 يك گوشي فوق العاده و در عين حال باكلاس هست وقتي داراي دوربين 5 مگاپيكسلي هست. تونسته تو جرگه گوشيهايي مثله N95 و N82 قرار بگيره اين گوشي تنها مزيتش همين دوربين قويشه. ولي از نظر ظاهري از K800 زشت تر و از K810 خوشكل تره شايان ذكر هست كه 850 داراي جوي استيك هم نيست. اميدوارم تونسته باشم تا به خوبي راهنماييت كنم تا يه انتخاب خوب و دقيق داشته باشي

داره خودمونی میشه Ghiyamat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!

حتی وقتی safe هم جدا میکنم.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گوشيهاي K800 و K810 كاملا مشابه هستند. تنها فرق آنها فرق ظاهري اونا هست (اكثر متفق القول هستند K800 خوشكلتره) ولي يه تفاوت وجود داره كه به قول معروف اين تفاول رو اهل فن درك مي كنن:
    همونطور كه كامپيوتر داراي ويندوز و سيستم عامل هست گوشي هاي سوني اريكسون هم داراي يك فريم وير هستند كه همون كار سيستم عامل رو در گوشي انجام ميده. فيرم هاي دو گوشي K800 و K810 به لحاظ ظاهري كامل يكسان و هم شكل هستند ولي تفاوتي كه دارند اينه كه فيرم 810 قويتر هست و داراي قابليت هايي مانند قبول كردن پچ هست و برخي امكاناتي داخلي كه واقعا اهل فن اونها رو درك مي كنن واسه همين هست كه K800 بسيار محبوب تر از 810 هست و الان همه 800 رو به 810 ترجيح ميدن. ولي اگه برات قيمت مهم نيست بين 800 و 810 من ميگم 810 بگير البته يه رنگبندي خوشكل (يك دست سياه) مدل هاي 2 رنگ مخلوط اين گوشيها خيلي زشته(كهنه به نظر مياد) چون مي توني از گوشي كه امكانات داخليش از K800 بيشتره لذت بيشتري ببري شايد بخواي پچ هاي جالب نصب كني روش. يه مطلب هم بگم اين 2 گوشي به قدري با هم يكسان طراحي شدند( به لحاظ سخت افزاري) كه ميتوني فريم هاشونو عوض كني باهم يعني 800 و 810 فريم هاي همديگرو ساپورت مي كنن و قابل تبديل به همديگه هستند. يعني شما اگه 800 بگيري ميتوني به 810 تبديل كني و از همون امكانات 810 بهره مند بشي. اين از 800 و 810.

K850 يك گوشي فوق العاده و در عين حال باكلاس هست وقتي داراي دوربين 5 مگاپيكسلي هست. تونسته تو جرگه گوشيهايي مثله N95 و N82 قرار بگيره اين گوشي تنها مزيتش همين دوربين قويشه. ولي از نظر ظاهري از K800 زشت تر و از K810 خوشكل تره شايان ذكر هست كه 850 داراي جوي استيك هم نيست. اميدوارم تونسته باشم تا به خوبي راهنماييت كنم تا يه انتخاب خوب و دقيق داشته باشي
    دوست عزيز
    اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي بسيار جامع و كامل بود . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •