تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 645 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون آقا مهران

دوستان درباره علت پاک شدن اطلاعات رو درایو H کسی اطلاعی داره..ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

دوستان من سیستمم رو با آویرا تو safe mode اسکن کردم وچیزی ام پیدا نکرد ولی وقتی سیستم رو ری استارت کردم تمام فایل هام پاک شد درایو ها هم شبیه زمانی شده بود که تازه پارتیشن بندی کرده بودم ..مطمئنم که ویروسی نداشتم ...علتش چیه ؟

اگه ممکنه این سوالم هم جواب بدین

دوستان من رو درایو H کلیک راست کردم و از قسمت Properties >>> previos versions>>>restore همه فایل

ها رو بر گردوندم ولی نمیدونم چیکار کردم که فایلام نا پدید شده بود اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم

راهنمایی کنه

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پس اگر اینطوره کارهای زیر رو بکن. اینم بهتون بگم با توجه به اینکه سخت افزار بکار رفته یعنی وب کم VID_174F&PID_1120&MI_00 است بنابراین مدل وب کم شما D-Max است. اینو بخاطر داشته باش یه زمانی به دردت میخوره. من چون حدس میزنم ویندوز 7 شما 64 بیتی باشه بنابراین درایو 64 بیتی رو براتون گذاشتم. اگر غیر از اینه و 32 بیتی استفاده میکنی. بگو تا 32 بیتی را هم بزارم.

1. فایل زیر رو دانلود کن و از Zip خارجش کن تا بصورت یک فولدر در بیاد و بتونی فایل های توشو ببینی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2. وارد Device Manager شو و روی درایو وب کم کلیک راست کن و Update Drive رو بزن.

3. در صفحه ای که برات باز میشه Browse My Computer.... را کلیک کن.

4. روی Browse کلیک کن و مسیری فولدر Camera_D-MAX_WIN7_64_Z7312191 را پیدا کن و بهش بده.

بعدش Next رو بزن و صبر کن نصب بشه. اگر بعد از نصب ازت ریستارت نخواست خودت دستی ریستارت کن و نتیجه رو چک کن.

موفق باشی.
    متشکرم دوست عزیز من

3. این کاربر از SANBOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من یک vaio ea1agg دارم :
    اول میخوستم ببینم هاردش 500 هست ولی روی درایو c میزنه 450 gb !!!!
    و اینکه هر 1-2 روز حدود 1 گیگابایت از هاردم کم میشه حتی موقعی که نه چیزی روش میریزم نه چیزی دانلود میکنم حتی auto update ویندورز رو هم خاموش کردم ولی بازم اینجوری شد!!!(البته وایرلسش روشنه و از اینترنت استفاده میکنم)
    مشکل از کجاست؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من یک vaio ea1agg دارم :
    اول میخوستم ببینم هاردش 500 هست ولی روی درایو c میزنه 450 gb !!!!
    و اینکه هر 1-2 روز حدود 1 گیگابایت از هاردم کم میشه حتی موقعی که نه چیزی روش میریزم نه چیزی دانلود میکنم حتی auto update ویندورز رو هم خاموش کردم ولی بازم اینجوری شد!!!(البته وایرلسش روشنه و از اینترنت استفاده میکنم)
    مشکل از کجاست؟؟؟
    450 گیگ رو حدود 7 8 گیگ درایو ریکاوری گرفته که شما در حالت عادی نمیبینید.
    و دلیل کم شدن این هست که شما وقتی در اینترنت چرخ میزنید صفحه هایی که باز میکنید دانلود میشه و این صفحات در Temp ویندوز داخل درایو C ذخیره میشه

6. 2 کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    دوستان خسته نباشید
    asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
    fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
    نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
    مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
    پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشکل در وایرلس و بلوتوث ux50v asus

با سلام
    دوستان خسته نباشید
    fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
    مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

اقا من این کار کرده بودم ولی دوباره امتحان کردم(منظورم f10 )
    تا 95% رفت ولی این ارور را داد

وقتی هم ok را میزنم سیستم ریست میشه و بجای ویندوز 7 , xp میاد بالا.
    کم کم بی خیال اون ویندوز 7اورجینال شدم.اخه دیگه خسته شدم تا حالا سه بار به صورت دستی ویندوز7 نصب کردم همون طور که گفتم درایورشو که از سایت سونی دان کرده بودم را نصب کردم ولی گفتم مثل اون اورجینال نمیشه(فینگر ,fn براینس,....کار نمیکنه).
    درضمن اون پارتیشن مخفی هم فکر کنم سالم باشه.توی پارتیشنها زده 8 گیگ فضای کل که 1.5 گیگ خالی.جلوی اون هم زده oem(reserved
    کسی نیست بیشتر کمک کنه!!!
    مدل sony VPCCW1AGX/U

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا من این کار کرده بودم ولی دوباره امتحان کردم(منظورم f10 )
    تا 95% رفت ولی این ارور را داد

وقتی هم ok را میزنم سیستم ریست میشه و بجای ویندوز 7 , xp میاد بالا.
    کم کم بی خیال اون ویندوز 7اورجینال شدم.اخه دیگه خسته شدم تا حالا سه بار به صورت دستی ویندوز7 نصب کردم همون طور که گفتم درایورشو که از سایت سونی دان کرده بودم را نصب کردم ولی گفتم مثل اون اورجینال نمیشه(فینگر کار,fn براینس,....کار نمیکنه).
    درضمن اون پارتیشن مخفی هم فکر کنم سالم باشه.توی پارتیشنها زده 8 گیگ فضای کل که 1.5 گیگ خالی.جلوی اون هم زده oem(reserved
    شما می تونید از Reinstall windows یا Restore complete system استفاده کنیدفقط Restore complete system کل هارد رو بهم میریزه و یک خوبیه دیگه ای هم که داره می تونید درایو C رو اندازش رو تغییر بدین و راحت پارتیشن بندی کنید.

11. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان خسته نباشید
    پیشاپیش ممنون
    مطمئنی واشه خاموش روشن کردن بلوتوث و وایرلس هست این حرکتی که می گید انجام میشه برای اتصال به مانیتور برای خروجی تصویر اتفاق می افته دکمه ها رو با دقت ببینید یا عکسش رو بزارید دقیق تر راهنمایی کنیم شما رو

داره خودمونی میشه PSPMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض مشکل با فینگر پرینت

لپتابم HP DV6699de هستش.
    اول که گرفتم fp اش کار میکرد.ولی همون موقع سیستمو ریختم به همو یه ویستا + Win Server 2008 ریختم که از اون به بعد fp تو هیچ کدومشون کار نمیکنه.
    این درایورم از سایت اچ پی گرفتم:
    AuthenTec Inc. AES2501 Fingerprint Driver
    ولی انگار نه انگار چیزی نصب شده.
    یه جا میگفت باید یه سری برنامه ها رو قبلش نصب کنب تا fp کار کنه. ولی یادمه هیچ کدوم از اونا رو سیستم من (نه ویستا نه سرور) نصب نشدن.
    اصلا انگار طلسم شده

حالا کلا برای کارکرد fp باید چه کارهائی رو انجام داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •