تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 752 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از دوستان تعجب میکنم چطور دنبال هدفون های زیر 50 دلار خوب هستید و از پاناسونیک حرف نمی زنید!
    دنبال فیلیپس و کریتیو و سونی هستید ولی از پاناسونیک که بسیار برند بهتریه (نظر شخصیمه) غافل میشید!

همین دیروز از نمایندگیش تو پایتخت مدل HJE350 رو خریدم 30 تومن که جزو مدل های In Ear محسوب میشه
    ظاهر شیکی داره و برنده ی جایزه ی طراحی از IF تو سال 2009 شده و البته طراحی سیمش هم جالبه.

نظر شخصی من : بیس و قدرت بسیار زیاد،تفکیک قابل قبول(توقع ندارید که با 30 تومن تفکیک Klipsch S4 رو که
    بگیرید! ) ولی برای کسایی که به دنبال صدا و بیس قوی هستند کاملا توصیه میشه من همیشه به دنبال
    یه هدفون دم دستی خوب و ارزون میگشتم و به نظرم به مدل دلخواهم رسیدم!

ترجیح میدم پولی در حد 50 دلار برای برند مطمئن و با کیفیتی چون پاناسونیک بدم تا اینکه از بازار آشفته ی ایران دنبال برندهای معروف(از نظر اسمی! چون بیتس بای داکتر دری،سنهایزر،بوسه و...) ولی از نوع کپی و های کپی و با قیمت
    زیاد و کیفیتی بسیار پایین و عمری کوتاه خرید کنم!

اما اونایی که فقط به دنبال کلاس گذاشتن هستند و دلشون محصولات تقلبی مانستر بیت رو گرفته بحثشون جداست! این نظر من شامل اونا نمیشه و ماشالا تو همین پایتخت جنس واسه اینا جوره!

مشخصات فنی هدفون پاناسونیک مدل HJE350:

Drive Unit: 10.7 mm
    Impedance: 16 Ohm
    Sensivity: 104 dB/mW
    Max Input: 200 mW
    Frequency Response: 6 Hz - 24 kHz
    Magnet Type: Neodymium
    Plug: 3.5 mm Gold

لینک برای دیدن ظاهر و مشخصات کامل تر از آمازون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mrm88; 04-11-2011 at 19:54.

2. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله من کاملا موافقم به نظرم تو بازار ایران به Panasonic و JVC اجحاف شده و برندهای خیلی خوبی هستند ولی خب دلیل این که کسی بهشون نمیپردازه این هست که تجربه اش نکردند که با دوستان نظرشون رو به اشتراک بزارند. و متاسفانه جایی هم برای تست نمیزارند.
    این مدلش خیلی خوبه حیف که دیگه پیدا نمیشه و وارد ایران هم نشده.

Panasonic RP-HJE900

کد:

4. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا
    اساتيد هر چه سريعتر راهنمايي كنيد

هدفون klipsh s4 برام در مياد تقريبا 150
    و اين هدفون بيتس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم در مياد 100

كوم رو بگيرم بهتره؟

ممنون

6. این کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من از دوستان تعجب میکنم چطور دنبال هدفون های زیر 50 دلار خوب هستید و از پاناسونیک حرف نمی زنید!
    دنبال فیلیپس و کریتیو و سونی هستید ولی از پاناسونیک که بسیار برند بهتریه (نظر شخصیمه) غافل میشید!

همین دیروز از نمایندگیش تو پایتخت مدل HJE350 رو خریدم 30 تومن که جزو مدل های In Ear محسوب میشه
    ظاهر شیکی داره و برنده ی جایزه ی طراحی از IF تو سال 2009 شده و البته طراحی سیمش هم جالبه.

نظر شخصی من : بیس و قدرت بسیار زیاد،تفکیک قابل قبول(توقع ندارید که با 30 تومن تفکیک Klipsch S4 رو که
    بگیرید! ) ولی برای کسایی که به دنبال صدا و بیس قوی هستند کاملا توصیه میشه من همیشه به دنبال
    یه هدفون دم دستی خوب و ارزون میگشتم و به نظرم به مدل دلخواهم رسیدم!
    مرسی از اینکه تجربه خودتون رو با ما درمیون گذاشتید
    فکر نمیکنم هیچ کدوم از کاربرهای اینجا طرفدار متعصب و یا نماینده فلیپس یا کریتیو یا سونی باشند.
    این که چرا این برندها مورد توجه هستند بیشتر به خاطر راحتی دسترسی و فراوانی و قیمت مناسب اونهاست
    به هر حال هیچ کس از صدای خوب یک هدفون هر چند 30 تومنی بدش نمیاد تا صدای معمولی یک هدفون 100 تومنی
    اما فکر میکنم مشکل اصلی کسانی هست که اینجا اغلب هدفون به کاربرها پیشنهاد می کنند(منظورم با خودم بود)
    واقعیت اینه که از پاناسونیک و JVC تا به حال هدفون نداشتم و با جنس صدای اونها آشنا نیستم هر چند مدلهای مختلفی توی فروشگاه دیده بودم اما دقیقآ علت اینکه تا به حال چرا یه مدل تست نکردم چی بوده همچنان نامعلوم هست

سعی میکنم اولین فرصت چند مدل تهیه کنم تا در حق این دو برند محبوب شما هم کوتاهی نشده باشه هر چند که باز به نظرم نسبت به فلیپس برندهای نایاب تری هستند( منظورم صرفآ با هدفونه)

منتظر ریویوی جدید باشید

شما هم موفق باشید.

8. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نام خدا
    اساتيد هر چه سريعتر راهنمايي كنيد

هدفون klipsh s4 برام در مياد تقريبا 150
    و اين هدفون بيتس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم در مياد 100

كوم رو بگيرم بهتره؟

ممنون
    دوست عزیز نوع سوال پرسیدن شما بیشتر جنبه شانسی داره تا راهنمایی!
    بهتر بود که توضیح میدادید چرا نیاز به این دو هدفون دارید و کاربردتون چی هست تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند

به هر حال به نظر شخصی من S4 (اصلی)

میشه توضیح بدید که چطوری خرید میکنید که S4 تقریبآ 150 تومن درمیاد؟!

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

دوست عزیز از راهمنایی های کاملتون ممنونم. فقط شما نمایندگی sennheiserindia میدونید کجاست ؟ چون پیدا نکردم ت ولینکی که دادید

ممنون
    خواهش میکنم

بفرما:
    کد:
    شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

سلام!
    دنبال یک هدفون بودم با رنج قیمت تا ۸۰ تومان! پلیرم هم آیپاد تاچ هستش!
    in ear باشه ترجیحا و البته اینکه برام کیفیت صدا و اینکه ریزه کاری ها رو خوب پخش کنه مهمه!
    سلام به شما

لطفآ سبکهایی که گوش میکنید رو بفرمایید

شما هم موفق باشید.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تصمیم گرفتم یه 2-3 ماه دیگه صبر کنم از اون ور یه چیز خوب بیارم . حالا با توجه به این چیز هایی که میگم و تجربه ی خودتون 2-3 تا iem خوب پیشنهاد بدید که من بگم یکیش رو پدرم بیاره :

1- لندن راحت پیدا بشه و از این مارک های عجیب غریب نباشه !

2- حتما حتما iem باشه چون فول سایز چند تا خوب دارم .

3- مورد استفاده بیشتر برای clip+ و طبیعتا بدون amp هست پس حساسیتش رو هم در نظر بگیرید .

4- قیمت زیر 600 دلار باشه .

5- اگر امکان داره کابلش قابلیت جدا شدن داشته باشه و اگرم نداشت کیفیت ساختش خوب باشه و سر 6 ماه تعطیل نشه !

6- mid range و bass quality برام خیلی مهمه . مخصوصا مید خیلی برام مهمه که بشیترین detail رو میخوام داشته باشه . میخوام صداش تا جایی که میشه warm باشه .

7- فرکانس های بالا برام خیلی مهم نیست فقط همین که hiss نداشته باشه و detail مناسبی داشته برام کافیه . نمیخوام فرکانس های بالاش مید رنجش رو ببره زیر سوال ! (نمی دونم چطوری بگم ! من خودم نوع صدا رو به صدای سرد و گرم تقسیم میکنم !! صدای سرد رو به صدایی می گم که تاکیدش بیشتر روی high باشه و بیشتر instrumental باشه تا musical . و صدای گرم رو هم صدایی میگم که تمرکزش بیشتر روی mid و vocal و تا حدودی mid-bass باشه . من صدای گرم رو به سرد ترجیح میدم ! دوست دارم detail های صدای خواننده رو بشنوم ! اصلا دوست ندارم صدای خواننده تو صدای موسیقی گم بشه )

8- dre نباشه

9- در آخر یه amp زیر 100 دلار هم پیشنهاد کنید اگه میشه . تا جایی که میشه portable باشه .

میدونم که همه ی اینها توی یه محصول غیر ممکنه ! اما بیشتر منظورم چیزی هست که به طور نسبی بهتر از بقیه اینها رو بتونه پوشش بده .

پیشاپیش ممنون .

12. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تصمیم گرفتم یه 2-3 ماه دیگه صبر کنم از اون ور یه چیز خوب بیارم . حالا با توجه به این چیز هایی که میگم و تجربه ی خودتون 2-3 تا iem خوب پیشنهاد بدید که من بگم یکیش رو پدرم بیاره :

1- لندن راحت پیدا بشه و از این مارک های عجیب غریب نباشه !

2- حتما حتما iem باشه چون فول سایز چند تا خوب دارم .

3- مورد استفاده بیشتر برای clip+ و طبیعتا بدون amp هست پس حساسیتش رو هم در نظر بگیرید .

4- قیمت زیر 600 دلار باشه .
    واحد پول رو چرا به دلار حساب کردید؟!

5- اگر امکان داره کابلش قابلیت جدا شدن داشته باشه و اگرم نداشت کیفیت ساختش خوب باشه و سر 6 ماه تعطیل نشه !

6- mid range و bass quality برام خیلی مهمه . مخصوصا مید خیلی برام مهمه که بشیترین detail رو میخوام داشته باشه . میخوام صداش تا جایی که میشه warm باشه .

7- فرکانس های بالا برام خیلی مهم نیست فقط همین که hiss نداشته باشه و detail مناسبی داشته برام کافیه . نمیخوام فرکانس های بالاش مید رنجش رو ببره زیر سوال ! (نمی دونم چطوری بگم ! من خودم نوع صدا رو به صدای سرد و گرم تقسیم میکنم !! صدای سرد رو به صدایی می گم که تاکیدش بیشتر روی high باشه و بیشتر instrumental باشه تا musical . و صدای گرم رو هم صدایی میگم که تمرکزش بیشتر روی mid و vocal و تا حدودی mid-bass باشه . من صدای گرم رو به سرد ترجیح میدم ! دوست دارم detail های صدای خواننده رو بشنوم ! اصلا دوست ندارم صدای خواننده تو صدای موسیقی گم بشه )

8- dre نباشه

9- در آخر یه amp زیر 100 دلار هم پیشنهاد کنید اگه میشه . تا جایی که میشه portable باشه .
    آخرش متوجه نشدم که آمپ می خواهید یا نه؟!
    میدونم که همه ی اینها توی یه محصول غیر ممکنه ! اما بیشتر منظورم چیزی هست که به طور نسبی بهتر از بقیه اینها رو بتونه پوشش بده .

پیشاپیش ممنون .

Shure SE535 و اگه مورد پسندتون نیست تا دو سه ماه دیگه فرصت هست احتمالآ چند محصول جدید هم معرفی می شه

آمپ هم توی این بودجه هر چی گرفتید فرقی با هم ندارند!

ما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 04-11-2011 at 23:37.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آمپ این رو دیدی؟
    کد:

16. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بجه ها من مشکل کمبود توجه نسبتا شدیدی دارم. کوچکترین صدای محیط باعث حواس پرتی و اذیت کردنم میشه .
    شنیدم بعضی هدفون ها هستند که با زدن او تو گوش دیگه هیچ صدایی از اطراف شنیده نمیشه و سکون کامل که احساس لذت بخشی هست بوجود میاد . برای مراقبه و مدیتیشن هم خیلی خوبه
    بچه ها لطفا یه هد فون معرفی بکنید که با زدن اون تو گوش صدای محیط دیگه شنیده نشه یا خیلی کمتر بشه ؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واحد پول رو چرا به دلار حساب کردید؟!
    آخه خودم تحقیقاتم رو با amazon.com انجام میدم .

آخرش متوجه نشدم که آمپ می خواهید یا نه؟!
    amp رو میخوام اما نه برای استفاده ی روزمره ! میخوام که داشته باشم فقط !

Shure SE535 و اگه مورد پسندتون نیست تا دو سه ماه دیگه فرصت هست احتمالآ چند محصول جدید هم معرفی می شه

آمپ هم توی این بودجه هر چی گرفتید فرقی با هم ندارند!

ما هم موفق باشید.
    535 رو شما خودتون استفاده کردید hiss نداره ؟ بعد وقتی با صدای کم گوش میکنی بهش detail میده بازم ؟

ممنون رضا جون .

کد:
    خیلی باحاله .ولی فکر کنم اینا رو فقط میشه اینترنتی سفارش داد . ممنون .
    Last edited by mehrdad_ati; 05-11-2011 at 06:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •