گشتم نبود نگرد نیست از همون لحظه اول که نا محدود فعال کردم دنبالش گشتم یه سری برنامه پیدا کردم ولی جواب نداد
گشتم نبود نگرد نیست از همون لحظه اول که نا محدود فعال کردم دنبالش گشتم یه سری برنامه پیدا کردم ولی جواب نداد
ببینم چی میشه شاید فردا براتون نوشتمش برنامه رو
تاجایی که اطلاع دارم در استان یکی هست
روش خاصش اینه مثه من شاتلو فسخ کنی از یه isp دیگه سرویس بگیری
نگفتم برای یک فایل ! 2تا فایل از یک سرور هرکدوم 16کانکشن با idm
Last edited by nihilnigritude; 22-02-2013 at 01:59.
دوست عزیز اگه بتونی این کار انجام بدی یه لطف خیلی بزرگی در حق بچه های انجمن انجام دادی![]()
سلام من دقیقا دو ماهه که اینترنت کمپین مخابرات رو گرفتم ولی متاسفانه فقط 10 روزش رو اونم با زجر و سرعت پایین استفاده کردم .. آتیش به قبر همه شون بیاد ..
خواستم بدونم این سرویس های نامحدود چطوره؟
زودتر جواب بدین میخوام امشب سرویس قبلی م رو لغو کنم .. متشکر از دوستان خوبم
یکی از بچه ها آیدیشو برام پی ام کنه برنامه رو تست کنیم اگر اوکی بود اینجا بزارم
با تشکر از دوست خوبم که داره زحمت می کشه ایشا.. نرم افزارشون از زیر تست هم با موفقیت رد میشه مشکل بچه ها رو حل می کنهاگه نرم افزار خدایی نکرده جواب نداد(که بعید می دونم) تا شب یه اموزش براتون در قالب pdf می نویسم که شامل استفاده از یک نرم افزار و چند خط کد ساده هست که با اجرای اون به راحتی از قید و بند این محدودیت مزخرف مخابرات خلاص بشین و بدون نیاز به نشستن پای سیستم برا قطع و وصل کانکشن به دانلود هاتون بپردازین
![]()
من نامحدود 512 گرفتم تازه دو روزه سرعت دانلود تا قبل 12 بین 100 تا 150 متغیره اما وسطای دانلود سرعت میاد زیر 70 و برای اینکه برگرده باید مودم رو خاموش روشن کنم ولی درکل راضیم![]()
برنامه نوشته شده
یکی رو میخوام که فقط 2 تابع من رو تست کنه
من 2 نفری که پی ام دادن رو ادد کردم تو یاهو
لطفا سریع تر بیاین یاهو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)