سلام سجاد جان
شدی اصحاب کهف
خوش اومدی![]()
سلام سجاد جان
شدی اصحاب کهف
خوش اومدی![]()
Last edited by behnam-k; 27-11-2012 at 20:59.
امشب باید تمدید کنم کسی محدود مخابرات نداره که بگه سرعت شبانش چطوره ؟ چند وقته پیش میگفتید رو 260 اما میخوام بینم هنوز به جای خودش باقیه ؟ چون هیچ اعتمادی به این بی سوادای مخابراتی نیست میپرسم ...
گفتم اگه سرعت شبانش همون 260 هنوز برم 1024 حجمی بگیرم.![]()
باز این سجاد تقلبیه امد الان تاپیک رو به فنا میده
را ـــــتی دوستان ، scary هم فقط یه کارمنده تو مخابرات...وجدانا شما اگه خودتون جای ایشون بودین ، میامدین جلوی رئیســـتان در بیاین که آقا چرا قیمت ها رو زیاد کردی؟
scary نت 2مگ من آمادس؟
شوخی کردم همش تقصیر این scary ـه...خودش پیشنهاد افزایش قیمت رو داده
حرف زدن تو این تاپیک هم سخته ها...آدم نمیدانه باید راحت قسه بکنه یا تهرونی بحرفه![]()
شما هم تقصیری نداری. نمیدونی وضعیت چطوره
توی پیغام خصوصی چند فقره شاهکار رو بهت میگم که متوجه شی اوضاع چطوره
من 2 مگابایت حجمی دارم. وقتی خوب کار کنه بین 200-260 معمولا نزدیک 240 کیلوبایت نوسان داره. من از 27 آبان گرفتم تا الان خوب بوده اما 4روز اخیر پینگم 200 بوده. دو شب گذشته هم متاسفانه تا 2.10 اینا سرعت همون 260 کیلوبایت بود اما یهو بعدش افت میکرد حدود 120-130. در کل به نظرم سرویس 1 مگ بگیر سرعتش باید همین باشه اگه این ماه خوب بود بلند مدت تمدید کن.
سرعت 1 مگ و 2 مگ در ساعت رایگان هیچ فرقی با هم ندارن همون یه 1مگ بهتره
هفته بعد شارژم تمام میشه
این نامحدود 1به 5 با 1 به 10 چه فرقی داره؟
میانگین سرعتتشان چنده ؟
یک به دهی وجود نداره این یه ابتکار رذیلانه و زشت از طرف مخابراتی ها بود برای گول زدن بالادستی هاشون .... و سر کار گذاشتن ما کاربرای بدبخت
(یک به ده همون یک به پنجه ولی با یک چهارم سرعت در واقع اگه 512 یک به ده بخری بهت 128 یک به پنج کیفروشن هیچ کاریم نمیتونی بکنی! چقدر پستن اینا ...)
شما کی تست کردی فرقی نداشتن؟
تا فردا روی یک به ده ها تغییراتی اعمال میشه که بعدش تغییرات سرعت سرویس رو بهتون میگم. ولی فعلاً شارژ نکن
دوستان دو سه شبه سرعت 1 مگ بیشتر از 160 نمیره ظاهرا 1 مگ ها رو کم کردن
الان میخواستم تست سرعت بگیرمظاهرا باز ر.ده
جان من سرعت یه مگ رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماه روزهای خرابی این سرویس رو میشمارم کلا میخوام بدونم چند روز از یک ماه رو مثل آدم کار میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)