تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 754 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .

2. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .

سلام

ببخشید اشتباه دیدم

وضعیت خطتون خو به روی 20 مگ بسته شده

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من از مخابرات Adsl دارم، اما اوضاع خطم افتضاحه. اما یه مشکل جالب، در حالت عادی snr margin روی 10 هست اما وقتی با تلفن تماس می گیرم میشه حدود 17 18 !!!

اسپیلیترمو عوض کردم و مودم سر خط وصله و با پشتیبانی تماس گرفتم فرداش گفتن پنل و نویز گیرو از سمت مخابرات عوض کردن اما مشکل هنوز پا برجاست! به نظرتون مشکل از کجاست؟

عکس قبل از برداشتن تلفن:

عکس بعد از برداشتن تلفن:

خب دوستان مشکل با تعویض ISP مرتفع شد!

سرویس جدید از پارس آنلاین 1ساله 62 گیگ هست که فعلا کیفیت و پینگ مناسبی داشته.

6. 4 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب دوستان مشکل با تعویض ISP مرتفع شد!

سرویس جدید از پارس آنلاین 1ساله 62 گیگ هست که فعلا کیفیت و پینگ مناسبی داشته.
    وضعیت تجهیزات پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکتها عالیه بارها شده کاربر توی شرکت دیگه وضعیت خطش خراب بوده با رفتن به پارس انلاین وضعش خیلی بهتر شده

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

وضعیت تجهیزات پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکتها عالیه بارها شده کاربر توی شرکت دیگه وضعیت خطش خراب بوده با رفتن به پارس انلاین وضعش خیلی بهتر شده
    ببخشید الان یه نفر بیاد از بیرون به حرف شما نگاه کند با خودش نمیگه حتما پارس آنلاین بهترین شرکت ایران است

مثل زمانی که از شاتل تعریف میکردن اتفاقا منم از شاتل برای مدتی استفاده کردم و با خودم گفتم حتما بهترین شرکت ایران است
    بعدش تو اینترنت خوندم نخیر خیلیا هم ازش ناراضی اند
    شما کافیه به نظر سنجی که درباره شاتل در همین سایت راه انداختند نگاه بیندازید

همین حرفتون باعث میشه خیلیا فکر کنند بهترین تجهیزات،تجهیزات پارس است

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

یه نرم افزاری هست که باهاش میشه لاین ریت و snr رو رو مودم های با چیپست برودکام تغییر داد ....ممنون میشم اسمشو بگید

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

یه نرم افزاری هست که باهاش میشه لاین ریت و snr رو رو مودم های با چیپست برودکام تغییر داد ....ممنون میشم اسمشو بگید

با تشکر

شما مطمئنید؟

پهنای خطو که کاری نداره تو خود مودم هم میشه اینکارو کرد ولی همش الکیه چون شرکت از سمت خودشون خط رو روی هر پهنایی می بندن

حالا میخاین صبر کنید بقیه هم نظر بدن ولی من تا حالا چنین چیزیو اصلا نشنیدم

شما از کجا شنیدید؟

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام

با تشکر
    اسم نرم افزار مورد نظر DMT هست

14. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشید الان یه نفر بیاد از بیرون به حرف شما نگاه کند با خودش نمیگه حتما پارس آنلاین بهترین شرکت ایران است

مثل زمانی که از شاتل تعریف میکردن اتفاقا منم از شاتل برای مدتی استفاده کردم و با خودم گفتم حتما بهترین شرکت ایران است
    بعدش تو اینترنت خوندم نخیر خیلیا هم ازش ناراضی اند
    شما کافیه به نظر سنجی که درباره شاتل در همین سایت راه انداختند نگاه بیندازید

همین حرفتون باعث میشه خیلیا فکر کنند بهترین تجهیزات،تجهیزات پارس است
    با این حرفتون موافقم واقعن. من بارها تو این تاپیک‌ها گفتم که تجربه هر کسی تجربه اونه. ممکنه یه فرد دیگه تجربه کاملن متفاوتی داشته باشه. کلن این دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارادت خاصی داره به پارس‌آنلاین. البته بر اساس تجربه شخصیش حق داره نظر کاملن مثبتی به پارس‌آنلاین داشته باشه. من هم زمانی که از پارس‌آنلاین استفاده می‌کردم از سرویسش راضی بودم.

اما این دلیل نمی‌شه که تجربه شخصی خودمون رو به صورت یه قانون کلی تعمیم بدیم. خیلی جاها هم پارس‌آنلاین نسبت به بقیه شرکت‌ها وضعیت نامناسب‌تری داشته.

مثلن در مورد تجهیزات پارس‌آنلاین، من فقط می‌تونم تجربه شخصی خودم رو تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران بگم. اون زمان که از پارس‌آنلاین داشتم نسبت به الآن که از عصرتلکام دارم کیفیت خطم یه مقدار بهتر بود که احتمالن یه بخشیش به تجهیزات بهتر پارس‌آنلاین بر می‌گرده و یه بخش دیگه‌اش به تنظیمات خود شرکت نه تجهیزاتش. حتی به نظرم کیفیت تجهیزات پارس‌آنلاین از تجهیزات آسیاتک که قبلش داشتم هم احتمالن بهتر بوده. البته این مورد دوم رو نمی‌تونم با قطعیت بگم. چون اون موقع تازه شرکت‌ها دنبال باز کردن پهنای باند بودن و هنوز سرعت‌های بالای 10مگابیت چیز غیرقابل تصوری بود. برای همین خیلی نمی‌تونم کیفیت خطم زمانی که از آسیاتک داشتم رو با پارس‌آنلاین مقایسه کنم چون اون موقع اصلن دغدغه جدیی نبود برام با پهنای باند زیر 8مگابیت.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

با تشکر
    شما مطمئنید؟

پهنای خطو که کاری نداره تو خود مودم هم میشه اینکارو کرد ولی همش الکیه چون شرکت از سمت خودشون خط رو روی هر پهنایی می بندن

حالا میخاین صبر کنید بقیه هم نظر بدن ولی من تا حالا چنین چیزیو اصلا نشنیدم

شما از کجا شنیدید؟
    اسم نرم افزار مورد نظر DMT هست
    اگه منظور از اون نرم‌افزار همون DMT Tool اه که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره، این ریت خط رو تغییر نمی‌ده. یعنی شما با استفاده از این نرم‌افزار نمی‌تونی خطت رو که ISP مکس ریتش رو مثلن روی 12مگابیت بسته خودت ببری بالاتر و 16مگابیتش کنی. حتی این قابلیت رو هم نداره که همون 12مگابیت رو با نظر شخصی خود بیاری پایین روی مثلن 6مگابیت.

این نرم‌افزار و حتی برخی مودم‌ها از روی کنترل پنلشون فقط میشه Target SNR Margin رو تغییر داد. این Target SNR Margin هم یکی از پارامترهاییه که مودم بر اساس اون تشخیص می‌ده یه باند یا bin فرکانسی قابل استفاده است یه نه. در حالت عادی مقدار این Target SNR Margin تو مودم‌ها 6db اه. البته این رو هم تأکید کنم این ‏Target SNR Margin با اون SNRی که تو صفحه وضعیت مودم نشون داده می‌شه متفاوته و نباید این دو تا رو با هم قاطی کرد. مثلن خیلیا می‌گن اگه SNR خط بیاد زیر 6db لینک می‌پره. الزامن این جوری نیست. من خودم با SNR حدود 5db هم لینک پایدار داشتم و خطم نپریده. پرش خط به تنظیمات و کیفیت خود مودم خیلی ربط داره. حتی مثال‌هایی از SNR نزدیک به صفر و منفی هم دیده شده که لینک مودم برقرار بوده.

بگذریم. بحث SNR Margin خط که مودم نشون می‌ده و تفاوتش با Target SNR Margin یه مقداری پیچیده است که الآن فرصت ندارم توضیحش بدم. شاید بعدن یه پست جدا براش گذاشتم. به هر حال، این نرم‌افزار با تغییر TSNRM در واقع مقدار سخت‌گیری مودم تو قبول یا رد یه bin فرکانسی برای رد و بدل کردن دیتا با DSLAM تو مرکز مخابراتی رو تغییر می‌ده. هر چی این TSNRM بزرگتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری بیشتری نشون می‌ده. نتیجه‌اش این می‌شه که تعداد binهایی غیرقابل استفاده افزایش پیدا می‌کنه که نتیجه‌اش از یه طرف کاهش ظرفیت پهنای باند لینک می‌شه و از طرف دیگه افزایش پایداری لینک. بر عکس هر چه قدر این TSNRM کمتر از 6db باشه مودم سخت‌گیری کمتری نشون می‌ده و در نتیجه بعضی از binهای فرکانسی که تو حالت عادی شرایط قابل قبولی نداشتن هم مجوز استفاده می‌گیرن و در نتیجه ظرفیت پهنای باند خط بیشتر می‌شه. اما از طرف دیگه ممکنه باعث ناپایداری بیشتر لینک بشه.

البته این رو هم عرض کنم که دامنه تغییرات پهنای باند با استفاده از این روش اون قدرها هم زیاد نیست. من با مودم خودم در شرایطی که لینک برقرار بشه حداکثر 2مگابیت تونستم با تغییر TSNRM ظرفیت خط رو جابجا کنم.
    Last edited by bilmazlar; 03-02-2016 at 15:32.

18. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •