سلامم
من ميخام بيستم مسافرت برم (البته 25 ام يا 26ام برميگردم) ولي ميترسم موقع ثبت نامها باشه و ديگه بعدش نتونم ثبت نام كنم الان من موندم چيكار كنم به نظر شما چيكار كنم؟ آيا راه حل يا پيشنهادي داريد؟ خبر دقيقي از تاريخ ثبت ناما داريد؟
سلامم
من ميخام بيستم مسافرت برم (البته 25 ام يا 26ام برميگردم) ولي ميترسم موقع ثبت نامها باشه و ديگه بعدش نتونم ثبت نام كنم الان من موندم چيكار كنم به نظر شما چيكار كنم؟ آيا راه حل يا پيشنهادي داريد؟ خبر دقيقي از تاريخ ثبت ناما داريد؟
بله ژتون هر وعده جداست از قبل هم باید نوع غذایی که می خوای ( شماره سلف ) وارد کنی اینجور نیست که بعداَ اگه خواستی یه غذای دیگه بگیری .
خب تا 20ام احتمالآ نتایج اومده ، به هر دانشگاهی که قبول شدی تماس بگیر ازشون بپرس ثبت نام چجوریه و چه روزیه
البته توی سایت دانشگاهها اعلام می شه تا اون زمان
شما کدوم دانشگاه تحصیل میکنین؟خوشبحالتون ما که یه مدل غذا میدن که اغلبش کافوره لا به لاش غذا هم پیدا میشه! از این گذشته هر هفته غذا تکرار میشه مثلا این شنبه کباب داریم شنبه دیگه هم کباب داریم![]()
متاسفانه من الان خونه نیستم و دسترسی به انتخاب رشتم ندارم![]()
بچه ها من نمیتونم نتایج کارشناسی رو نگاه کنم!!!! چیکار کنم؟
سایت سنجش بالا میاد ولی وارد هیچ لینکی نمیشه ؟
از فایرفاکس یا اپرا استفاده کن
یا از این طریق وارد شو:
92.242.195.3
یا چند بار امتحان کن
یا چند بار رفرش بزن و امتحان کن
یا بعدا امتحان کن...
(برا من که مثل برق میاره)
من این مرورگرارو ندارم با این آدرس وارد میشه اما هیچ لینکی رو باز نمیکنه!!!![]()
لینک اپرا با حجم7.2 مگابایت:
لینک فایرفاکس با حجم 13.93:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکیشو دانلود کن و امتحان کن و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگرم نشد سیستمتو ریستارت کن
اگه بازم نشد 2-3 ساعت دیگه امتحان کن.
Last edited by Jalal @ A.gh; 27-08-2011 at 16:51.
من شنیدم دانشگاه های علوم پزشکی کیفیت خوابگاه و غذاش خوبه. و تا جایی که از سال قبل یادمه شما داروسازی می خونین که یعنی دانشگاه علوم پزشکی هستین. اگه شما میگین غذاش بده، بقیه چی بگن؟؟؟
10 روز مانده به اعلام نتایج نهایی !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)