تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 473 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سلام/من به تازگی یه گوشی یندو خریدم/ مشکلی که دارم با موزیکشه/البومها و اهنگهای را که داخل گوشی و در فولدر موزیک می ریزم دیده نمیشه و از 40 تا اهنگ تنها 5 یا 6 تا اجرا میشه /سوال دوم: چه جوری می تونم فیلمها و عکسها را بلوتوث کنم/سوال سوم چه راهی برای قفل نشده گوشی بعد از چند ثانیه وجود داره ؟ و در اخر فایل منجر گوشی کجا هست؟ لطفا کمکم کنید/ممنونم

2. این کاربر از swot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با k970 دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو تو مموری یا حاظه گوشی سیو نمیکنه و موقع سیو کردن فقط تو سیمکارت میریزه، ممنون میشم راهنمایی کنین
    پیامها روی مموری کارت ذخیره میشه و کافیه کمی به قسمت تنظیمات اس ام اس بازی کنید تا متوجه بشید. چون گوشی را الان ندارم
    دوستان سلام/من به تازگی یه گوشی یندو خریدم/ مشکلی که دارم با موزیکشه/البومها و اهنگهای را که داخل گوشی و در فولدر موزیک می ریزم دیده نمیشه و از 40 تا اهنگ تنها 5 یا 6 تا اجرا میشه /سوال دوم: چه جوری می تونم فیلمها و عکسها را بلوتوث کنم/سوال سوم چه راهی برای قفل نشده گوشی بعد از چند ثانیه وجود داره ؟ و در اخر فایل منجر گوشی کجا هست؟ لطفا کمکم کنید/ممنونم
    تو همون قسمت مدیا سنتر یه گزینه ای یا چیزی شبیه refresh باید داشته باشه. دقیقا اسمشو خاطرم نیست
    در مورد بلوتوث کردن کاری نداره. اینو از هر کسی بپرسید جواب میده
    فایل منیجر هم داره باید تو قسمت منو دمبالش بگردی. منو> آیکون وسط انتهایی رو بزنی بعد فایل منیجر مید

هر دوی شما مشکل خاصی ندارید و اگه براتون سخته پیدا کنید. به یکی از دوستانتان که سونی اریکسون داره یا به یه مغازه دار بگید براتون پیدا میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی من یه w100i دارم که یه سری موزیکا رو از توی پلیر بعضی موقع ها هم از فایل منیجر

پخش نمیکنه

مثلا توی پلیر گوشی یه موزیک رو پخش میکنه ولی بعدی رو پخش نمیکنه یا مثلا سه چهار تا اهنگ رو رد میکنه پخش نمیکنه دوباره

پخش میکنه

نمیدونم مشکلش چیه

ممنون میشم جواب بدین
    دوستان کسی نمیدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من يك كا800 دارم ميخواهم به اينترنت متصل شوم بايد چه تنظيماتي را انجام دهد. راهنمايي كنيد هيچي بلد نيستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[

تو همون قسمت مدیا سنتر یه گزینه ای یا چیزی شبیه refresh باید داشته باشه. دقیقا اسمشو خاطرم نیست
    در مورد بلوتوث کردن کاری نداره. اینو از هر کسی بپرسید جواب میده
    فایل منیجر هم داره باید تو قسمت منو دمبالش بگردی. منو> آیکون وسط انتهایی رو بزنی بعد فایل منیجر مید

دوست من :توی منو هایگوشی من( yendo) گزینه مدیا سنتر و یا فایل مننجر وجود نداره /تنها گزینه ای که می تونم به اهنگها دسترسی پیدا کنم گزینه walkman هست که از 40 تا اهنگ تنها 4 تا الی 5 تا را می خونه /گزینه update media را هم که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته / بلوتوث های اهنگ هم مشکلی نداره اما برای عکس و فایلهای تصویری گزینه بلوتوث وجود نداره /ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من بسیار مشتاقم که گوشی X10 رو همین فردا بخرم. اما بعضی از دوستان گفتن که قدیمی شده و 60تومن بزارم روی 400تومنم و یه neo بگیرم که ایکار برام مقدور نیست و اگر هم مقدور بود اینکارو نمیکردم چون بنظرم تا همین جاشم خیلی پامو فراتر گذاشتم و اگه ولخرجیام بیش از این بزنه بالا اونوقت باید کلی جواب پس بدم.

نظرتون چیه بخرم یا نخرم؟(بنظرم حالا حالاها گوشی شاخی خواهد بود)

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ، این مدل گوشی ها همچین مشکلی براشون پیش میـاد برا خلاصی از این مشکل برا مدت طولانی فلش بهترین پیشنهاده .
    سلام

من يك كا800 دارم ميخواهم به اينترنت متصل شوم بايد چه تنظيماتي را انجام دهد. راهنمايي كنيد هيچي بلد نيستم
    سلام . سیم کارتتون چیــــه ؟
    سلام
    من بسیار مشتاقم که گوشی X10 رو همین فردا بخرم. اما بعضی از دوستان گفتن که قدیمی شده و 60تومن بزارم روی 400تومنم و یه neo بگیرم که ایکار برام مقدور نیست و اگر هم مقدور بود اینکارو نمیکردم چون بنظرم تا همین جاشم خیلی پامو فراتر گذاشتم و اگه ولخرجیام بیش از این بزنه بالا اونوقت باید کلی جواب پس بدم.

نظرتون چیه بخرم یا نخرم؟(بنظرم حالا حالاها گوشی شاخی خواهد بود)
    سلام . گوشی خوبیـــه ، مشکلاتی رو هم که داره بخونیـد تا بعد از خرید پشیمون نشیــد ..
    هر گوشی مشکلاتی داره ! قسمـت مشاوره خرید گوشی هم یه نگاهی بندازید و تایپک براش بزنید .
    موفق باشید!

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

بیچاره k850 بخدا مظلوم واقع شده !!!!! کل تاپیک رو گشتم هر سوالی در مورد آپدیت شده فقط گفتم بگرد تو فروم پیدا میکنی یا با فلان برنامه میشه بعد پشت سرش یکی دیگه نوشته نه با اونم نمیشه !!!!!!
    ترو خدا یکی بیاد بگه با چه برنامه ای میشه راحت این گوشی رو آپدیت یا فلش کرد البته میخوام با اینترنت خود گوشی همراه اول دائمی آپدیتش کنم یا اگه میشه اول برنامه آپدیت یا فریمور یا فلش یا هر اسم دیگه ای داره رو دانلود بعد با برنامه ایکس فلش یا آپدیتش کنم
    تو کلوپش هم که کسی نیست!!!

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه گوشی W810 دارم که تازگیها از طرف خود گوشی نمیتونم به اینترنت وصل بشم!!!
    میخواستم بپرسم این از خود گوشیه یا ..........؟؟؟

داره خودمونی میشه merman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    گوشی من ویواز پرو هستش
    مشکلش اینه که رمش خود به خود هنگ میکنه یعنی وقتی داخل فایل منیجر یا برنامه های نصب شده روی رم میرم هنگ میکنه. و فایل منیجرو به سختی باز میکنه یا اصلا باز نمیکنه ، وقتی هم که باز میکنه آیکن رم یکدست توسی شده و نمیشه بازش کنم (انگار که رمو ریموو کردم ولی حجم رمو نوشته)
    در ضمن وقتی رمو درمیارم و دوباره میندازم مشکل حل میشه...
    کسی میدونه مشکلش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •