منم با سیم کارتش بدون تعویض تونستم به نسل 4 وصل بشم
منم با سیم کارتش بدون تعویض تونستم به نسل 4 وصل بشم
در اینکه باید قیمت تعرفه هارو کم کنه شکی نیست ،اما قیمت بسته های اپراتورهای دیگه مفت هم باشه گرونه،چون هنوز پایداری ندارن و پوشش تریجی ناقصه،اما رایتل ثبات خوبی داره
سلام.
من بسته یک ماه 3+3 گرفتم که نوشته بود 3گیگ هدیه ساعات افت مصرف ،دیروز SMS اومد که اعتبار حجمیت به پایان رسید ،حالا سوالم اینه که اون سه گیگ هدیه چی شد این وسط؟
چون حساب کاربریو که چک کردم فقط2.9 گیگ استفاده شده؟
Last edited by saman123123; 20-11-2015 at 12:21.
اون 3 گیگ شبانه بوده که باید قبل پایان یافتن حجم اصلیت مصرفش کنی با پایان یافتن حجم اصلی (روزانه) حجم شبانه هم اگه مصرف نکنی میپره
دوستان برای شما هم پوشش داخلی رایتل مشکل داره.دکل بهم نزدیکه وقتی میرم تو اتاقم پنجره رو باز میکنم میبینم.نمیدونم جدیدن الان تو خونه سیگنالم 85- dbm هست.میرم لب پنجره سیگنالم میشه 61- dbm.زنگ هم زدم میگن داریم بروز رسانی میکنیم.الان نزدیک 1 ماهی میشه.بزور یه سایتی رو باز میکنه.بعدش هی آنتن یه خط کم میشه دوباره پر میشه
بله ،سیگنال داخلی برای من بین 99- تا 115- متغیر است اما برای مکالمه و اینترنت سرعت خوبه.سیگنال خارجی هم اندکی قویتر است.
چرا اینجوری هست آخه.سرعتم هم خیلی پایین هست.حتی یه سایت معمولی هم باز نمیشه.یک خط آنتن میره بعد چند دقیقه دوباره میاد
برای من مشکلی نداره و سایت ها باز میشه در کل سرعت خوبه و حدود ۱۰۰ کیلوبایت میشه. ممکنه فاصله شما تا دکل زیاد باشه
این هم از 4G رایتل که واقعاً هم از نظر پوشش و نفوذ داخل ساختمان و هم از نظر سرعت بسیار بسیار بهتر از ایرانسل تبلیغات چی و همراه اول بی خاصیت است. واقعا عالیه خیلی خوبه در داخل ساختمان ما که نه همراه اول نه ایرانسل اصلاپوشش 3G ندارن رایتل با چهار خط آنتن پوشش 4G داره [emoji1] [emoji106] [emoji1] [emoji106]
روی مودم آنلاک شده e5373 ایرانسل انداختم
ولی بسته ندارم تست نگرفتم با این کیفیت اگر تست بگیرم بدون بسته بیچاره میشم
و اینم بدون مودم در گوشی
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
Last edited by stere1980; 21-11-2015 at 04:06.
سلام
ایا رایتل دانلود شبانه داره؟
تعرفه اش چقدره؟
از کجا میشه طرح های اینترنتش رو دید؟
- - - Updated - - -
سلام
ایا رایتل دانلود شبانه داره؟
تعرفه اش چقدره؟
از کجا میشه طرح های اینترنتش رو دید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)