تی وی من پاناسونیک V20 پلاسماست.
اونایی که از شهرهای مرزی سفارش کشورهای دیگه رو گرفتن دی وی بی داره ولی سفارش ایران بدون دی وی بی است، مثل اینکه اون زمان که سفارش دادن ورود دی وی بی به ایران ممنوع بوده است.
تی وی من پاناسونیک V20 پلاسماست.
اونایی که از شهرهای مرزی سفارش کشورهای دیگه رو گرفتن دی وی بی داره ولی سفارش ایران بدون دی وی بی است، مثل اینکه اون زمان که سفارش دادن ورود دی وی بی به ایران ممنوع بوده است.
باسلام خدمت دوستان منگیرنده دیجیتال elcmax mv200 دارم .دوتا سوال:
1-اپدیت جدیدش رو (2012)از اینترنت گرفتم و با فلش خواستم آپش کنم اجرا نمیکنه یعنی بعد از زدن دکمه به روز آوری خاموش روشن میشه ولی آپ نشده
2-دستگاه من شبکه جام جم رو نمیگیره ولی همسایمون میگیره یعنی چرا؟
با تشکر.من منتظرم
همسایتون هم الکومکس داره؟
کسی تجربه کار با Denay ----T STB327HD رو نداره ....70 تومان
منظورم در مورد پخش کردن ویدئو و زیرنویس ایناست ؟؟؟
همسایمون ال سی دی داره که روش گیرنده دیجیتال هست.
دوستان الان فقط جام جم 1 روی گیرنده دیجیتال قابل دریاقت هستش؟؟؟
سلام
والا قبلا بــود! ولی نمایش رو انداختن روش!!
خوش باشید/![]()
سلام
چرا این همه تاپیک مخصوص گیرنده دیجیتال وجود داره.ادم میمونه تو کدوم تاپیک سوالشو مطرح کنه.
مگه گیرنده های دیجیتال تمام شبکه های استانی رو نمیگیره؟اخه تو اکثر تبلیغات این دستگاه ها هیچ اسمی از شبکه های استانی نبرده و فقط نوشته 14 شبکه تلویزیونی.البته من بیشتر گیرنده دیجیتال همره(جیبی) مخصوص لپتاپ رو پیگیری میکنم.
در ضمن خوشحال میشم نظرتونو در باره گیرنده دیجیتال لپتاپی اینجا مطرح کنید.حتما یه سر بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر تمام شبکه های استانی رو نمی گیره! فقط واسه همون استان.. (احتمالا فرستنده سراسری نیست دیگه)![]()
Last edited by New-P30world; 11-05-2012 at 18:27.
سلام به همه؛ در مورد گیرنده دیجیتال دنای denay ، کسی اطلاعات داره از اسمش معلومه ساخت داخله آیا ارزش خرید را داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)