اگه از مدهای این بازی استفاده میکنید ، یکی یکی اونا رو حذف کنید تا اونی که با بازی ناسازگاره رو پیدا کنید
اگه از مدهای این بازی استفاده میکنید ، یکی یکی اونا رو حذف کنید تا اونی که با بازی ناسازگاره رو پیدا کنید
با ران از ادمینستریتور امتحان کن ببین جواب میده
زدموذلر رو ببند دوباره اجرا کن واسه منم همینطوری بود اول shift کار نمیکرد .
تو مراحلی که توضیح دادی هیچ مشکلی نیست فقط نگفتی که به همون آدرسی که تو پوشه base هست تو پوشه مود قرارش میدی یا نه؟ چون عجیبه که هیچ مودی کار نمیکنه!
مود هایی که دانلود میکنی کار میکنن؟
Last edited by nice 2000; 09-01-2013 at 17:01.
کدوم تکسچر ها رو ادیت میکنی ؟ بعد ادیت فایل رو با همون نام دقیقا تو همون مسیری که هست باید بذاری و با winrar بصورت zip و رو حالت store ذخیرش کنی .
ببین مثلا میخوای تکسچر color.dds کامیون اسکانیا رو ادیت کنی ، فایل اصلی تو این مسیر هست vehicle/truck/scania_rcab_2009 بعد از ادیت فایل رو با نام color و با پسوند dds دقیقا تو مسیری مشابه همون مسیر میذاریش یعنی یه پوشه میسازی بنام vehicle بعد داخلش یه پوشه میسازی بنام truck و داخل اون یکی بنام scania_rcab_2009 و فایل ادیت شده رو میذاری تو پوشه آخری حالا رو پوشه vehicle راست کلیک میکنی و ادامه ماجرا ....
کلا این dxtbm چیز مزخرفیه من که پلاگین dds فتوشاپ رو از سایت انویدیا گرفتم و خیلی راحت مستقیم تکسچر ها رو میارم تو فتوشاپ و ادیت میکنم .
اقا من یه مود مربوط به کیفیت جاده دانلود کردم وقتی از حالت زیپ خارجش می کنم یه پوشه به نام material توش هست داخل اونم یه پوشه به نام road هست که توش 5 تا فایل با فورمت dds هست اصلا خبری از فایل
scs
نیست جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟ چطوری به فرمت scs درش بیارم!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا فایلی که دانلود کردی
Road.zip
هستش تغییرنام بده به
Road.scs
درصورتی که فرمتش تغییر کنه
بریزش فایلو تو پوشه مد اگه کار کرد که هیچی اگه کار نکرد
فایل زیپ رو از خود پوشه
Metals
استخراج کن
کلیک راست کن
Add to archive...
رو بزن
فایلو با فرمت zip و اسپید store
و همچنین اسم فایلو road.scs بزن و ok رو بزن فایل ساخته شده رو بریز تو مود 10001 درصد کار میکنه
Sent from my LT15i using Tapatalk
درست شد!!!
بله این چیزارو میدونستم دقیقا ولی نمیدونم چرا سیو میکردم به همون شکل قبلیش سیو میشد!!!!
ایندفعه کلی دقت کردم تو سیوش و درست شد
میشه لطفا لینک پلاگینشو بدی؟ یا اگه کم حجمه پیوست کنی؟ خیلی سختمه پیدا کنم با این اینترنت کم سرعت
Sent from my LT15i using Tapatalk
حجمش که 15 مگه مال من 64 بیتیه اگه بدردت میخوره که یه جا آپلود کنم . یه سرچی زدم لینکی پیدا نکردم لینک اصلیش هم که سایت انویدیاست که چیز پی ان میخواد .
سلام ببخشید یه مد میدید که باسرعت 200یا 150 تا سرپیچ ها چپ نکنه ممنون میشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)