ممنون ... اقا static ... اقایی به خدا
ممنون ... اقا static ... اقایی به خدا
بهترین ترکیب همینه!!! (البته تو بازی های تیمی اول باید wind walk برید!!! حتما!!! ) هیروی منه نا سلامتی!!!![]()
سلام من رفتم یه دی وی دی گرفتم که اینا توش بود : وارکرافت 1 و 2 و 3 + پچ + مپ ... ولی یه مشکلی دارم
من وارکرافت 3 + فروزن ترون رو نصب میکنم سپس میرم که پچ ها رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه ؟ چون پچ هایی که توش هستند خیلی زیادن من اسم پچ هارو میگم شما ترتیب نصبش رو بهم بگید (خیلی زیاده من که سر در نیاوردم )...البته یه بار تونستم نصب کنم تا پچ 1.20 ولی تو بازی نمیره و این ارور رو میده : please isert the original disk یا its WRONG disk
ولی در کل من عاشق dota allstars هستم و اونم فقط رو پچ 1.20 میاد خواهشا بگید چی کار باید بکنم .. اینم عکس از لیست پچ هام : (اول عکس رو سیو کنید بعد ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by brain; 22-06-2008 at 20:27.
Brain جان لطفا پچ 1.18 به بعد رو نسب كن اون قبلي هارو نسب نكن
brain عزیز سلام ... منم همین dvd رو دارم و اولش واسه نصب همین مشکل رو داشتم و همین ارور ها هم به من میداد ... تنها راهش رو اقا static نشونت داده و منم تایید میکنم ... منم همین کار رو کردم تا بازی اجرا شد ... pach 1.18 به بعد رو نصب کن کارت راه میافته
سلام عزیزان
یه سوال فنی !
دقیقا سه روز هست که ADSL به شهر ما هم اومده (خوش اومد)
که سه نوع خدمات ارئه می ده »
64 kb\s
128 kb\s
256 kb\S
و چون برای اولین بار و تک است و مردم هم یه مشت ندید بدید هستند قیمت های سرسام اوری داره ( مودم چهل هزار تومنی رو هفتاد تومن می ده)
خواستم ببینم با 64 کیلو بایت می تونم توی جی جی, دوتا الستار رو بازی کنم بدون اینکه گیر کنه ؟؟
بابا دمت گرم عجب حالی دادی بقیشم بذار plz
از دست این دویتمونم ناراحت نشو منظوری نداشت
تایید میشه
ببین اگه یوزر کم باشه اره ولی چون به اشتراک میزارن خی رو 128 هم یه جاهایی کم میاره ولی اگه 64 واقعی باشه فقط مخصوص خودت میتونی فقط بری تو هاست بقیه و نمیتونی هاست شی![]()
ممنون از راهنماییت
اگر 128 بگیرم چی ؟؟
کاملا موضوع حل میشه ؟؟
می تونم هاست هم بشم بدون گیر کردن ؟
سلامی دوباره :
من اینا که علامت زدم رو نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد و ارور داد : ) اگه اشتباه کرده بودم بهم بگید
Please make sure your Frozen trone disc is in your CD-ROM drive , then clic on RETRY
کسی میتونه این دو فایل رو برای من آپلود کنه :
war3.exe
worldedit.exe
فکر کنم مشکل از اینا باشه .... اگه آپلود کنید ممنون میشم ..... با تشکر
دوستان سلام ... اقا akharwarbaz من معذرت میخوام ... نه 1 بار بلکه 100 بار ... قصد من کم نشون دادن زحمت شما دوست عزیزم نبوده باور کن اتفاقا از داستانت خوشم اومد و تشکر هم کردم و باز هم تشکر میکنم ... به خدا قصدم این نبوده که بخوام به منبعت سر بزنم که ببینم راست میگی یا دروغ ... من فکر کردم این مطلب رو که گذاشتی شاید داستان هروهای دیگه هم حتما توی اون منبع باشه ... باور کن سوء تفاهم شده واست و اگر نه من که فقط چند روزی بیشتر نیس که در انجمن عضو شدم و هیچوقت به خودم اجازه بی احترامی رو به شما قدیمی ها نمیدم ... من فقط منبع رو خواستم که خودم برم و داستان هیرو ها رو بخونم همین ... بازم از تو عزیز که ناراحتت کردم معذرت میخوام ... امیدوارم این سوء تفاهم رو فراموش کنی ... ( واسه بار دوم هستش از همه به خصوص اقا akharwarbaz معذرت خواهی میکنم ... دوستان چرا یه موضوع رو اینقدر کش میدین )</p>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)