تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 827 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...من بالاخره سیلیکون پاور a80 رو خریدم....

نکته ای راجع به نگهداری از این هارد وجود داره!!؟یا نرم افزار کاربردی!!؟
    سلام و مبارک باشه .
    چند خریدید و حجمش چه قدره ؟؟

نکته خاصی نداره ولی گرچه هارد ضربه هست اما مثل هارد معمولی ازش استفاده کنید .

ضمناً امکانش هست برنامه HDtune رو دانلود و نصب کنید و از قسمت info یه عکس اینجا بذارید تا مشخصات هارد معلوم بشه . مثلا شاید از روی firmware بشه نوع هارد اینترنال رو مشخص کرد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام و مبارک باشه .
    چند خریدید و حجمش چه قدره ؟؟

نکته خاصی نداره ولی گرچه هارد ضربه هست اما مثل هارد معمولی ازش استفاده کنید .

ضمناً امکانش هست برنامه HDtune رو دانلود و نصب کنید و از قسمت info یه عکس اینجا بذارید تا مشخصات هارد معلوم بشه . مثلا شاید از روی firmware بشه نوع هارد اینترنال رو مشخص کرد .
    سلام....مرسی
    1 ترا 235000 تومان

این هم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نکته در مورد استفاده از پورت SATA هاردهای سری GoFlex و Backup plus .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید کانکتورهای برق و دیتا هارد اکسترنال سیگیت GoFlex در یک فضای تنگ و باریکی قرار کرفته .

در نتیجه قسمتی از کانکتورهای کابل برق و دیتا جایی که در عکس پایین مشخص کردم باید بریده یا تراشیده بشه تا به خوبی وارد قسمت کانکتورها در عکس بالایی بشه تا یک اتصال محکم و مطمئن برقرار بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ata.royalfalcon; 06-08-2013 at 13:19.

6. 8 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    منم پنج شنبه هارد وسترن مای پاسپورت رو از مشهد 255 تومن گرفتم
    در مورد سرعت انتقال فایل ها روی هارد می خواستم بدونم با usb2 و usb3 چنده ؟
    چون روی جعبه ننوشته بود تو نت هم سرچ کردم جوابی که می خوام رو پیدا نکردم، ممنون میشم جواب بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بلاخره Wd my book سه ترابایت رو گرفتم..البته این چن وقته یهویی قیمتا رفت بالا متاسفانه، منم اینترنتی 375 گرفتم

فقط جناب عطا شما که ماشالا کلکسیون این مدل هارد رو دارید چن تا سئوال واسم پیش اومد

اول اینکه هارد رو به صورت افقی استفاده کنم مشکلی پیش نماید؟

بعد این که موقع اتصال کابل به پشت هارد یه مقدار به سختی تونستم وصل کنم...به نظر خیلی خیلی ظریف می یاد.. اون فیش پشت هارد از نظر استقامتی چطوریه..توانایی تحمل جدا و وصل کردن های متعدد رو داره؟

میشه به صورت نرم افزاری بعد از این که هارد رو خاموش کرد باز دوباره روشن کرد(منظورم بعد از خاموش کردن هارد با smart ware)...چون من سیستمم 24 ساعته روشنه میگم مواقعی که به هارد نیاز ندارم خاموشش کنم

بعد فایل های صفحه اول هارد رو اگه به یه جای دیگه منتقل کنم مشکلی که پیش نمیاد

پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بلاخره Wd my book سه ترابایت رو گرفتم..البته این چن وقته یهویی قیمتا رفت بالا متاسفانه، منم اینترنتی 375 گرفتم
    مبارك باشه

فقط جناب عطا شما که ماشالا کلکسیون این مدل هارد رو دارید چن تا سئوال واسم پیش اومد

اول اینکه هارد رو به صورت افقی استفاده کنم مشکلی پیش نماید؟
    مشكلي نيست ، ولي توصيه ميشه از يك فن براي تهويه بهتر و كاهش دما استفاده كنيد .

بعد این که موقع اتصال کابل به پشت هارد یه مقدار به سختی تونستم وصل کنم...به نظر خیلی خیلی ظریف می یاد.. اون فیش پشت هارد از نظر استقامتی چطوریه..توانایی تحمل جدا و وصل کردن های متعدد رو داره؟
    براي من هم همينطور بود كه بخاطر ظريف بودن كانكتور mini usb3 هست (تمامي مدلهايي كه mini usb3 دارند همينطور هست) . در هر حال همانطوريكه در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم mini usb3 براي چرخه اي حدود 10000 بار باز و بسته شدن طراحي شده كه البته بايد بصورت اصولي باز و بسته كرد تا به اندازه كافي عمر كنه مثلاً بيش از حد فشار وارد نشه يا بصورت كج وارد پورت نشه . ضخيم بودن و انعطاف پذيري پايين كابل usb3 هم گاهي اوقات باعث تحت فشار قرار گرفتن پورت پشت هارد ميشه .

میشه به صورت نرم افزاری بعد از این که هارد رو خاموش کرد باز دوباره روشن کرد(منظورم بعد از خاموش کردن هارد با smart ware)...چون من سیستمم 24 ساعته روشنه میگم مواقعی که به هارد نیاز ندارم خاموشش کنم
    كافيست پس از خاموش كردن هارد با استفاده از safely remowe كردن (طبق عكس زير) با استفاده از دكمه پشت هارد ، روشنش كنيد (پس از خاموش كردن كابل usb و آداپتور برق رو جدا نكنيد تا اون دكمه جواب بده) .

بعد فایل های صفحه اول هارد رو اگه به یه جای دیگه منتقل کنم مشکلی که پیش نمیاد

پیشاپیش ممنون
    توصيه ميكنم اينكار رو نكنيد . چون يكي از دوستان چنين كاري كرد و باعث مختل شدن عملكرد نرم افزار شده .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ا سلام میخواهم هارد اسکترنال 3 ترابایت بگیریم
    فاکتور هاش هم اینطوری باشه
    1-سرعتش خوب باشه
    2-اطلاعاتش خیلی مهمه که نپره
    3-بشه روشون پسورد گذاشت
    که همه اینها رو سری هارد ADATA داره

و البته نیز میخواهم بپرسم ADATA مال کدوم کشوره ؟
    و چطوریه ؟
    خودم یه 1 ترا سیگت دارم راضیم منتها نمیشه روش پسورد گذاشت و در ضمن پر شده میخام یه 3 ترا بگیریم
    سیگت 3 ترا هم داره منهتا نمیشه رو پسورد گذاشت

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

یک سوال کش به چه معناست مثلا حافظه کش یک هارد 32 و یکی دیگه 64 هست
    من میخام بهترین هارد 3 ترابایت رو بخرم
    که USB 3 باشه
    سرعتش بالا
    بک اپ داشتنه باشه قدرمتند باشه
    ADATA برای کدوم کشوره ؟
    این سری جدید 3 ترابایتی adta چطوره ؟
    راستی 4 ترابایت هم داریم اکسترنال ؟
    میخام بگم یکی از رفیق ها برام از چین بیاره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ا سلام میخواهم هارد اسکترنال 3 ترابایت بگیریم
    فاکتور هاش هم اینطوری باشه
    1-سرعتش خوب باشه
    2-اطلاعاتش خیلی مهمه که نپره
    3-بشه روشون پسورد گذاشت
    که همه اینها رو سری هارد ADATA داره

و البته نیز میخواهم بپرسم ADATA مال کدوم کشوره ؟
    و چطوریه ؟
    خودم یه 1 ترا سیگت دارم راضیم منتها نمیشه روش پسورد گذاشت و در ضمن پر شده میخام یه 3 ترا بگیریم
    سیگت 3 ترا هم داره منهتا نمیشه رو پسورد گذاشت
    سلام .

بهتر بود که اینطور میپرسیدید . با توجه به اینکه ADATA سازنده هارد نیست پس از چه هارد اینترنالی استفاده کرده ؟؟

جواب : تا اونجایی که میدونم از هارد اینترنال هیتاچی استفاده کرده (منبع » سرچ گوگل) . هیتاچی هم در حال حاضر جزئی از Western Digital هست . اصولاً کمپانیهایی که بتونند هارد بسازند خیلی اندک هستند . برندهایی چون Seagate و Simmtronics و Toshiba و Western Digital و قطعاً هارد اینترنال بکار رفته در مدل انتخابی شما یکی از اینها خواهد بود . خیلی مهم نیست یک هارد (هارد اینترنال البته) در کجا تولید شده ، چین ، مالزی ، سنگاپور ، تایلند و ... تمامی هارد دیسکهای یک برند در هر جایی که تولید بشه با توجه به اینکه تحت لیسانس کمپانی مادر تولید میشوند از لحاظ کیفیت فرق زیادی باهم نخواهند داشت .

همین Western Digital my book هم قابلیت قفل گذاری رو با استفاده از نرم افزار WD smartware رو دارد (قفل کردن کل هارد ، نه قسمتی از فایل یا پوشه) . این برنامه امکانات متعددی رو به کاربر میده مثل بکاپ گیری اتوماتیک تنظیم زمان standby شدن و ...

یک سوال کش به چه معناست مثلا حافظه کش یک هارد 32 و یکی دیگه 64 هست

من میخام بهترین هارد 3 ترابایت رو بخرم
    که USB 3 باشه
    سرعتش بالا
    بک اپ داشتنه باشه قدرمتند باشه
    ADATA برای کدوم کشوره ؟
    این سری جدید 3 ترابایتی adta چطوره ؟
    راستی 4 ترابایت هم داریم اکسترنال ؟
    میخام بگم یکی از رفیق ها برام از چین بیاره
    تعریف cache : وظیفه cache نگهداری اطلاعاتی که به دفعات زیاد فراخوانی میشود ، در اینصورت اگر اطلاعات مورد نیاز در cache موجود باشد دیگر به دیسک سخت مراجعه نخواهد شد و باعث افزایش سرعت خواهد شد . وظیفه دیگر cache بارگذاری firmware توسط CPU هارد هست (با CPU سیستم اشتباه نکنید) .

چهار ترابایتی هم seagate goflex desk یا seagate Backup Plus Desktop Drive هست .

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اینطور که گفتید ADATA هارد نمیسازه و از هیتاچی استفاده میکنه بنده کلا پروندش رو بستم والا اینقدر که تبلیغ شده بود فکر کردیم از سیکت و وسترن دیجیتال هم بهتره !!
    این وسترن دیجیتال یو اس بی 3 هست ؟! سرعتش چطوره ؟ 3.5 هست یا 2.5 ؟ ادابتور داره یا بی ادابتور ؟ قیمتش ؟ 3 ترا بایت هم داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •