تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 1320 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نره
    سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
    منم بعضی وقتا با این مشکل مواجه میشم. یعنی نت رو روشن میکنم اما دیتایی نمیاد. بعد چند بار قعط و وصل کردن و تغییر ای پی دیگه درست میشه. البته من منظورم بسته شبانه نیست و در کل گفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    Last edited by bzt; 15-05-2016 at 13:31.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    شما زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن

5. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!

Sent From My XPERIA M4

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!

Sent From My XPERIA M4
    ربطی به فاصله نداره شما از کجا میدونین طیف تابش امواج اون دکل چقده؟ مثلا اگر 80 درجه باشه وقتی 200 متر نزدیکش بشی اون کیفیت لازمه نداره ولی وقتی 500 متر فاصله. داشته باشی بهترم میشه این فقط مثال بود ممکنه طیف تابش. پرتو امواج در هر منطقه فرغ داشته باشه شما به صورت بسیم وصل میشی پس خیلی عوامل درگیر هست مثلا p e f که خودش میتونه فرکانس گیج کنه
    Last edited by naser.051; 15-05-2016 at 16:01.

8. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.

یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
    اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.

الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
    اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز
    Last edited by Mehran14233; 15-05-2016 at 23:06.

10. 2 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.

یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
    اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.

الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
    اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز
    شما انتنو رو LTE قرار دادی برای همین چون همه جا فورجی نیست انتنم نداری راه حل اینه شبکه رو بذار رو wcdma prefered / Gsm درست میشه اگه درست نشد فقط gsm بذار وقتی هم حواستی استفاده دانلودی بکنی بذار رو lte یا wcdma بذار البته باید انتنشم باشه وگرنه هی می پره

12. 4 کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام،

چن روز پیش پیامی با این مضمون به یکی از اعضای خانواده ارسال شده:

"مشترک محترم،90 هزار تومان اعتبار هدیه اول مارکتی مختص شما بوده که متاسفانه دریافت نکرده اید،تنها تا ساعت24 فرصت دارید تا از این هدیه بهره مند شده و با اشتراک 10 هزارتومانی اول مارکت در قرعه کشی ماهانه شرکت داده شوید،تنها با ارسال عدد 1"

ایشون هم متاسفانه عدد 1 رو ارسال کرده ،حالا پیام اومده براش که مبلغ 10 هزار تومن در قبض تلفن همراه دوره آتی شما افزوده میشه،

میخواستم بدونم راهی هست که بشه این موضوع رو لقو کرد؟چون همه جا رو گشتم لغو اشتراک نبود و تو خود متن هم اشاره ای به اتفاق بعدی نکرده که سر طرف میاد!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با 9990 تماس رایگان بگیرید

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •