تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 456 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا بالاترین نشان افتخار بارسا را دریافت کرد

پس از برگزاری دربی کاتالان و مراسم پراحساس تجلیل از پپ گواردیولا، رییس باشگاه ساندرو راسل در حضور پدر گواردیولا "والنتی" بالاترین نشان افتخار باشگاه را به او هدیه کرد.

تجلیل های متنوع و برپایی جشن های خداحافظی برای رفتن پپ از بیرون ورزشگاه آغاز شد، در داخل ورزشگاه کمپ نو ادامه یافت و در رختکن بزیکنان به پایان رسید. اینجا در جلوی چشمان پدر گواردیولا "والنتی" بود که رییس باشگاه ساندرو راسل بالاترین نشان افتخار باشگاه، مدال طلایی بارسا، را به گواردیولا اهدا کرد.

همچنین نایب رییس باگشاه "جوزپ ماریا بارتومئو"، مدیر ورزشی "آندونی زوبی زارتا، دستیار پپ "تیتو ویلانووا" و رییس بخش امور خارجی باشگاه "مانوئل استیارته" از حاضران در مراسم اهدا مدال بودند.

«به زودی شما را خواهم دید»

در شبی که دربی حساس کاتالونیا برگزار می شد، اف سی بارسلونا جشن باشکوهی برای خداحافظی پپ گواردیولا ترتیب داده بود. این مراسم که قبل از شروع مسابقه آغاز شده بود، در طول بازی نیز ادامه داشت و پس از پایان بازی به اوج خود رسید. مربی بارسا در پاسخ به ابراز احساسات هوداران پرشمارش در نیوکمپ گفت: «شما هرگز مرا از دست نخواهید داد».

«این لحظات زیبا، هدیه بزرگ زندگی برای من است. 5 سال از بهترین دوران زندگیم را کنار شما بودم و از نمایش زیبای بازیکنانی که در اینجا می بینید همیشه لذت بردم. من با شماها هیچ تفاوتی ندارم. همه ما با هم برابریم. شاید من کمی از شماها به زمین بازی نزدیکتر بودم؛ فقط همین. نمی توانید خوشحالی مرا در این لحظه و در تمام مدتی که پیش شما عزیزان بودم را تصور کنید».

«از همه شما صمیمانه تشکر می کنم، مخصوصا آنهایی که در این مدت به من نزدیکتر بودند. ما هر روز سخت تمرین می کردیم تا شما بتوانید از بازی ما لذت ببرید. همچنین از تک تک هوادارن حاضر در این جمعیت تشکر می کنم، اگر چه از نزدیک با هم رابطه ای نداشتیم، ولی حمایت آنها را همیشه احساس می کردم».

«بدانید که من دلم برای شماها تنگ خواهد شد. کسی که بیشتر از همه، چیزی را از دست می دهد، من هستم، اما شما را با بهترین خاطره ها ترک می کنم- مخصوصا بازیکنانم را. بار زیادی بر دوش من بود و نیاز به سبک کردن آن داشتم، اما شما نباید تیم را تنها بگذارید. برای همه شماها آرزوی خوشبختی می کنم؛ هرگز من را از دست نخواهید داد، چرا که شما را به زودی خواهم دید».

پپ گواردیولا آخرین وداع خود با هودارانش را پس از پایان بازی و دقیقا از وسط نیوکمپ انجام داد؛ نیوکمپی که در طول مراسم به مربی محبوب خود ادای احترام می کرد و مملو از هوادارانی بود که حتی یک لحظه هم دست از تشویق او نمی کشیدند و اینها همه به خاطر لحظات باشکوهی بود که مربی بارسا در طول حضورش برای آنها خلق کرده بود.

آخرین جشن خانگی گواردیولا

قبل از شروع بازی، کلیپی از بهترین لحظات گواردیولا در دوران مربیگری اش در بارسا در استادیوم به نمایش در آمد و با ورود تیم به زمین 40 هزار پرچم بارسا و کاتالونیا به اهتزاز درآمد و نیوکمپ را غرق در شادی و سرور کرد.

وقتی گواردیولا وارد استادیوم شد و مثل همیشه روی نیمکت بارسا جای گرفت، یکی از زیباترین لحظات جشن رقم خورد. یک بنر بسیار بزرگ (در ابعاد 46X47 متر با مساحت 2162 مترمربع) که عکسی بزرگی از پپ روی آن قرار داشت و زیر آن نوشته شده بود: «T’estimem Pep’ – دوستت داریم، پپ» برافراشته شد و همزمان هواداران سرود «Ser del Barça és el millor que hi ha» را خواندند.

به محض اینکه بازی به پایان رسید، هواداران در صندلیهای خود آرام گرفتند تا به سخرانی کوتاه مانل ویک در مورد آنچه گواردیولا در طول حضورش برای باشگاه به ارمغان آورده، گوش فرا دهند. سخنرانی او که در پس آن اهنگ ملایمی از گروه کلد پلی و لویز لیاک بود از اسپیکرهای استادیوم پخش شد. در این لحظه بازیکنان تیم دور گواردیولا حلقه زده بودند و همه منتظر این بودند که او میکروفن را بگیرد و برای آخرین بار با هوادارانش گفتگو کند.

وقتی مربی بارسا شروع به صحبت کرد، در چشمان بسیاری از هواداران اشک حلقه زده بود و بغض و ناراحتی آنها کاملا مشهود بود. پس از آنکه صحبت های مربی به پایان رسید، بازیکنان مربی خود را در آعوش گرفتند و به رسم جشن های پس از قهرمانی، او را به هوا پرتاب کردند و برایش دور افتخار زدند تا نام او در تاریخ باشگاه جاودانه شود.

عکس روز: «لباس های بارسا از سال 1899 تا 2010»

ماسکرانو: «با وجود گواردیولا، قبل و بعدی در حرفه من به وجود آمد»

این بازیکن دلایل گواردیولا برای کناره گیری از مربیگری را قانع کننده دانست و از او به خاطر تمام آن چیزی که به او آموخت، تشکر کرد. ماسکرانو همچنین درمورد رکورد 50 گل لیگ مسی- 72 گل در کل رقابت ها- تا اینجای فصل صحبت کرد. او همینطور فعالیت های پشت پرده تیتو ویلانوا را متذکر شد: «او چیز های بسیاری به تیم افزود».

در صحبت های بعد از پیروزی در دربی مقابل اسپانیول، ماسکرانو به بارسا تی وی گفت که بازیکنان در طول مراسم وداع گواردیولا، لحظاتی احساسی را تجربه کردند. او در مصاحبه ای با ال مارکادور بارسا تی وی، احساسات بازیکنان را نسبت به این مربی در حال عزیمت جمع بندی کرد: «گواردیولا به من خیلی چیزها آموخت. او یکی از مربیانی است که بیشترین تاثیر را بر من گذاشته است. او موقعیت من را تغییر داد و از آن موقع قبل و بعدی در حرفه من به وجود آمده است». از زمانی که ماسکرانو به بارسا پیوست، توسط گواردیولا به پست دفاع میانی گماشته شد و از پیشرفتی بزرگ در تیم لذت برد.

ماسکرانو دلیل تصمیم گواردیولا را یک انتخاب شخصی که تنها به خود این مربی مربوط است بیان کرد، اما از تفکر برخی مطبوعات ورزشی در طول فصل انتقاد کرد: «این مسئله ای بسیار قدیمی است. موضوع خاصی در برد یک تیم وجود ندارد. این موضوع برخی از مردم را ناراحت می کند که همیشه به همین شکل است».

بارسا سبک خود را بدون حضور گواردیولا نیز حفظ خواهد کرد

ماسکرانو تاکید کرد که تیم سبک بازی خود را عوض نخواهد کرد و از هواداران برای حمایتشان حتی در هنگام شکست تشکر کرد: «مردم همواره به برد فکر می کنند، اما نادان نیستند. حتی بدون بردن نیز هر تلاشی انجام شده است را به خاطر می آورند. امسال می تواند بهترین مثال برای این موضوع باشد».

او همچنین از طرف کل تیم حمایتش را از مربی بعدی، تیتو ویلانوا، بیان کرد: «تیتو سایه پپ بوده است. او به عنوان کمک مربی بسیار خوب عمل کرده است به طوری که غیاب او هنگام بیماری اش به خوبی احساس می شد. او کاری دشوار انجام داده است. اکنون نوبت او است».

مسی، غیر قابل توصیف

هنگامی که از ماسکرانو درمورد بازی درخشان مسی مقابل اسپانیول سوال شد، وی پاسخ داد: «او غیر قابل توصیف است». او همینطور افزود که با این همشهری اش درمورد رکوردش صحبت کرده است و فروتنی او را متذکر شد: «من درمورد این که اگر مسی به این موفقیت دسترسی نداشت از او سوال کردم. خوش بختانه اینطور نیست. ما همیشه این بارسا را با نام های مسی و گواردیولا به یاد خواهیم آورد».

حمایت هواداران

فصل بی نظیر خاویر ماسکرانو با فریاد نامش توسط هواداران در بازی روز شنبه به او پاداش داده شد. «من از طرفداران بسیار ممنونم. این افتخاری است که آن ها نام مرا فریاد بزنند».

گواردیولا با خانواده اش در شب وداع با نیوکمپ

گواردیولا بعد از خداحافظی نهایی اش با هواداران، همراه با خانواده و دوستان نزدیکش به زمین نیوکمپ بازگشت تا به همراه آنها آخرین حضور در نیوکمپ را تجربه کند.

هیجان و احساسات شب گذشته هرگز به این زودی ها از خاطره پپ پاک نخواهد شد. خانه او، مردم او و حامیان و پشتیبانان وی در آخرین بازی در نیوکمپ به ستایش و تحسین وی پرداختند. پپ بعد از شلوغی و تجمع مردم ورزشگاه را ترک کرد و وقتی که اکثر نورافکن های ورزشگاه به حالت خاموش در آمد، با همسر و سه فرزندش به زمین نیوکمپ بازگشتند. این تشریفات، زمانی که پپ در سال 2001 به عنوان بازیکن از فوتبال خداحافظی کرد، هم تکرار شده بود؛ همسر و فرزندانش 11 سال پیش نیز در کنارش ایستاده بودند.

پپ و همسرش بعد از گذراندن چند دقیقه روی زمین چمن نیوکمپ، با فرزندانشان به سمت نیمکت های ورزشگاه حرکت کردند. با گذشت زمان اعضای خانواده و دوستان نزدیکش به آرامی دور مربی جمع شدند تا حمایت هایشان را به مربی نشان دهند. درست قبل از اینکه پپ و نزدیکانش ورزشگاه را ترک کنند، خود را برای یکی از آخرین عکس های یادگاری در نیوکمپ آماده کردند.

خداحافظی جهانی...

پـــــــــــپ قلب تمام دنیا را تسخیر کرده است!!

اخرین بازی که پپ در نیوکمپ حضور داشت و مراسم خدحافظی او برگزار شد. جالب اینجاست پپ اولین مربی است که خداحافظی او اینقدر در سراسر جهان بازتاب داشته است.
    در توئیتر صفحه ای تحت عنوان «مرسی پپ» تشکیل شده بود که از سراسر دنیا پیغام های تشکر و خداحافظی برای او فرستاده می شد.
    حتی از کشورهایی مثل اندونزی، پاکستان، نیجریه، اکوادور، مراکش، الجزایر، امارات، مکزیک و شیلی هم پیغام تشکر داشت.

نکته جالب این بود که حتی هوادارن تیم های بزرگ دیگر مانند: منچستر یونایتد, رئال مادرید, رم, میلان و ... هم برای پپ پیغام تشکر و خداحافظی فرستادند.

افتخار دیگری برای ویکتور والدز..

والدز در آستانه کسب پنجمین جایزه زامورای خود است...

جایزه زامورا به بهترین دروازه بان لالیگا در هر فصل که کمترین گل خورده را داشته باشد اهدا می شود. دروازه ویکتور والدز در این فصل کمتر از هر دروازه بان دیگری در لالیگا باز شده است و به احتمال زیاد شانس اول کسب عنوان بهترین دروازه بان لالیگا خواهد بود.

ویکتور والدز اولین دروازه بان تاریخ لالیگا است که 4 سال پیاپی جایزه زامورا را از آن خود کرده است. اولین جایزه زامورای والدز در فصل 2004/05 به دست آمد و پس از آن در دوران گواردیولا والدز به 4 زامورای پیاپی دست یافت.

دروازه بان هایی که درصد کمترین گل خورده را در این فصل لالیگا داشته اند:
    والدس 0.76% - کاسیاس 0.80% - آئوته 1.17% - کورتوئیس 1.17% - مویا 1.31%. به طور حتم ویکتور والدس برای پنجمین سال پیایی بهترین دروازه بان لالیگا خواهد شد.

در حال حاضر بارسلونا با 18 جایزه، بیشترین جایزه زامورا در تاریخ لالیگا را دارد و در آستانه کسب نوزدهمین جایزه زامورا است.
    Velasco (1948
    Ramallets (1952, 56, 57, 59 and 60
    Pesudo (1966
    Sadurní (1969, 75 and 75
    Reina (1973
    Artola (1978
    Urruti (1984
    Zubizarreta (1987
    Valdés (2005, 09, 10 and 11

اخــــــــــــــــبار کوتاه

* مسی تا کنون 20 هت ریک برای بارسلونا داشته است: 14 هت ریک در لالیگا – 3 هت ریک در چمپیونزلیگ – 2 هت ریک در کوپا – 1 هت ریک در سوپر کاپ اسپانیا.

* مسی در 3 بازی اخیرخود برای بارسلونا 9 گل به ثمر رسانده است.

* برترین گلزنان تاریخ فوتبال در 5 لیگ معتبر اروپا که بیشترین گل را در یک فصل در لیگ خود به ثمر رسانده اند: دیین (فصل 1928-27, بازیکن اورتون) 60 گل – مسی (فصل 2012-11, بازیکن بارسلونا) 50 گل – وارینگ (فصل 1930-31, بازیکن استون ویلا) 49 گل.

* مسی اولین بازیکن تاریخ لالیگا است که در یک فصل 50 گل به ثمر رسانده است و همچنین اولین بازیکن تاریخ فوتبال است که در تمامی رقابتها در یک فصل 72 گل به ثمر رسانده است.

* ماسچرانو: در 20-30-40 سال اینده مردم هنوز هم از بارسلونا و مسی صحبت می کنند.

* برترین گلزنان لالیگا: مسی 50 گل – کریس رونالدو 45 گل –فالکائو23 گل –بنزما 20 گل .

* در 245 بازی که پپ مربی بارسا بوده است همیشه درصد ماکیت توپ را در اخیتار داشته است.

* ادریانو: انچه که پپ تا حالا به من اموخت را تا اخر عمر به یاد خواهم داشت.

* روسل در حضور پدرپپ بالا ترین نشان افتخار را به پپ گواردیولا اهدا کرد.

* پاسخ پپ نسبت به محبت هوادارن: به زودی همه شما را خواهم دید.

* والنتی گواردیولا(پدر پپ گواردیولا): ما میدیدم که پپ حسته شده است, او فقط در تمام 24 ساعت شبانه روز در این چهار سال فقط به بارسا و فوتبال فکر می کرد.

* باشگاه بارسلونا اعلام کرد, تنها گزینه برای دفاع چپ گرت بیل بازیکن تاتنهام است, خبرها نشان می دهند که خود بیل هم علاقه دارد به بارسلونا بپیوندد.

* لاپورتا: گواردیولا می تواند در اینده نزدیک رئیس باشگاه بارسلونا شود.

* آبرامویچ: برای انتقال مسی و گواردیولا به چلسی یک چک سفید ارائه می کنم, اما فکر کنم پپ این پیشنهاد را قبول نکند.

* داوید ویا 2-3 هفته است به صورت فردی تمرینات با توپ را انجام می دهد, به احتمال فراوان ویا در فینال جام حذفی و یورو 2012 بازی خواهد کرد.

* ابراهیم افلای در لیست اولیه 36 نفره تیم ملی هلند دعوت شده است, لیست نهایی تیم ملی هلند 29 می اعلام می شود.

* تیاگو سیلوا یکی از خریدهای بارسلونا در تابستان است, رقم پیشنهادی بارسا 25 میلیون یورو است.

* بارسا دراین فصل 30 بازی در نیوکمپ داشته است: 25 برد - 4 تساوی - 1باخت - 113 گل زده برای بارسا - 21 گل خورده.

* در پایان این فصل پپ گواردیولا به همراه مسی و سایر بازیکنان یک بازی خیریه برگزار خواهند کرد,در این دیدار خیریه، گواردیولا هدایت نیمی از تیم بارسا را برعهده خواهد داشت و هدایت تیم مقابل برعهده ویلانووا خواهد بود. به احتمال زیاد این بازی در قطر برگزار خواهد شد.

- والنسیا در تلاش است که مانع انتقال آلبا به باشگاه سابق خود شود. این در حالی است که آلبا با بارسلونا به توافق رسیده و قیمت تقریبی این انتقال 12 میلیون یورو است.

- مسئولان بارسلونا گفتند که اگر بیل میخواهد به بارسا بیاید باید این را به وضوح اعلام کند. آنها امیدوارند که پروژه ای شبیه ماسکرانو و فابرگاس را در مورد بیل نیز در پیش داشته باشند. آنها اعتقاد دارند که بازی در بارسلونا باید نهایت آرزوی هر بازیکن بزرگی باشد.

- نه بارسا و نه پدرو به انتقال این بازیکن به باشگاه دیگر فکر نمیکنند. و هر دو طرف تمایل دارند که کماکان این بازیکن در باشگاه بماند.

- مدیران بارسلونا ترجیح داده اند که به صحبت های لاپورتا که گفته بود دلیل رفتن پپ عدم همکاری لازم مدیران با وی است پاسخی ندهند.

- مالاگا قصد دارد سیدو کیتا را با پیشنهاد 10 میلیون یورویی به این باشگاه ببرد.

- گالیانی اعلام کرده که تیاگو سیلوا فروشی نیست. ولی این حرف تاثیری در تلاش بارسلونا نداشته است.

- مسئولان رم از عملکرد بویان کرکیچ رضایت نداشته و خواهان بازگشت او به بارسلونا هستند.

- والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، اینیستا و مسی 7 بازیکن بارسا هستند که به هیچ قیمتی به فروش نمیروند و بارسلونا به هیچ پیشنهادی برای این بازیکنان توجه نمیکند.

- آلوز گفته به تنها گزینه ای که فکر میکنم ماندن در بارسلوناست و پیشنهاد هیچ تیمی نمیتواند من را ترغیب به رفتن بکند.

عکس: عکس یادگاری پپ به همراه خانواده خود در نیوکمپ.

عکس: دو اسطوره فراموش نشدنی بارسلونا و مربی رویایی ترین تیم های تاریخ باشگاه

دسته پلی استیشن مخصوص بازی مسی : )

این عکس پیکه در توئیتر گذاشته وزیرش نوشته:
    یک پیروزی اسان برابر افلای و کوئنکا 12-4

"به احتمال زیاد پیکه وفابرگاس دو به دو با افلای و کوئنکا بازی کردن وبا نتیجه 12-4 شکستشون دادن, اینم جامشه : )) "

منبع :سايت رسمي باشگاه

2. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

ماسچرانو: تیتو سایه پپ بود؛ بارسای مسی و گواردیولا را همیشه دریاد خواهم داشت

تیتو،به عنوان مربی دوم تیم، به بهترین نحو ممکن وظایفش را انجام می داد و در زمانی که بیمار شده بود و از ما دور بود، غیبتش کاملا محسوس بود.

سایت گل- خاویر ماسچرانو،ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا، در گفتگویی که با بارسا تی وی داشت به تمجید از تیم بارسای گواردیولا پرداخت
    او دراین باره گفت:« گواردیولا به من چیزهای زیادی یاد داد . او یکی از آن مربیانی است که بیش ازسایرین باعث رشد من شده.گواردیولا جایگاه من را تغییر داد و از آن زمان به بعد، یک قبل و بعد بزرگ در کارناامه ورزشی ام ایجاد شد.»
    او نه تنها از مربی بارسا، بلکه از هواداران این تیم نیز تمجید کرد:« مردم متوقع هستند ولی احمق نیستند. حتی اگر ما جام قهرمانی ای را هم به دست نیاوریم، هواداران می دانند که تیم ما چه کار بزرگی انجام داده. امسال، الگوی خوبی برای ما بود.»
    ماسچرانو حمایت خود را از تیتو ویلانووا نیز ابراز کرد و گفت:« تیتو سایه گواردیولا بود. او به عنوان مربی دوم تیم، به بهترین نحو ممکن وظایفش را انجام می داد و در زمانی که بیمار شده بود و از ما دور بود، غیبتش کاملا محسوس بود. او عملکرد باثبات و خوبی داشت. الان فرصت در اختیار او قرار گرفته است.»
    ستاره باتجربه بارسلونا در بخش پایانی صحبتهایش درپاسخ به سوالی درمورد مسی گفت:« کلمه ای برای توصیف مسی ندارم. من یک بار از مسی پرسیدم که آیاحواسش هست که چه موفقیتهایی را به دست می آورد یا نه و خوشبختانه خودش نمی فهمد که این روزها چه کارهایی انجام می دهد. ما همیشه این بارسلونای مسی و گواردیولا را دریاد خواهیم داشت.»

قشون کشی گواردیولا در چمن نوکمپ؛حضور اقوام درجه یک پپ در مراسم خداحافظی او

قشون کشی گواردیولا در چمن نوکمپ؛حضور اقوام درجه یک پپ در مراسم خداحافظی او
    با خانواده گواردیولا که روز شنبه در مراسم خداحافظی او حضور داشتند اشنا شوید

سایت گل- در سال 2001 و هنگامی که پپ گواردیولا، به عنوان یک بازیکن،آخرین بازی اش را برای بارسا انجام داد ، همراه با اعضای خانواده اش به ورزشگاه آمد و مراسم خداحافظی اش را درحضور اقوام نزدیکش انجام داد. یازده سال بعد، این داستان دوباره تکرار شد. شنبه شب و با اتمام دیدار بارسلونا مقابل اسپانیول که آخرین بازی خانگی بارسا با حضور پپ برروی نیمکت مربیگری اش بود، مراسم خداحافظی با گواردیولا برگزار شد. بعد از اتمام این مراسم و خروج تمام تماشاچیان از ورزشگاه، درحالی که همه چراغهای ورزشگاه خاموش شده بود و کسی در استادیوم نبود، پپ همراه با همسرش کریستینا و سه فرزندش، ماریا، ماریوس و والنتینا به زمین چمن آمد تا همراه با خانواده اش با نوکمپ خداحافظی کند. درکنار کسانی که درطول دوران 4 سال حضور او روی نیمکت مربیگری بارسا، سختی های زیادی را متحمل شده بودند؛ در طول این 15 دقیقه، سه فرزند گواردیولا از دویدن روی زمین چمن نوکمپ دست نمی کشیدند؛ به ویژه ماریوس که با تقلید از رفتارهای پدرش در محوطه تکنیکی، دستور حمله می داد و گلزنی ها را جشن می گرفت و تماشای رفتارهای او، همه رابه خنده وا می داشت.

اندکی بعد، تمام اعضای خانواده پپ، والدینش، خواهر و برادرها و خواهرزاده ها و برادرزاده هایش هم برای شرکت دراین مراسم به زمین چمن آمدند. جوزپ ماریا اوروبیتگ، مدیربرنامه های پپ و اعضای خانواده اش» ارمینیا و آلفونسو که دوستان نزدیک پپ و کریس هستند، نیز دراین مراسم حضور داشتند و مانل استیارته، صمیمی ترین دوست پپ و مربی بارسلونای بی هم روی زمین چمن آمد.

تمام آنها درکنار هم عکسی را به یادگار گرفتند و روز یکشنبه این عکس دراختیار تمام رسانه های خبری قرار گرفت.

دراینجا می توانید با تک تک اعضای خانواده و نزدیکان گواردیولا آشنا شوید:

ردیف بالا از چپ به راست: والنتی و دلورس (والدین پپ)، اولگا ( خواهر پپ)، کارلس (پسر اولگا)،پره (برادر پپ)، رومن (همسر فراسسکا)، فراسسکا (خواهر پپ)،جودیث (خواهر کریستینا،همسر پپ)،نوریا (همسر اوروبیتگ)، والنتینا (دختر پپ)، خود پپ گواردیولا ،ماریا (دختر پپ)، کریستینا(همسر پپ)، ارمینیا (دوست خانوادگی)، آیتور (همسر آنا)، مونتسه (مادر کریستینا)، آنا (دختر اوروبیتگ)، جوزپ ماریا اوروبیتگ (مدیربرنامه های گواردیولا)،آلفونسو (همسر ارمینیا) و جوزپ ماریا (پدر کریستینا)

ردیف پائین از چپ به راست: پپ (همسر اولگا)،روجر (پسر اولگا)، لائورا (همسر پره)،یوهان (همسر جودیث)، مارک (پسر جودیث)، ماریوس (پسر گواردیولا) و جوئل (پسر جودیث)

مانل استیارته، مربی بارسلونای بی که گویی یکی از اعضای خانواده گواردیولاست دوست نداشت تا در این عکس خانوادگی حضور داشته باشد و درگوشه ای ایستاده بود و در سمت چپ تصویر،در پشت سر دیده می شود

پیغام ماسچرانو به مسی: گلت را به گواردیولا هدیه کن

در جریان داربی کاتالونیا، این ماسچرانو بود که به مسی یادآوری کرد که گلش را به گواردیولا هدیه کند.

سایت گل- درجریان دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل اسپانیول که آخرین حضور پپ در نوکمپ نیز بود، شاهد اتفاق خاصی بودیم.لیونل مسی بعد از به ثمر رساندن چهارمین گل بارسلونا، به سمت پپ گواردیولا حرکت کرد واین گل را با مربی اش جشن گرفت ولی این حرکت زیبای مسی، ایده خود او نبود.
    گرچه در تصاویر شادی بعد از گل مشخص نیست ولی روزنامه کاتالان ال موندو دپورتیوو، در گزارشی به این نکته اشاره کرده که طراح این شیوه جشن، خاویرماسچرانو بود.
    ماسچرانو، قبل از آنکه لیونل مسی از روی ضربه پنالتی، چهارمین گل بارسلونا را به ثمر برساند، به مسی نزدیک شد و درگوش او گفت که اگر این پنالتی مبدل به گل شد، به سمت گواردیولا رفته و این گل را با او جشن بگیرد. این حرکت کافی بود تا سایر بازیکنان بارسلونا هم با مسی همراه شوند و این گل را با مسی ومربیشان، آن هم در روز مراسم خداحافظی گواردیولا جشن بگیرند.

مسی: گواردیولا همیشه مورد احترام من خواهد بود

ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که همیشه طعم موفقیتهایی که درکنار گواردیولا چشیده را در یاد خواهد داشت

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که احترامی که برای گواردیولا قائل است، بی حد و حصر است و به تمجید از مربی جوان تیمش پرداخت.

این درحالی است که گواردیولا در پایان رقابتهای این فصل، نیمکت مربیگری بارسا را ترک می کند و این روزها به شدت مورد حمایت بازیکنان و هواداران بارسا قرار دارد و در دیدار این هفته تیمش در داربی کاتالونیا مقابل اسپانیول مراسم خداحافظی بزرگی برای او تدارک دیده شده بود.

مسی هم بلافاصله بعد از به ثمر رساندن چهارمین گلش در آن داربی به سمت مربی اش حرکت کرد و این گل را با پپ جشن گرفت. ستاره آرژانتینی اکنون در صحبتهایی به تنسنت وئیبو گفت:« پپ همیشه از احترام من برخوردار خواهد بود و من همیشه او را دوست خواهم داشت. پپ واقعا درکارنامه ورزشی من مهم بوده و من از تمام کسانی که با گلهایم آنها را خوشحال کرده ام ممنون و متشکرم.»

این ستاره آرژانتینی درادامه با بهره گیری از شبکه اجتماعی توئیتر هم با انتشار عکسی که در آغوش مربی تیمش بود ،نوشت:« این افتخار بزرگی است که در طول این سالهای اخیر، لحظات خوب زیادی را با پپ به اشتراک گذاشتم.»

چهارمین گل مسی در دیدار با اسپانیول، هفتاد و دومین گل او در این فصل و در تمامی رقابتها بودو مسی می تواند قبل از اتمام رقابتهای این فصل، تعداد گلهایش را بیش از این نماید.

ویا و اثبات آمادگی اش به دل بوسکه در فینال کوپا دل ری

برترین گلزن تاریخ ماتادورها از ماه دسامبر از میادین ورزشی دور بوده ولی احتمال در فینال کوپا دل ری برای تیمش به میدان خواهد رفت

سایت گل- داوید ویا، فوروارد اسپانیایی بارسلونا به دنبال آن است تا بیسنته دل بوسکه را متقاعد کندکه او را به رقابتهای یورو2012 ببرد. بهترین فرصت برای این مهاجم اسپانیایی، اثبات آمادگی اش در فینال کوپا دل ری است.

این درحالی است که ویا از دسامبر سال 2011 به خاطر شکستگی استخوان پایش در رقابتهای جام باشگاه های جهان از میادین ورزشی به دور بود ولی طبق اعلام کادنا کوپه، سه هفته ای است که به تمرینات بازگشته و امیدوار است تا در فینال کوپا دل ری مقابل اتلتیک بیلبائو برای بارسا به میدان برود.

ویا امیدهای فراوانی دارد تا در صورت حضور در فینال ورزشگاه بیسنته کالدرون، بتواند نظر مثبت دل بوسکه را به خود جلب کند.

دل بوسکه در روز 15 ماه می، لیست 30 نفره ای از بازیکنان منتخبش را اعلام می کند و لیست نهایی او دو روز بعد از فینال کوپا دل ری اعلام خواهد شد.

دل بوسکه اخیرا اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا به ویا تا آخرین لحظه فرصت دهد تا او بعد از بازگشت از روزهای سخت مصدومیت توانایی اش را اثبات کند

تیم ملی اسپانیا در رقابتهای یورو2012 با تیمهای ایتالیا، جمهوری ایرلند و کرواسی هم گروه

4. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

پزشک تیم ملی اسپانیا: به حضور ویا در یورو خوش بینم

این مهاجم 30ساله در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد و هنوز در سال 2012 به میدان نرفته است اما هنوز امیدواری هایی به حضور او در رقابت های یورو وجود دارد.

سایت گل- دکتر خاویر مینانو، پزشک تیم ملی اسپانیا، به حضور داوید ویا در رقابت های یورو 2012 امیدوار است.

این مهاجم 30ساله در رقابت های جام باشگاه های جهان دچار مصدومیت شد و هنوز در سال 2012 به میدان نرفته است اما هنوز امیدواری هایی به حضور او در رقابت های یورو وجود دارد.

این در حالی است که ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، به تازگی اعلام کرد که تا آخرین لحظه در انتظار ویا خواهد ماند و پزشک لافوریا روخا هم احساس می کند مهاجم باتجربه بارسا شانس حضور در یورو را دارد.

مینانو در گفتگو با افه گفت:" ویا باید هرچه زودتر در تمرینات گروهی شرکت کند و باید همچنان به پیشرفت ادامه بدهد. ما چند روز قبل با هم دیدار کردیم و ریکاروی او طبق برنامه پیش می رود. من به حضور او خوش بین هستم."

اسپانیا در مرحله مقدماتی یورو با تیم های کرواسی، ایتالیا و ایرلند جنوبی هم گروه است و در اولین دیدار با لانازیوناله روبرو خواهند شد.

گزارش روز: چالشهایی که انتظار مسی را می کشند؛آیا مسی، رکورد پله راپشت سرخواهد گذاشت؟!

مسی بااین وضعیت رکورد پله را پشت سر خواهد گذاشت ولی هنوز با رکورد دیسی دین، فاصله دارد

گزارش روز: چالشهایی که انتظار مسی را می کشند؛آیا مسی، رکورد پله راپشت سرخواهد گذاشت؟!
    مسی بااین وضعیت رکورد پله را پشت سر خواهد گذاشت ولی هنوز با رکورد دیسی دین، فاصله دارد
    2012/5/8 1400
    By Ghazal Ziari
    Tweet
    18
    نظرات شما
    0

Awesome

0

Dislike

Messi and Daniel Alves, pele, Neymar Ballon Dor 2011
    Getty

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا موفق خواهد شد تا به رکورد فوتبالی پله ، دست بیابد.

اگر لیونل مسی به این روندی که در طول 4 سال حضور پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بارسلونا، داشته ادامه دهد ، مشکلی در پشت سرگذاشتن رکورد کلی پله نخواهد داشت.

پله که خیلی ها او را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال می شناسند ، در مجموع 813 بازی (722 بازی برای تیم باشگاهی و 91 بازی برای تیم ملی کشورش) 753 گل به ثمر رسانده بود (676 گل برای تیمهای باشگاهی و 77 گل برای تیم ملی کشورش) که به طور میانگین 0.92 گل درهر بازی است.

این درحالی است که مسی هنوز این تعداد بازی را برگزار نکرده و به این تعداد گل هم نرسیده ولی نباید فراموش کرد که او تنها 24 سال سن دارد و میانیگن گلزنی اش درتیم بارسلونای پپ، میانگین 0.96 گل در هر دیدار بوده. لیونل مسی در مجموع 401 بازی برگزار کرده (327 بازی برای بارسلونا ) و درمجموع 276 گل به ثمر رسانده (که 24 تای این گلها برای تیم ملی آرژانتین بوده) و همه چیز به این بستگی خواهد داشت که او تا چه سنی به فوتبالش ادامه دهد و بتواند در این سطح به گلزنی بپردازد.

این فصل لیونل مسی با به ثمر رساندن 72 گل که 50 تای آن در رقابتهای لالیگا از راه رسید ،بهترین فصل فوتبالی اش را پشت سرگذاشت.رکوردی که تکرار آن خیلی بعید به نظر می رسد. اما اگر مسی بتواند این روند گلزنی را ادامه دهد، خواهد توانست آن 477 گلی که او را از پله جدا کرده، به ثمر برساند . یکی ازمعدودرکوردهای پیش روی مسی که شکستن آن کار آسانی هم نیست، شکستن رکورد برترین گلزن تاریخ دنیای فوتبال در طول یک فصل لیگ است. چرا که دیسی دین، در فصل 8-1927 لیگ برتر موفق شده بود تا 60 گل را در یک فصل لیگ برتر برای اورتون به ثمر برساند. این چالش بعدی پیش روی مسی است.»

مسی دو بازی دیگر فرصت دارد تا بتواند تعداد گلهایش را افزایش دهد. بازی شنبه شب تیمش مقابل بتیس و فینال کوپا دل ری. اما بعید به نظر می رسد که مسی بتواند در پایان این فصل رکورد دین را پشت سربگذارد.

مسی درطول این فصل تقریبادرتمام بازیها برای بارسا بازی کرد. او تنها در 4 بازی به صورت کامل غایب بود و در 3بازی هم به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت.

قطر آخرین حضور پپ برروی نیمکت بارسا

بازیکنان ملی پوش اسپانیایی بارسا در اردوی تابستانی قطر غایب خواهند بود

سایت گل- پیش از این گفته می شد که فینال کوپا دل ری و مصاف بارسلونا و اتلتیک بیلبائو، آخرین حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسلونا خواهد بود. البته این احتمال وجود دارد که اوضاع به نحو دیگری باشد. در دیدار دوستانه و خیریه ای که روز 27 ماه می در «پالائو سنت جوردی» میان تیم منتخب پپ و تیم منتخب تیتو برگزار می شود هم گواردیولا را خواهیم دید و البته هنوز مشخص نیست که ایا این مربی باتجربه در آخرین سفر رسمی بارسلونا در فصل 2-2011 به قطر این تیم را همراهی خواهد کرد یا نه.

آنچه تا به امروز قطعی شده است، این است که پپ در دیدار دوستانه «سنت جوردی» با آبی اناری ها خواهد بود و بلافاصله بعداز این دیداردوستانه، هواپیمایی کاتالونیایی ها را به قطر خواهد بود. با توجه به توافقات موجود میان سران باشگاه کاتالان و بنیاد قطر، کاروان بارسلونا قرار است در روزهای 28 و 29 ماه می در این کشور باشد. هنوز برنامه های دقیق بارسایی ها در قطر مشخص نشده است ولی در این قرارداد حضور بازیکنان تیم اصلی، کادر فنی و اعضای کادر مربیگری بارسلونا ذکر شده است.

البته این طور به نظر می رسد که هیئت اعزامی بارسلونا به قطر، لیست غایبان اجباری فراوانی خواهد داشت؛ چرا که برگزاری رقابتهای یورو2012 باعث خواهد شد تا ملی پوشان اروپایی بارسلونا ،بلافاصله بعد از اتمام فینال کوپا دل ری، به اردوی تیمهای ملی کشورهایشان بپیوندند. درقراردادی که با بنیاد قطری به امضا رسیده شده ، حضور پپ گواردیولا در راس این کاروان و لیونل مسی، ستاره بارسلونا، درج شده و در صورت غیبت اجباری برخی از بازیکنان، این حضور بیش از پیش موردنیاز خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که آیا درطول این 48 ساعت حضور در قطر دیداری دوستانه برای تیم کاتالان درنظر گرفته خواهد شد یا خیر؛ اما درصورتی که دیداری دوستانه ترتیب داده شود، پپ درآن بازی مجددا روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست و آخرین بار، تیمش را درقطر هدایت خواهد کرد.

مصدومیتی جدید برای پویول؛ احتمال غیبت او در یورو2012

مدافع باتجربه بارسا از ناحیه زانو مصدوم شده و ممکن است شانس حضور در رقابتهای یورو2012 را از دست بدهد

سایت گل- کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونا از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده و ممکن است نتواند در رقابتهای یورو 2012 تیمش را همراهی کند. مصدومیتی که ازناحیه گریبانگیر او شده، شانس حضور او در اردوی تیم ملی اسپانیا را با اما و اگرهایی مواجه کرده.

این خبر هنوز به صورت رسمی توسط مسئولان باشگاه کاتالان تائید نشده ولی این طور به نظر می رسد که این مدافع باتجربه به طور قطع شانس حضور در فینال کوپا دل ری را از دست خواهد داد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو ممکن است کار او به عمل جراحی هم کشیده شود.

این مدافع باتجربه در جریان دیدار تیمش مقابل اسپانیول از ناحیه زانو احساس ناراحتی می کرد و بعد از انجام تستهای ابتدایی،این خبر نه چندان خوشایند به گوش رسید. درانتظار اخبار جدیدتری درمورد شرایط فیزیکی او باشید.

پویول شش هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود و در یورو2012 نیز حضور نخواهد داشت

6. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

وای خدای من
    باورم نمیشه
    فقط میشه خندید

20:30 الان کنار کشیدن گواردیلا از مربیگری بارسلون رو نتیجه فشار لابی صهیونیزم دونسته
    داشتن میگفتن گواردیلا به این دلیل رونالدینیو رو از بارسا انداخت بیرون که اون بازیکن ارزوی پیروزی نهایی اسرائیل بر لبنان داشته و چون گواردیلا حامی فلسطین بوده صهیونیزم جهانی ازش کینه داشته و بهش فشار اوردن تا استعفا بده!!!

8. 13 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

روزنامه‌ اسپورت کاتالان گزارش داد:
    گرت بيل،فان پرسي وسيلوا گزينه‌هاي اصلي بارسا

روزنامه اسپانيايي اسپورت کاتالان اعلام کرد: بارسا براي فصل آينده در نظر دارد بازيکناني از ميلان، آرسنال و تاتنهام را به خدمت بگيرد.

روزنامه اسپورت کاتالان در صفحه اول خود نوشت که گرت بيل از تاتنهام و روبين فان پرسي دو گزينه مدنظر بارسلونا در فصل نقل و انتقالات هستند.

پويول از ناحيه زانو مصدوم شده و اين به اين معناست که رقابت‌هاي يورو 2012 را از دست خواهد داد. تياگو سيلوا به عنوان بازيکن خط دفاعي گزينه اول مورد نظر اين باشگاه است.

گرت بيل، بال چپ 22 ساله ولزي تاتنهام مد نظر سران بارسلونا قرار گرفته است. اين بازيکن از سال 2007 تا کنون در وايت هارت لين 108 بازي انجام داده است و 21 گل به ثمر رسانده است.

روبين فان پرسي گزينه دوم بارسا است و روشن شده است که بارسلونا به يک مهاجم ديگر نياز دارد آنها داويد ويا را از دست دادند و به دنبال جانشيني براي وي مي‌گردند.

روبين فان پرسي، کاپيتان آرسنال، پيش از اين اعلام کردند که فارغ از نتيجه مذاکرات پيش رو با اين تيم در مورد تمديد قرارداد چه خواهد بود، هميشه خود را يک آرسنالي مي داند.

قرارداد فن پرسي با آرسنال در پايان سال 2013 به پايان مي رسد اما او هنوز قراردادش را با اين باشگاه تمديد نکرده و به همين دليل شايعاتي در مورد جدايي او از اين باشگاه به گوش مي رسد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

وای خدای من
    باورم نمیشه
    فقط میشه خندید

20:30 الان کنار کشیدن گواردیلا از مربیگری بارسلون رو نتیجه فشار لابی صهیونیزم دونسته
    داشتن میگفتن گواردیلا به این دلیل رونالدینیو رو از بارسا انداخت بیرون که اون بازیکن ارزوی پیروزی نهایی اسرائیل بر لبنان داشته و چون گواردیلا حامی فلسطین بوده صهیونیزم جهانی ازش کینه داشته و بهش فشار اوردن تا استعفا بده!!!
    آقا این راسته ؟ منم شنیدم .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: «جامهای متعدد برای بارسا»

متشکریم پپ، ثبت رکوردی جهانی

صدها هزار پیام محبت آمیز در حمایت از پپ گواردیولا از سوی کابران شبکه های اجتماعی تویتر، فیسبوک و غیره برای این مربی محبوب فرستاده شده است. عبارت graciesPep# – متشکریم پپ – از نظر تعداد بازدید در شبکه تویتر یک رکورد جهانی را به خود اختصاص داد.

خبر وداع جوزپ گواردیولا در نیوکمپ، در شبکه های اجتماعی نیز بازتاب گسترده ای داشت. در حالیکه هزاران هوادار بارسا از طریق حضور خود در استادیوم عواطف خود را نسبت به گواردیولا ابراز می کردند، کاربران بسیاری از سراسر دنیا هم بصورت آنلاین به حمایت خود از مربی محبوب آبی واناری پوشان برخاستند. همزمان با بازی بارسا - اسپانیول، عبارت graciesPep# – متشکریم پپ – در تویتر از نظر تعداد بازدید، یک رکود جهانی را ثبت کرد. از ساعت 20:00 (همزمان با شروع بازی) بر تعداد کاربرانی که در تویتر به حمایت از گواردیولا می پرداختند همچنان اضافه می شد. بر اساس آماری که از شبکه توتیر بدست آمده بود، تعداد مشتاقان گواردیولا در این شبکه از 3,100 در ساعت 20:00 به 55,000 نفر در ساعت 23:45 افزایش یافت.

همچنین بسیاری از هواداران گواردیولا در شبکه های اجتماعی بودند که در صفحات دیگر به حمایت از این مربی می پرداختند. بعضی از آنها در صفحات اجتماعی مربوط به بازیکنان اصلی تیم از مربی بارسا تشکر کردند. آندرس اینیستا یکی از این بازیکنان بود که در صفحه شخصی خود نوشته بود: «پایانی خاطره انگیز در ورزشگاه خانگی. متشکریم، مربی عزیز».

فیسبوک و یوتیوب

فیسبوک یکی دیگر از شبکه های اجتماعی علاقه مندان به بارسا برای بیان احساس آنها نسبت به این مربی پرافتخار بود. خبر باشگاه در مورد تکریم مربی، 340 هزار بار لایک شده بود و 35 هزار کامنت دریافت کرده بود. خبر پیروزی بارسا در آخرین بازی قبل از آخرین گفتگوی مربی با هوادارن نیز تقریبا 83 هزار بار توسط کاربران فیسبوک لایک شده بود. کارتون بارسا با عنوان تکریم گواردیولا در یوتیوب نیز نظر بسیاری از علاقه مندان را جلب کرده بود. این کلیپ در عرض زمانی بسیار کوتاه، بیش از 88 هزار بار توسط کاربران مورد تماشا قرار گرفته بود.

حمایت هواداران چینی

تکریم پپ گواردیولا فراتر از مرزهای بین المللی رفت. بیش از یک میلیون پیام محبت امیز از شبکه اجتماعی چینی Tencent Weibo برای حمایت از پپ گواردیولا دریافت شده است. «پیدا کردن واژه ای برای بیان احساسم بسیار دشوار است. متشکریم، پپ؛ بهترست به تصمیم گواردیولای کبیر احترام بگذاریم. پادشاه ابدی نیوکمپ، پپ گواردیولا». این پیام به تنهایی بیانگر عواطف و احساسات هوادارن چینی نسبت به این مربی محبوب می باشد.

متشکریم پپ گواردیولا، کانون توجه رسانه های ورزشی سراسر دنیا

روز گذشته اکثر رسانه ها، مخصوصا رسانه های کاتالونیا، صفحه اصلی خود را به خداحافظی مربی بارسا اختصاص دادند. لئو مسی نیز با رسیدن به 50 گل در لالیگا، کانون توجه بود. «فراموش نشدنی» و «به زودی شما را خواهم دید» بیشتر سرتیتر روزنامه های دنیا را تشکیل می دادند.

پنج می هرگز از ذهن هواداران بارسا پاک نخواهد شد. در این روز جوزپ گواردیولا برای آخرین بار تیمش را در نیوکمپ و در یک بازی کاملا احساسی مقابل اسپانیول رهبری می کرد. وداع گواردیولا با نیوکمپ کانون توجه اصلی صبح امروز رسانه های سراسر دنیا بود و به همین خاطر متن سخنرانی او و جشنواره گل مسی روی صفحه اصلی اکثر مطبوعات سراسر دنیا قرار گرفت.

روز گذشته، روزنامه های کاتالونیا من جمله اسپورت و الموندو دیپورتیوو، صفحه اصلی خود را به مراسم باشکوه خداحافظی پپ گواردیولا در نیوکمپ اختصاص داده بودند. چهار گل مسی نیز مزید بر علت شده بود تا این روزنامه ها به صورت گسترده تری این مراسم را برای علاقه مندان بازتاب دهند. رسانه های بین المللی سراسر دنیا نیز در صفحه اصلی خود از نمایش عالی ستاره آرژانتینی آبی و اناری پوشان که در یک فصل لالیگا به رکورد بی نظیر 50 گل دست یافته بود، نوشتند.

در اینجا می توانید عناوین مطبوعات دنیا درباره رکورد جدید مسی و مراسم باشکوه خداحافظی گواردیولا در نیوکمپ را بخوانید:

اسپورت: «به زودی می بینمتان. شما هرگز من را از دست نخواهید داد».

الموندو دیپورتیوو: «شبی فراموش نشدنی».

ال ناین اسپورت: «این یک رویا نیست».

آ.اس: «مسی با چهار گل گواردیولا را بدرقه کرد».

لا ونگوآردیا: «پپ عزیز، به زودی شما را خواهیم دید».

ال پردیکو: «تقابل گلها و اشکها».

ال ای کویی په: «چهار گل از مسی: 50 گل».

اوله: «چهار تا برای پپ».

لا ناسیون: «چهار گل: روش مسی برای خداحافظی از گواردیولا».

کلارین: «مسی در مراسم خداحافظی گواردیولا، چهار گل به او هدیه داد».

گازتا دلا اسپورت: «چهار گل مسی برای مربی، مراسم خداحافظی گواردیولا در نیوکمپ».

ای مول: «درخشش مسی، مراسم خداحافظی پپ را باشکوه تر کرد».

لانس: «مسی در مراسم خداحافظی گواردیولا چهار بار گلزنی کرد».

یونی ویژن دیپورتز: «وداع باشکوه نیوکمپ با جوزپ گواردیولا».

کارلس پویول فینال کوپا دل ری را از دست داد

مدافع بارسا، که زانوی چپش تحت عمل آرتوسکوپی قرار خواهد گرفت، شش هفته از میادین به دور خواهد بود.

کارلس پویول در 25 ام ماه می، نمی تواند در فینال کوپا دل ری مقابل بیلبائو حضور داشته باشد. کادر پزشکی تیم اطلاع داد که این بازیکن بازی مقابل اسپانیول را با احساس درد در زانوی چپ خود به پایان رسانید. پزشکان اینطور اظهار کردند: «پس از آزمایشهای تکمیلی، یه این نتیجه رسیدیم که وی باید روز شنبه 12 می، تحت عمل آرتوسکوپی قرار بگیرد». این عمل توسط دکتر رامون کوگات صورت خواهد گرفت و به نظر می رسد این مدافع کاتالانی به 6 هفته استراحت نیاز خواهد داشت.

44 بازی در این فصل

کاپیتان بارسا، پس از از دست دادن کل نیم فصل دوم فصل 2010/11، در اولین روز ماه ژوئن زانوی پای چپ خود را به دست تیغ جراحان سپرد. وی در 13 سپتامبر در بازی مقابل آث میلان، دوباره پا در مستطیل سبز گذاشت. از آن زمان، پویول عملا یک مهره همیشه حاضر در برنامه های پپ بوده است. در فصل 2011/12 این مدافع در 44 بازی - 26 بازی در لالیگا، 9 بازی در لیگ قهرمانان اروپا، 7 بازی در جام حذفی اسپانیا و 2 بازی در جام باشگاههای جهان - حضور داشته است. وی 5 گل نیز به ثمر رسانده است.

مسی، گلزن فوق العاده

فوق ستاره آرژانتینی در این فصل بیش از هر زمان دیگری گلزنی کرده است و تا اینجای کار، به تنهایی بیشتر از 13 تیم لالیگایی به گل رسیده است. 9 گلی که وی در سه بازی گذشته اش به ثمر رسانده به این معنی است که او از 49 برنده گذشته جایزه پیچیچی، بیش از دو برابر گلزنی کرده است. مسی در سه بازی گذشته اش موفق به زدن 9 گل شده است که این دومین رکورد او از این حیث در باشگاه محسوب می شود. همچنین در لالیگای این فصل تنها 6 تیم موفق شده اند که بیشتر از مسی گلزنی کنند.

لئو مسی با به ثمر رساندن دو گل در برابر رایو، سه گل مقابل مالاگا و چهار گل به اسپانیول در روز شنبه، در سه بازی اخیر خود موفق شده است 9 بار دروازه حریفان را باز کند، از این نظر، این آمار، دومین رکورد برتر این بازیکن به حساب می آید. تنها آمار برتر او نسبت به این رکورد، 10 گلی بود که وی در سه بازی متوالی به ثمر رساند که عبارتند از: والنسیا (5-1، 4 گل)، اتلتیکو مادرید (2-1، 1 گل) و بایر لورکوزن ( 7-1، 5 گل).

گلزنی بیش از 13 تیم

9 گلی که او در بازیهای اخیرش به ثمر رساند، در هفته گذشته تعداد گلهایش را در لالیگا از 41 به 50 رساند. میزان گلزنی او در لالیگای این فصل، بیش از 13 تیم حاضر در این لیگ می باشد. ریسینگ با تنها 26 گل تیمی می باشد که کمترین گل را در این فصل به ثمر رسانده است؛ این آمار نزدیک به نصف تعداد گلهای مسی است. تنها شش تیم در این فصل بیشتر از این بازیکن به گل رسیده اند: مادرید (117)، والنسیا (59)، مالاگا (53)، بیلبائو (52)، رایو وایکانو (52) و لوانته (51). اگر مسی بتواند هفته آینده هت تریک دیگری را به نام خودش به ثبت برساند، می تواند از سه تیم دیگر - در صورت گل نزدن آن ها - پیشی بگیرد.

یکه تازی در اروپا

در مقایسه گلزنی مسی - با 50 گل در 36 بازی - با دیگر تیم های لیگ های اصلی اروپا، او از 15 تیم فرانسوی (با بیش از 35 بازی)، 14 تیم لیگ انگلستان (پس از 37 بازی)، 13 تیم بوندسلیگا (پس از اتمام 34 بازی) و 12 تیم در سری آ بیشتر گلزنی کرده است. او پادشاه گلزنی است!

دو برابر گلزنی بیشتر نسبت به 49 آقای گل

مسی 50 گل در این فصل به ثمر رسانده است، 49 آقای گل در تاریخ لالیگا هستند که مسی دو برابر و حتی بیشتر از دو برابر از آن ها در این فصل گلزنی کرده است. این49 آقای گل عبارتند از: زارا (19 گل در فصل 1944/45 و 24 گل در فصل 1945/46)، دی استفانو (24 گل در فصل 1955/56)، پوشکاش (20 گل در فصل 1963/64)، کوئینی (20 گل در فصل 1973/74، 18 گل در فصل 1975/76، 24 گل در فصل 1979/80 و 20 گل در فصل 1980/81)، هوگو سانچز (19 گل در فصل 1984/85، 22 گل در فصل 1985/86)، رائول گونزالس (25 گل در فصل 1998/99، 24 گل در 2000/01) و رونالدو (24 گل در فصل 2003/04).

میانگین گلزنی او 1.39 گل در هر بازی می باشد که از این نظر چهارمین رکورد برتر تاریخ لالیگا را در دست دارد. تنها نفراتی که از او آمار بهتری دارند عبارتند از: باتا (1.59 گل در هر بازی – فصل1930/31 – 27 گل در 17 بازی)، لانگارا (1.44 گل در هر بازی – فصل 1933/34 – 26 گل در 18 بازی) و زارا (1.42 گل در هر بازی – فصل 1946/47 – 34 گل در 24 بازی). همچنین گلزن سابق بارسا نیز با مسی میانگین برابری دارد: مارتین (1.39 گل در هر بازی – فصل 1942/43 – 32 گل در 23 بازی).

نگاهی بر لیست خرید بارسلونا، انتخاب 3 بازیکن از بین 11 نفر:

دفاع چپ:
    - دیوید آلابا، بایرن مونیخ: مدافع چپ 19 ساله و بسیار بااستعداد بایرن که راضی کردن بایرن به فروش چنین استعدادی کمی مشکله

- یوردی آلبا، والنسیا: یکی از محصولات لاماسیا که در 22 سالگی دفاع چپ اصلی تیم ملی اسپانیا شده و با بارسلونا هم به توافق رسیده.

- سیکوئیرا، گرانادا: ستاره برزیلی گرانادا که در این فصل فراتر از انتظار ظاهر شده و ارزانترین گزینه بارسلونا در این پست است.

- گرت بیل، تاتنهام: بهترین مدافع-هافبک چپ جهان و هدف اصلی بارسلونا در این پست که با وجود سن کم کوچکترین شکی در توانایی هاش باقی نمونده. ولی قیمت بالای این بازیکن مانع جدی برای خریدش هست.

دفاع وسط:
    - تیاگوسیولا، آث میلان: هدف اصلی بارسلونا در این پست و بهترین مدافع سال 2011 سری آ.

- خاوی مارتینز، اتلیتیک بیلبائو: یک خرید برای دو پست. این بازیکن 23 ساله علاوه بر پست دفاع وسط قابلیت بازی در پست هافبک را هم دارد.

- یان ورتونگن، آژاکس: مدافع سرعتی، قدبلند و گلزن آژاکس که توسط دی بوئر به باشگاه توصیه شده است.

- دیوید لوییز، چلسی: مدافع برزیلی و توانمند چلسی که قابلیت هجومی خوبی نیز دارد ولی با توجه به قیمت بالا به نظر نمیرسد بارسلونا موفق به جذب وی شود.

مهاجم:
    - آدرین، اتلتیکومادرید: مهاجم 24 ساله و گلزن اتلتیکو، که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان با وجود بازیهای خوب این فصلش هنوز نتوانسته استعداد واقعی خود را در اتلتیکو نشان دهد.

- یورنته، اتلتیک بیلبائو: سبک بازی بسیار شبیه زلاتان ولی بدون مشکلات اخلاقی این مهاجم سوئدی. یک ماشین گلزنی که توانایی سرزنی خوبی نیز دارد.

- رابین فن پرسی: بهترین و گرانترین گزینه مدنظر بارسا در این پست که فصل بسیار خوبی را با آرسنال سپری کرده ولی از عدم موفقیت در کسب جام خسته شده و نسبت به آمدن به بارسلونا ابراز تمایل کرده است.

البته بازیکنان دیگری نیز در این 3 پست، در لیست خرید بارسلونا قرار دارند، از جمله رامی، مدافع وسط فرانسوی والنسیا و دروگبا و تورس، مهاجمان چلسی و سولدادو، مهاجم توانمند والنسیا

نیمار که پیش از این برای پیوستن به بارسلونا در سال 2014 به توافق رسیده بود، تمایل دارد که این انتقال زودتر و در سال 2013 اتفاق بیفتد. بارسلونا نیز علاقه مند به این اتفاق است.

داستان انتقال نیمار به اروپا از زمانی که 19 ساله بود جدی شد و بیشترین احتمال باشگاه رئال مادرید بود. ولی قضیه روبینیو در رئال باعث شد که تردیدهایی پیش آید و این انتقال به تاخیر بیفتد تا بتواند در سانتوس بیشتر پیشرفت کند.
    ولی اکنون دیگر به این اعتماد به نفس رسیده که میتواند در اروپا هم موفق باشد و دوست دارد زودتر لیگ برزیل را ترک کند تا بتواند به پیشرفت بیشتر در اروپا برسد.
    ولی قبل از آن دوست دارد سانتوس را به سومین قهرمانی پیاپی در برزیل برساند و همچنین قهرمانی لیورتادورس و شانس قهرمانی در جام باشگاه های جهان بدون حضور بارسلونا را امتحان کند.
    ولی درخواست وی از سران بارسا این است که در سال 2013 (نیم فصل اروپا و یا در پایان فصل بعد) این انتقال را عملی کنند.

بارسلونا که سال قبل ترجیح میداد با به تاخیر انداختن انتقال نیمار تا سال 2014 کاری کند که نیمار با شرایط فیزیک بدنی مناسبتری به اروپا بیاید، از شرایط فعلی نیمار و بهبود شرایط فیزیکی وی راضی است و تمایل به خرید زودتر این استعداد جوان دارد.

حتی در صورتی که ویا در یورو و بازیهای پیش فصل نمایش قابل قبولی از خود نشان دهد ممکن است بارسلونا با نخریدن مهاجم در این فصل بودجه خود را برای انتقال سریعتر نیمار پس انداز کند.

چیزی که مشخص است، انتقال نیمار به بارسلونا قطعی است و فقط سوال این است که این انتقال در 2013 اتفاق میافتد یا در 2014

اخـــــــــــبار کوتاه

- کارلوس پویول به دلیل مصدومیت فینال کوپادل ری و به احتمال زیاد مسابقات یورو را از دست داد. کاپیتان 4 روز دیگر پای خود را به تیغ جراحی میسپارد و حدود 6 هفته از میادین دور خواهد بود.

- دل بوسکه در مورد مصدومیت پویول گفته که نبود پویول نه تنها در زمین بازی تاثیرگذار است که به نظم تیم نیز ضربه میزند.

- تیم زیر 19 سال اسپانیا انتخاب شد و جرارد دلوفئو، مهاجم 17 ساله تیم b بارسلونا و گریمالدو، مدافع 16 ساله تیم نوجوانان بارسلونا به تیم ملی دعوت شدند

- آبراموویچ با پیشنهاد حقوق سالیانه 15 میلیون یورو و بودجه نامحدود برای خرید بازیکن قصد جذب پپ را داشت که با پیشنهاد منفی گواردیولا مواجه شد.

- تر استگن، دروازه بان 20 ساله گلادباخ آلمان کماکان در لیست بارسلونا به عنوان دروازه بان ذخیره والدز قرار دارد، که البته جزو اولویت های بارسلونا برای این فصل نیست.

- گوایتا، دروازه بان والنسیا که توانست در بسیاری از بازیها دیگوآلوز را نیمکت نشین کند دیگر گزینه بارسلونا برای دروازه بان ذخیره است، که قیمت تقریبی این بازیکن 10 میلیون یورو است.

* میلان , مالاگا , رم , بایرن مونیخ , لیورپول و منچستر سیتی در ماه های اخیر برای خرید کیتا ابراز علاقه کرده اند.

* بویان کرکیچ: من یک سال دیگر در رم هستم, در سال 2013 احتمالا باید به بارسا برگردم, باید دید در اینده چه اتفاقی رخ خواهد داد.
    پپ برای بارسا همه کار کرده است, او شایسته همه چیز است, ویلانوا؟ من رابطه خوبی با او دارم.

* فینال جام حذفی بین بارسلونا و بیلبائو , جمعه 25 می در ورزشگاه ویسنته کالدرون برگزار می شود.

* رابین فن پرسی (ارسنال) - فرناندو یورنته (بیلبائو) - ادریان (اتلتیکو مادرید) , در صدر خرید های هجومی بارسا در فصل بعد هستند.

* گرت بیل (تاتنهام) - الابا (بایرن) - البا (والنسیا) - سیکوئیرا ( گرانادا), در صدر لیست خرید بارسبونا در دفاع چپ هستند.

* باشگاه بارسلونا اعلام کرد, در این فصل اولویت خرید برای دفاع وسط و دفاع چپ است, حتی اگر در پست ها دیگر بازیکنی خریداری نکنیم, باید خط دفاع تقویت شود.

* مینانو, مربی بدن ساز تیم ملی اسپانیا: ویا به تمرین گروهی نیاز دارد, من خوشبین هستم که او می تواند در یورو بازی کند.

* خبر رسمی: با وجود اینکه پیکه در این فصل افت زیادی داشته است, اما باشگاه بارسلونا به هیچ وجه قصد فروش این بازیکن را ندارد.

* پائولو هنریکه گانسو, بازیکن تیم سانتوس: بارسا بهترین تیم جهان است, واقعا ناراحت هستم که این تیم از لیگ قهرمانان حذف شد.

* در 217 بازی که پپ گواردیولا مربی بارسا بوده است, مسی 210 گل به ثمر رسانده است.

* بازیکنانی که بیشترین پاس گل را در این فصل لالیگا داشته اند:
    مسی 18 پاس گل - اوزیل 17 پاس گل - دی ماریا 14 پاس گل - ناواس 11 پاس گل - کریس رونالدو 11 پاس گل.

* دنی الوز دوست دارد در هر شرایطی در بارسا بماند, و تحت هیچ شرایطی دوست ندارد پیشنهاد انژی تیم روسیه ای را بپذیرد.

مهمترین جوایز از آن بارسلونا...

مراسم IFFHS (برترین های سال) توسط فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال در بارسلونا برگزار شد و باشگاه بارسلونا مهمترین جوایز را از ان خود کرد.

* بارسلونا بهترین تیم جهان در دهه ی گذشته.
    * بارسلونا بهترین تیم اروپا در دهه ی گذشته.
    * بارسلونا بهترین تیم جهان در سال 2011.
    * پپ گواردیولا بهترین مربی جهان در سال 2011.
    * ژاوی برترین بازی ساز جهان در سال 2011.
    * مسی دومین بازیساز برتر جهان در سال 2011.
    * مسی, بهترین گلزن در رقابت های بین المللی.

دیگر جوایز:
    * اسکار تابارس, سرمربی تیم ملی اروگوئه , برترین سرمربی تیم ملی.
    * دل بوسکه, سرمربی تیم ملی اسپانیا دومین مربی برتر تیم ملی.
    * رئال مادرید, دومین باشگاه برتر جهان, بعد از بارسلونا.
    * کاسیاس, بهترین دروازه بان.
    * مورینیو, دومین مربی برتر در سال 2011 بعد از پپ گواردیولا.
    * کریس رونالدو دومین گلزن برتر در لیگ.
    * لالیگا, بهترین و قدرتمند ترین لیگ در جهان.
    * بهترین مهاجم در دهه ی گذشته به ون نیستلروی اهدا شد.
    * مارکوس مرک, بهترین داور در دهه ی گذشته.
    * چیچاریتو, محبوب ترین بازیکن در امریکای مرکزی وشمالی.
    * ادواردو وارگاس, محبوب ترین فوتبالیست امریکای جنوبی.
    * ارسن ونگر,بهترین مربی در دهه ی گذشته.

مسی یک نابغه در تیمی فوق العاده است

گئورگه هاجی , بازیکن سابق بارسلونا:
    مسی بی نظیر است, او یک نابغه است که به دنیا آمده و این شانس را داشته که در تیمی فوق العاده بازی کند, مسی یک نابغه است,او به سادگی به گل می رسد و این خارق العاده است.

مسی را باید با خودش مقایسه کرد نه با دیگری,مسی خیلی تکنیکی و خیلی سریع است,.فرق بین من و مسی این است که مسی خیلی گل می زند و من پاس گلهای زیادی می دادم تا دیگران به گل برسند.

در ادامه: دوست داشتم بارسلونا و رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان برسند, اگر اینطور می شد بارسلونا رئال را شکست می داد وقهرمان

منبع : سايت رسمي باشگاه

13. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

وای خدای من
    باورم نمیشه
    فقط میشه خندید

سلام
    خودتون رو ناراحت نکنید
    اینا هر چی ببینن یا به صهیونیزم ربط می دن یا شیطون پرستی
    الان اگه من اینجوری:بخندم میگن علامت شیطون پرستیه
    باید عادت کنیم
    بسوزیم و بسازیم

دل بوسکه: غیبت پویول یک ضربه بزرگ است

حضور داوید ویا در رقابت های یورو نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد و این مسئله بر نگرانی های سرمربی تیم ملی اسپانیا افزوده است.

سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد غیبت کارلس پویول در رقابت های یورو 2012، یک ضربه جدی به تیمش خواهد بود.

این مدافع 34 ساله در دیدار مقابل اسپانیول دچار مصدومیت شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت و به همین دلیل رقابت های یورو را از دست خواهد داد.

پویول که 98 بازی ملی در کارنامه دارد، یکی از ارکان اصلی اسپانیا در رقابت های یورو 2008 و جام جهانی 2010 بود و دل بوسکه غیبت او را ناامید کننده دانست.

او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" این یک خبر بسیار بد است."

حضور داوید ویا در رقابت های یورو نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد و این مسئله بر نگرانی های سرمربی تیم ملی اسپانیا افزوده است.

" حضور ویا نیز به طور جدی در هاله ای از ابهام است. ما نگران هستیم. دعوت کردن کسی که نتواند حتی در یک بازی به میدان برود خیلی سخت است."

پدر گواردیولا:دختر بزرگ پپ خیلی ناراحت بودو از پدرش جدا نمی شد

پدر گواردیولا مجددا در مورد شرایط پسرش به صحبت پرداخت

سایت گل- والنتی گواردیولا، پدر پپ گواردیولا روز دوشنبه در برنامه رادیویی «ال ماتی » رادیو کاتالونیا شرکت کرد . این برنامه به مراسم خداحافظی با پپ گواردیولا در نوکمپ که در دیدار شنبه شب برگزار شده بود پرداخت.

شنبه شب گواردیولا برای آخرین بار در نوکمپ هدایت بارسلونا را در داربی کاتالونیا در دست گرفت و والنتی گواردیولا روز دوشنبه در صحبتهایی به آنالیز عملکرد پسرش روی نیمکت مربی گری بارسا پرداخت و گفت:« ما می دیدیم که پپ به خاطر کارش به شدت تحت فشار و زیربار مسئولیت بود. این واقعا او را فرسوده می کرد. پپ 24 ساعت روز به فوتبال فکر می کرد و به شرکا و هواداران تیم می اندیشید. مسئولیت خیلی سنگینی است.»

والنتی گواردیولا در ادامه گفت:« بعید می دانم که پپ به عنوان رئیس باشگاه، به بارسلونا برگردد. هر چند که من در داخل او نیستم. نمی دانم که پپ چه خواهد کرد ولی هر اتفاقی که بیفتد او مثل همین سال هایی که با بارسلونا بود، در خدمت تیم خواهد بود.»

پدر گواردیولا در پاسخ به این سوال که ماریوس، ماریا و والنتینا، سه فرزند گواردیولا در مراسم خداحافظی پدرشان چه حسی داشتند، گفت:« ماریا، دختر بزرگتر پپ اندکی درخودش فرو رفته بود؛ چون او بزرگ تر است و به نظر می رسید که بیشتر از بقیه بچه ها ناراحت بود. کاملا مشخص بود که از پدرش جدا نمی شود و فقط در کنار پدرش راه می رود.»

از سوی دیگر دلورس، مادر گواردیولا هم درمورد جشن روز شنبه صحبت کرد و گفت:« مراسم بزرگداشت خوب و زیبایی بود. مراسم آتش بازی به راه نبود؛ اما مراسم کاملا احساساتی بود مادر پپ ادامه داد:« زمانی که پپ به من گفت که می خواهد نیمکت مربی گری بارسلونا را ترک کند،قلبم گرفت و ناراحت شدم. احساس کردم که او به اندکی آرامش و استراحت نیاز دارد. زمانی که این خبر را به من گفت، از یک سو ناراحت شدم، چون بارسلونا، بارسلوناست ولی از سوی دیگر درک کردم که اولویت با سلامت اوست.»

مادر گواردیولا درادامه به این نکته اشاره کرد که هواداران بارسلونا با شنیدن این جمله پپ که گفت:« شما هرگز مرا از دست نخواهید داد» به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند. خانم دلورس گفت:« هواداران پپ را خیلی دوست دارند و خیلی از او استقبال کردند.»

گئورگه هاجی: مسی یک نابغه در تیمی فوق العاده است

بازیکن سابق بارسلونا در گفتگو با کام رادیو به تاثیرمسی در بارسلونا اشاره کرده

سایت گل- «مسی بی نظیر است. او یک نابغه است که به دنیا آمده و این شانس را داشته که در تیمی فوق العاده بازی کند. مسی یک نابغه است. او به سادگی به گل می رسد و این خارق العاده است.» این صحبتهایی بود که گئورگه هاجی، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا و تیم ملی رومانی در تمجید از لیونل مسی برزبان آورد.

هاجی رومانیایی در گفتگو با کام رادیو، لیونل مسی را با خودش مقایسه کرد و گفت:«مسی خیلی تکنیکی و خیلی سریع است و خیلی ساده و آسان به گل می رسد.فرق بین من و مسی این است که مسی خیلی گل می زند و من پاس گلهای زیادی می دادم تا دیگران به گل برسند.»

هاجی درمورد فینال لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که بهترین فینال از نظر او این بود که بارسلونا مقابل رئال مادرید به پیروزی و درنتیجه جام قهرمانی می رسید:«اگر فینال لیگ قهرمانان اروپا میان بارسلونا و رئال برگزار می شد، فوق العاده بود. فکر می کنم که اگر این دوتیم درفینال باهم روبرو می شدند، بارسا به قهرمانی می رسید.»

تیاگو آلکانتارا: پویول نهایت تلاشش را برای حضور دریورو2012 انجام می دهد

این بازیکن 21 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که هم تیمی اش نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا در یورو2012 حضور داشته باشد

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، مهاجم باشگاه بارسلونا احتمال حضور کارلس پویول را در رقابتهای یورو2012 رد نمی کند

این درحالی است که سران باشگاه بارسلونا در روز سه شنبه اعلام کردند که پویول با مصدومیتی شش هفته ای مواجه شده و تا چند روز دیگر برای درمان مشکل مصدومیتش زیر تیغ جراحی خواهد رفت.

بدین ترتیب پویول شانس حضور در رقابتهای یورو2012 را از دست خواهد داد اما تیاگو آلکانتارا هم تیمی پویول در باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا به این نکته اشاره کرد که پویول نهایت تلاشش را برای حضور در یورو2012 به کار خواهد گرفت.

تیاگو در کنفرانسی خبری گفت:« این غیبت بزرگی برای ما در فینال کوپا دل ری و یورو2012 خواهد بود. نمی دانم، شاید پویول دریورو2012 حضور یابد. هیچ کسی دوست نداردشانس حضور در یورو را از دست بدهد؛ به ویژه بازیکنی مثل پویول که عزم راسخی دارد.او نهایت تلاشش را برای حضور در این تورنمنت به کار خواهد گرفت.»

تیاگوی 21 ساله درادامه درمورد تغییرات در کادر مربیگری بارسا صحبت کردو گفت:« ما هیچ مشکلی برای شناسایی تیتو به عنوان مربی مان نخواهیم داشت. ما به تصمیم گواردیولا احترام می گذاریم. هرچند که جدایی او دردناک و سخت است؛ چون او برای بارسلونا معنا و مفهوم زیادی داشت.»

او ادامه داد:« خبر خوب این است که تیتو جانشین او خواهد شد. گرچه پپ دراکثر مواقع، مسائل روانی را کنترل می کرد، ولی این تیتو بود که مسائل تاکتیکی تیم را طراحی می کرد. مطمئنم که سال آینده با تیتو هم موفقیتهای جدیدی را تجربه می کنیم.»

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

تشکر پویول از هواداران به خاطر پیام های حمایت آمیز

روز گذشته اعلام شد که این مدافع 34 ساله به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود.

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسا، که به دلیل مصدومیت، دیدارهای یورو 2012 را از دست خواهد داد، از هوادارانش به دلیل پیام های حمایت شان تشکر کرد.

روز گذشته اعلام شد که این مدافع 34 ساله به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد و برای 6 هفته از میادین دور خواهد بود.

این خبر هم برای پویول و هم برای تیم ملی اسپانیا بسیار دردناک بود اما پویول از همه کسانی که او را در این شرایط فراموش نکردند، تشکر کرد.

او در صفحه توئیترش نوشت:" شب خوبی است! از همه به خاطر پیام های شان تشکر می کنم.خیلی زود خوب می شوم."

مسی: در آغوش گرفتن گواردیولا ایده خودم بود

بعد از دیدار مقابل اسپانیول که در آن مسی هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند، اعلام شد که خوشحالی گل چهارم مسی که در آن به سوی گواردیولا رفت، با توصیه ماسچرانو صورت گرفت

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، اعلام کرد در آغوش گرفتن گواردیولا بعد از گلزنی در دیدار مقابل اسپانیول ایده خودش بوده و اینکه ماسچرانو این کار را به او توصیه کرده، رد کرد.
    اخیرا شایعاتی در مورد اختلاف مسی و گواردیولا در چند ماه اخیر منتشر شد و بعد از دیدار مقابل اسپانیول که در آن مسی هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند، اعلام شد که خوشحالی گل چهارم مسی که در آن به سوی گواردیولا رفت، با توصیه ماسچرانو صورت گرفت اما ستاره آرژانتینی این شایعه را رد کرد.

این در حالی است که مسی در کنفرانس مطبوعاتی گواردیولا که در آن سرمربی آبی و اناری ها به طور رسمی جدایی اش در پایان فصل را اعلام کرد، شرکت نکرد و دلیل آن را پنهان کردن احساساتش از رسانه ها عنوان کرد.

مسی در گفتگو با تنسنت ویبو گفت:" احساس کردم باید پپ را در آغوش بگیرم و از او به خاطر کارهایی که برای من انجام داد، تشکر کنم. او نقش زیادی در دوران حرفه ای من داشت."

آخرین دیدار رسمی پپ روی نیمکت بارسا در رقابت های لالیگا، هفته آینده مقابل بتیس خواهد بود و پس از آن، در دیدار مقابل بیلبائو در فینال کوپا دل ری، سرمربی آبی و اناری ها برای آخرین بار روی نیمکت این تیم خواهد نشست.

17. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

کاسیاس: غیبت پویول ضربه بزرگی برای اسپانیاست

روز گذشته اعلام شد که مدافع باتجربه بارسا به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در رقابت های یورو همراهی کند و کاپیتان لافوریا روخا از این اتفاق اظهار تاسف کرد.

سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال، تایید کرد که غیبت کارلس پویول در رقابت های یورو 2012 ضربه بزرگی برای تیم ملی اسپانیا خواهد بود.

روز گذشته اعلام شد که مدافع باتجربه بارسا به دلیل مصدومیت نمی تواند تیمش را در رقابت های یورو همراهی کند و کاپیتان لافوریا روخا از این اتفاق اظهار تاسف کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من روز گذشته با پویول صحبت کردم؛ او ناراحت و افسرده بود اما می دانست که باید استراحت کند.

من با دل بوسکه موافقم که این یک اتفاق ناگوار است؛ نه تنها در زمین بازی، بلکه در سراسر اردو کمبود او احساس می شود.

او در کنار من و ژاوی، یکی از کاپیتان های تیم است."

کاسیاس همچنین در مورد شرایط داوید ویا، مهاجم مصدوم بارسا، صحبت کرد و گفت:" بسیار ایده آل خواهد بود اگر او بتواند در آخرین دیدار فصل برای دقایقی بازی کند."

دروازه بان باتجربه رئالی ها در مورد شانس اسپانیا در رقابت های یورو 2012 گفت:" هرچند رقابت های دشواری در پیش داریم، اما می توانیم قهرمان شویم. بزرگترین رقبای ما آلمان و هلند هستند."

19. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •