با سلام.رشته تجربی رتبه 43000 منطقه2 امکان قبولی تو چه رشته هایی هست؟؟////////////////////
با سلام.رشته تجربی رتبه 43000 منطقه2 امکان قبولی تو چه رشته هایی هست؟؟////////////////////
قبول میشی100%.خیلی ناامیدی.نگران نباش..
سلام
ببخشید با 740 منطقه 2 پزشکی اهواز قبولم؟
سلام دوستان.رشته تجربی منطقه2 بارتبه43000چی قبول میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین..........
یقینا...من بهت قول میدم قبولی......
مخلص داداش. سال پیش با اعتماد به نفس کامل اول که شریف زدم ولی نامردا قبولم نکردناز شوخی گذشته، چون از قبل میدونستم دوباره باید بخونم روزانه فقط تهران و مشهد زدم که قبول نشم ولی غیر انتفاعی های مشهدو قبول شدم.
در مورد پیشرفت هم بگم که سال 90 هفته ای 7 ساعت درس خوندم ولی 91 روزی 7 ساعت! البته خدا وکیلی تا عید همه دبیرام میگفتم تو 3 رقمی میشی چون واقعا خوب خونده بودم ولی 2 مشکلو نشد حل کنم که شدم 1800 : *تو مرور بعد عید گند زدمنتیجه: گسسته پر ماتریس پر شیمی پر سرعت در فیزیک پر همه پر!!! * سر جلسه خییییییییییلی استرس داشتم و تو عمومیا 20 دقیقه از دست دادم و.....
در مورد روش خوندن هم چند تا مقدمه داره که باید بهش توجه کنی:
انگیزه خوندن داشته باشی. من واسه شریف شروع کردم بعد با خودم گفتم امیرکبیرم هم خوبه اما حالا ،بعد آزمون، تو استرس قبولی مشهدم.
من تو دبیرستان جزو نفرات اول بودم + از 2 ماه قبل کنکور میدونستم باید دوباره بخونم اما نزدیکای کنکور 91 واقعا کم آورده بوم: نتیجه نکته1: باید به خودت قول بدی با خستگی که روبه رو شدی جانزنی.
باید تو درس خوندن نظم داشت و طبق برنامه پیش رفت. برنامه ریزی بیشتر وقتا سادست ولی عمل بهش سخته.
با این که از کانون متنفرم و هیچ وقت کانونی نبودم ولی به این نتیجه رسیدم که برای فارغ التحصیل ها چیز خوبیه و به درس خوندن نظم میده.
ضعفای درسیتو بشناس و نوعشو تعیین کن. یکی هست که اصلا درس بلد نیست. یکی هست قبلا خوب بوده ولی یادش رفته یا این که فکر میکنه یاد نداره. هر کدوم باید دنبال یک علاج باشن اولی کلاس دومی تست و کتاب.
و اما خانواده. یا باید بتونی راضیشون کنی یا راضیشون کنی!!!( البته واسه بچه های بد راه دیگه هم هست...) دوستایی داشتم که همش از نیش و کنایه خانوادشون گله میکردن.
همه درسا ارزشمندن ولی بعضیا بیشتر. باید تصمیم بگیری نخوندی بعضی فصل ها رو. مثلا نظریه اعداد گسسته خیلی وقت گیره و فراره. ولی احتمال نه. از طرفتی بعضی درسا هست که خوندنش سادست ولی حل تستش به زمان زیادی احتیاج داره. پیشنهاد من اینه که این درسا رو بخونی. مثلا زبان فارسی باید مبحثی خونده بشه و سوال تکواژم و واژه و...میشه جواب داد.
راستش یک روش خوندن داشتم که بهش می گفتم cloud = ابر. این روشو برای جبران صعف های شدیدم مثل مثلثات و فرمول های خاص به کار میگرفتم. روزی حداکثر 30 دقیقه ( پراکنده یا پشت سر هم هر جور حال کردی!) مثلثات میخوندم. بعد از چند ماه میبینی واقعا دیگه مشکلی تو اون مبحث نداری.
اگه سوالی داشتی پ.خ کن جواب میدم.
hirad_g واقعا کارنامت خیلی جالب بود. اول از همه چیز متوجه پیشرفت خیلی خیلی خوبت شدم. انشالله که اونی که میخوای قبول شی.
shahabprince نوشتید 17000 منطقه دو شدید. گزینه دو گفته عمران تبریز میتونی قبول بشی؟ مطمئنی؟ شبانه گفته یا روزانه؟
متاسفانه برای این رتبه ها چندان اطلاعاتی در دسترس نیست و بهترین کار استفاده از نرم افزار انتخاب رشته مجازی سنجش هست. البته اگه فقط واحد کرمانشاه میخوای به نظرم همه رو بزن، هر کدوم قبول شدی، همونه دیگه. انتخاب رشته مجازی بیشتر برای کسانیه که میخوان بدونن اولویت رو چطور بچینن و خیالشون راحت بشه یکم.
ولی شما که اینقدر انتخابتون رو محدود کردید فکر نکنم نیازی باشه درگیر این مسائل بشی.
فقط یه چیزی. اگه رتبه 65000 کشوری باشه که روزانه و دولتی قبول میشی اگه سهمیه باشه فکر کنم پیام نور رو بیاری.
Last edited by vahid-p; 03-08-2012 at 09:22.
اهواز که سهله دانشگاه هایی مثل اصفهان و شیراز هم قبولی . البته دندانپزشکی هم میتونی قبول بشی که رشته خیلی بهتریه. من خودم 1650 آوردم و میرم پزشکی
من بومی استان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)