تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 1783 اولاول ... 3413914314374384394404414424434444454514915419411441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه ahmadreza.rstm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام خدمت دوستان مهندس، مدتي ميشه كه از صبا نت اينترنت گرفتم، مشكلي عجيب و حل نشدني واسه من پيش آمده كه خود پشتيباني صبا نت هم نتونست جواب بده و رفع اشكال كنه، اوايل كار خوب بود ولي يه مدتي ميشه كه وقتي به اينترنت كانكت مي شم سيستم در همون لحظه اول فريز ميشه و هنگ مي كنه. قريب به ١٠ باري ميشه كه ويندوز را عوض كردم و با هر دو ويندوز ٧ و اكس پي هم تست كردم ولي نشد كه نشد، كانفيگ مودم را تغيير دادم و اين را هم روي هر دو مدل PPoP و بريج تست كردم ولي باز هم نا اميد شدم و نشد. سيستم مشكلي نداره چون موقعي كه به حالت عادي باهاش كار مي كنم هنگي در كار نيست و حتي با بازي هاي سنگين هم تست كردم باز هم مشكلي نبود، ولي به محض اين كه كانكت مي شم اين مشكل عجيب و ناشناخته واسم پيش مياد. از دوستان عزيز راهنمايي مي طلبم لطفا كمكم كنيد وگرنه مي رم يه شركت ديگه

2. این کاربر از ahmadreza.rstm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام خدمت دوستان مهندس، مدتي ميشه كه از صبا نت اينترنت گرفتم، مشكلي عجيب و حل نشدني واسه من پيش آمده كه خود پشتيباني صبا نت هم نتونست جواب بده و رفع اشكال كنه، اوايل كار خوب بود ولي يه مدتي ميشه كه وقتي به اينترنت كانكت مي شم سيستم در همون لحظه اول فريز ميشه و هنگ مي كنه. قريب به ١٠ باري ميشه كه ويندوز را عوض كردم و با هر دو ويندوز ٧ و اكس پي هم تست كردم ولي نشد كه نشد، كانفيگ مودم را تغيير دادم و اين را هم روي هر دو مدل PPoP و بريج تست كردم ولي باز هم نا اميد شدم و نشد. سيستم مشكلي نداره چون موقعي كه به حالت عادي باهاش كار مي كنم هنگي در كار نيست و حتي با بازي هاي سنگين هم تست كردم باز هم مشكلي نبود، ولي به محض اين كه كانكت مي شم اين مشكل عجيب و ناشناخته واسم پيش مياد. از دوستان عزيز راهنمايي مي طلبم لطفا كمكم كنيد وگرنه مي رم يه شركت ديگه
    اشکال ار سیستم شما باید باشه.با سیستم یا لپ تاپ دیگه ای چک کردید؟

4. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

احتمال اختلال در مرکز ولیعصر رودهن

به اطلاع مشترکین محترم مرکز ولیعصر رودهن میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 05/07/90 تا 09/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من جدیدا از صبا یه سرویس 1 مگ گرفتم.مشکلی که دارم اینه که موقعی که دانلود میکنم پینگم میره روی 3000 ولی موقعی که توی دانلود منیجر تیک مربوط به استفاده از ------ رو میزنم پینگم افزایش پیدا نمیکنه.قبلا که مشترک پارس انلاین بودم این مشکل رو نداشتم.موقعی که تورنت هم میگیرم باز هم پینگم میره بالا.. راهی هست که این مشکل رو حل کنم ؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ISP با ISP فرق میکن عزیز . من یادمه داتک 512 داشتم که حداکثر 55 دانلود میداد و پینگ هم هیچ وقت خراب نمیشد انگاری ه بقیه پهنای باند رزور شده تا همیشه پیک پهنای باند نباشه. بر عکس الان وایمکس دارم 1مگ دانلود رو 125 ثابت هست و پینگ هم میره اسمون دور و بر 3000 که البته برای من مهم نیست چون دانلود که میکنم سراغ کار دیگری نمی رم.
    Last edited by luches; 28-09-2011 at 00:11.

8. 2 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعید میدونم مشکل از اینترنت مخصوصا از ISP باشه.
    احتمالا مشکل از سیستم خودتونه .. بازی سنگین معیاری برای سالم بودن همه ی قطعات سیستم نمیتونه باشه ..
    قبل از هر کاری کابل شبکه یا usb رو عوض کنید ممکنه اتصالی داشته باشن(احتمالش کمه) درایور مادربورد رو دوباره نصب کنید و درایور کارت شبکه رو هم uninistall کرده و دوباره از نو نصب کنید
    اولین جایی که به نظز میاد مشکل داشته باشه مادربورد و مودمه
    کارت شبکه ی سیستم رو از device manager غیر فعال کنید و یه کارت شبکه ی دیگه به سیستم اضافه کنید (بهتره اول با لپتاپ یا یه سیستم دیگه تست کنید و کلا سیستم خودتون رو از دور خارج کنید) اگه حل نشد یه مودم امانی بگیرید و تست کنید.
    اگه مودمتون پورت usb داره درایورشو نصب کنید و با اون وصل بشید ...

10. 2 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بعید میدونم مشکل از اینترنت مخصوصا از ISP باشه.
    احتمالا مشکل از سیستم خودتونه .. بازی سنگین معیاری برای سالم بودن همه ی قطعات سیستم نمیتونه باشه ..
    قبل از هر کاری کابل شبکه یا usb رو عوض کنید ممکنه اتصالی داشته باشن(احتمالش کمه) درایور مادربورد رو دوباره نصب کنید و درایور کارت شبکه رو هم uninistall کرده و دوباره از نو نصب کنید
    اولین جایی که به نظز میاد مشکل داشته باشه مادربورد و مودمه
    کارت شبکه ی سیستم رو از device manager غیر فعال کنید و یه کارت شبکه ی دیگه به سیستم اضافه کنید (بهتره اول با لپتاپ یا یه سیستم دیگه تست کنید و کلا سیستم خودتون رو از دور خارج کنید) اگه حل نشد یه مودم امانی بگیرید و تست کنید.
    اگه مودمتون پورت usb داره درایورشو نصب کنید و با اون وصل بشید ...
    دقیقا دوستمون خوب توضیح دادن
    به هیچ عنوان نمیتونه مربوط به ای اس پی باشه
    مربوط به سخت افزاره
    1- مودم
    2-کابل شبکه
    3-پورت لن روی مین برد
    4-درایور شبکه
    5-دیگه نمیتونه وجود داشته بشه

راه حل
    الف) شما اول از یه سیستم دیگه شروع کن مثلا با یه لب تاب با همین مودم و همین کابل شبکه

اگه درست بود برو سراغ مین و پورت

ب) سیستمت رو ببر یه جایی که ای دی اس ال با پورت لن بتونی بهش وصل کنی ببین اونجا هم پیش میاد؟

اگه بود که یا پورت یا مین یا درایور البته من بعید میدونم ماله درایور باشه بیشتر احتمالش اینه که ماله پورت لن روی مین باشه من همین موشکل رو با پورت پی اس 2 برا ی موس و کیبود داشتم دقیقا سیستم هنگ میکنه به همین شکل که شما فرمودید

دقیقا 99٪ مشکلتون اتصال کوتاه پورت لن روی مین باید باشه البته اول بقیه احتمالات رو برسی کن آخر دست مینت رو باز کن ببر پیش تعمیر کار

12. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام

دوستان میخوام بدونم که این صبا شبونه رایگان داره ؟
    اگه آره ممنون میشم بهترین پنل اونو از لحاظ سرعت و قیمت لطف کنین ( محدود ) .

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از دوستان شیرازی کسی نیست که صبانت داشته باشه؟!سرعت شبانه چنده؟!
    مرکز مدرس کسی نیست؟!

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

لطفا به جای استفاده مجانی در شب به فکر این باشیم که حق طبیعی خود را بگیریم که اینقدر اوضامون خرابه که یه اینترنت درست و حسابی نداریم.

در نهایت، آنچه در ذهن ما خواهد ماند
    حرفهای دشمنانمان نیست بلکه سکوت دوستانمان است . . .
    اخه موضوع اینه که حق طبیعی خودتونو از کی میخواید بگیرید ؟حق طبیعی شما دست یه سری آدم زبون نفهم هست که هر طور مایل باشن باهاش رفتار میکنن

16. این کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •