تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 720 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سال وخورده ایه که v20 42 اینچ دارم وتا حالا مشکل burn-in و image retention رو نداشتم (تمام اون مسایل احتیاطی صد ساعت اول و...رو رعایت کرده بودم) اما حدود یه ماه پیش حدود ده دقیقه تا یه ربع تلویزیون روی منوی ----- ایکس کروز 400 hd مونده بود و من حواسم نبود و داشتم با تلفن حرف میزدم (دیگه خیالمون راحت بود که تلویزیون دیگه چند هزار ساعت کار کرده و حسابی آببندی شده و دیگه مشکل موندن تصویر رو صفحه توش اتفاق نمیفته).همون شب که داشتم تلویزیون نگاه میکردم هر بار که تلویزیون تصویری به رنگ خیلی روشن نشون میداد متوجه یه خط تو سمت چپ تصویر میشدم.تو این یه ماه از screen washer پایونیر و pixel protector v2 استفاده کردم ولی هنوز نتونستن این خط رو بطور کامل محو کنن و تو فوتبال این خطه که همون اثر منوی ----- هست که جا مونده رو تلویزیون آزار دهندس.حالا دوستان روشی میشناسن که این مشکل رو حل کنه؟pixel protector رو اینهمه ازش تعریف میکردن نتونست چندان کاری انجام بده و کمی در حد جزیی خط رو کمرنگ کرد.اگه تلویزیون burn-in شده باشه اصلا" درست میشه و یا اینکه دیگه باید عادت کنیم به این خط آزار دهنده.مگه خود پاناسونیک نگفته بود که burn-in دیگه مال گذشته هاس ؟چون بنظر میاد که این خط گوشه سمت چپ تلویزیون burn-in باشه که به این راحتیها محو نمیشه.
    سلام
    من هم همین تلویزیون رو دارم(1000تا راضیم) اتفاقا رسیو 400 hd دارم یه بار روی منو رسیو حدود 3 ساعت ثابت موند(در حقیقت خوابم برد)بیدار شدم گفتم خال رو زد اما بعد از چند تصویر هیچ اثری نبود....
    برای مطمنن شدن شما تو نرم افزار paint ویندوز 10 تا عکس با پیکسل 1080*1920 با رنگ های مختلف (تک رنگ مثلا قرمز و ابی و ...)درست کن و بعد پخش کن ببین ایا اثر قبلی هست یا نه هر رنگ رو حداقل 10 دقیقه امتحان کن مطمنن میره..

2. 5 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از ماجرایی که گفتید خبر ندارم و هر دوجا که رفتم واسه فروش گذاشته بودند و قیمت رو هم بهم گفتند (قبل از گرانی دلار 2950 بود اگه اشتباه نکنم)
    قیمت چند بود؟

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام من از کجا میتونم دفترچه راهنمای فارسی 50st30 رو گیر بیارم؟
    مگه توش دفترچه فارسی نیست؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اینم اون عکسهای رنگی که P30worldiran فرمودند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی 1 بلو ری خوب معرفی کنه.......
    Last edited by mzy; 05-02-2012 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مگه توش دفترچه فارسی نیست؟
    من از دوبی خریدم و سری m هستش سری r رو نمیدونم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پستهای مرتبط با پلاسمای D8000 سامسونگ به تاپیک زیر منتقل شد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميگم ها بجاي اينكه اينقدر غرغر كنيم سره گرون كردن بعضي نمايندگي ها پيشنهاد ميكنم دست به اقدام بزنيم ايندفعه
    وقتي يه تعداد زيادي از عرضه كننده يه برند شكايت شه تو تعزيرات معمولا ترتيب اثر ميدن ، هر كي ميتونه زنگ بزنه تعزيرات بگه ضرر كه نداره اونروز نمايندگي سوني بودم ex720 v رو 1500 ميدادن گرون كردن تعزيرات بهشون گير داده دوباره آوردن پايين همين بلارو بياين سره بانيانو پاناسونيك بياريم مخصوصا كساني كه كه گرون خريد كردن

12. 6 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ميگم ها بجاي اينكه اينقدر غرغر كنيم سره گرون كردن بعضي نمايندگي ها پيشنهاد ميكنم دست به اقدام بزنيم ايندفعه
    وقتي يه تعداد زيادي از عرضه كننده يه برند شكايت شه تو تعزيرات معمولا ترتيب اثر ميدن ، هر كي ميتونه زنگ بزنه تعزيرات بگه ضرر كه نداره اونروز نمايندگي سوني بودم ex720 v رو 1500 ميدادن گرون كردن تعزيرات بهشون گير داده دوباره آوردن پايين همين بلارو بياين سره بانيانو پاناسونيك بياريم مخصوصا كساني كه كه گرون خريد كردن

آفرین! موافقم با شما..
    البته من دیگه تقریبا منصرف شدم از خرید این تی‌وی هم گرون میدان هم نقد می‌گیرن. امروز و فرداست که دیگه میرم یه ال‌ای‌دی lg میگیرم و خیالمو راحت می‌کنم، از بس تحقیق کردم و حرص خوردم که حالم از هر چی‌ تی‌وی هست بهم می‌خوره

فقط از دوستانی که قیمت حقیقی این تی‌وی رو میدونند لطفا اعلام کنند که موقع تماس با تعزیرات اطلاعات دقیق بتونیم بدیم، اصلا از کدوم مرکز می‌تونیم قیمت واقعی‌ اجناس بانیان رو بگیریم؟!

از دوستان اگه هم استانی تا هم شهری هست لطفا هماهنگ بشیم تعداد زیاد باشه تاثیرش بیشتره

آذربایجان شرقی‌-تبریز

14. 5 کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آفرین! موافقم با شما..
    البته من دیگه تقریبا منصرف شدم از خرید این تی‌وی هم گرون میدان هم نقد می‌گیرن. امروز و فرداست که دیگه میرم یه ال‌ای‌دی lg میگیرم و خیالمو راحت می‌کنم، از بس تحقیق کردم و حرص خوردم که حالم از هر چی‌ تی‌وی هست بهم می‌خوره

فقط از دوستانی که قیمت حقیقی این تی‌وی رو میدونند لطفا اعلام کنند که موقع تماس با تعزیرات اطلاعات دقیق بتونیم بدیم، اصلا از کدوم مرکز می‌تونیم قیمت واقعی‌ اجناس بانیان رو بگیریم؟!

از دوستان اگه هم استانی تا هم شهری هست لطفا هماهنگ بشیم تعداد زیاد باشه تاثیرش بیشتره

آذربایجان شرقی‌-تبریز
    والا من دادم از اونور برام آوردن با درهمی 470 که میشه همون دلار 1800 قیمت شد 2100000
    البته یه بلوری پلیر پانا bdt110 دوتا فیلم و پایه دیواری هم همراش بود.حالا ببا این وسایل همراه و قمیتش فکر کنم خیلی عالی گرفتم.
    منظورم اینه که اگه وسایل همراش رو برداریم میشه 1800
    پس اینجا نباید قیمتش بیشتر از 2300 باشه اونم تنهایی(50st30)

16. 3 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •