سلام
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
محتوای مخفی: آنتی ویروس غیرفعال
سلام
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
محتوای مخفی: آنتی ویروس غیرفعال
سلام علی
منم این طوری نبود ولی بعد ریستارت و چندساعت بعد نصب وقتی ریستارت میکردم گاهی وقتا بالا نمی امد یا گاهی وقتا که میخواستم انتی را دیزیبل کنم / تغییری اعمال نمی شد و یک باگ دیگه هم برا من بود شاید رو سیستم من ردیف نیست که وقتی الارم میداد که ویروس جسته / صفحه الارم کنار تسکبر / سفید بود .
ولی من عاشق گزینه های فایروالش شدم / اسکین توپی هم شده بلا نبرده![]()
سلام
خب Taskbar کومودو در حالت پیش فرض فقط این 5 گزینه که من نشون دادم را داره:
محتوای مخفی: Default Taskbar
ولی میشه اونو کاملا سفارشی بکنید.... مثلا من Advanced Settings رو هم اضافه کردم.... اول کلیک راست و بعد هم اضافه به Taskbar:
محتوای مخفی: Add
Last edited by Jadda; 10-10-2012 at 23:35.
سلام مجدد
باگ: خب، توی پیغام فایروال برای دراگون رول وب بروزر نیست.....!
محتوای مخفی: CD
ولی واسه IE هست :
محتوای مخفی: IE
سلام علی اقا.یه سوال یکم خارج از بحث جسارتا.
در مورد CCE این نرم افزار قابلیت آپدیت هم داره؟فقط شناسایی داره یا پاکسازی هم انجام میده؟دیتابیسش مثل دیتا بیس اصلی قدرتمنده یا ضعیفتره؟؟
ممنون میشم اگه مختصر جواب بدی.نمیدونستم کجا باید بپرسم....چون روی یه سیستم فردا میخام چک کنم.در ضمن اگه سیستم طرف انتی ویروس داشته باشه باید اونو غیرفعال کنم یا تداخلی موقع کار پیش نمیاد؟؟؟؟
=======================
اینقد جوابای منو کامل و با حوصله دادی که منو پررو کردی..
سلام
بله قابلیت آپدیت داره.... ولی اگر از آنتی ویروس کومودو استفاده نمیکنید و متعاقبا فایل bases.cav را ندارید، آپدیت اولیه اش کمی سنگینه.
شناسایی و پاکسازی. چون برای پاکسازی هست، شاید شناساییش کمی بیشتر باشه با موارد فالس بیشتر
آنتی ویروس نصب شده را نیازی نیست غیر فعال کنید. اگر هم موقع اسکن غیرفعال کردی هم موردی نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی مالواربایتس هم حساب کن
من هر دوتا رو -هم مالور بایتس هم cce-دانلود کردم.مالور بایتس هم مگه پرتابله؟نصب لازم نداره؟
2-من دوتا انتی اسپای رایگان هم دارم اما میخواستم بپرسم با اویرا و کومودو فایروال بنظرت احتیاجی به اسپایور هم دارم؟یکیش اینه spybot-sd-1.6.2.0
Last edited by aylar6888; 11-10-2012 at 00:36.
سلام
1-MBAM باید نصب بشه.
2-همون ترکیب اصلیت خوبه. ولی MBAM را هم داشته باشی خوبه( هر وقت خواستی اسکن کنید آپدیتش کن. هفته ای یکبار...).
مابقی دیگه اضافاته و اختیاری....
=======================
ممنون علی جان..مالور بایتس هم پاکسازی میکنه یا فقط شناسایی؟ریل تایم نداره؟موقع اسکن انتی ویروسم دیسیبل باشه؟؟؟؟؟ببخش امشب این آخرین سوالمه.
سلام مجدد
1- ... گذشت که بعضی محصولات فقط شناسایی میکردند و برای پاکسازی باید محصول را میخریدی....
2-نسخه پولی داره... ولی شما رایگان را نصب کن
3-نه
Last edited by Jadda; 11-10-2012 at 01:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)