تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 1291 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من 1 مگ نامحدود دارم و هزینه شارژ ماهیانه هم 82000 تومان هست و سر هر ماه همین 82000 تومان رو باید پرداخت کنید و هزینه اضافیه دیگه ای هم نداره خیالت راحت خود من حدود 5 ماهه که از این سرویس دارم استفاده میکنم سرعت دانودش هم اگه 5 آنتن پر داشته باشی همش روی 128 هستش
    سقف هم میگن داره ولی من که تا الان به سقفش نرسیدم بالاترین مصرفم هم 172 گیگ بوده که بازم توی لیست سیاه نرفتم یکی از دوستان من هم داره که برای کافی نت گرفته در ماه حدود 300 گیگ استفاده میکنه و مشکی نداره خیالت راحت باشه اون سقف رو میگن که زیاد استفاده نکنی

بازم اگه سوالی بود در خدمت هستم
    خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

يعني ديگه لازم نيست 128 رو آزاد كنم و يه 256 ديگه بگيرم؟
    متن نامه رو هم پيدا نكردم. بايد خودم امضاش كنم يا رئيس شركت؟
    من از نمایندگی پرسیدم گفت باید توی نامه شرکت شما را برای دریافت اینترنت با اون سرعت مورد نظرتون معرفی کنه

باید مهر شرکت داشته باشه نمی دونم کی باید امضا کنه
    راستی بچه ها من دیشب از طریق سایت ثبت نام کردم مراحل بعدیش چیه ؟ انگار باید منتظر تماس باشم
    بعدش چی؟ حدودا چقدر طول میکشه؟

3. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدم
    دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایت
    512 رو هم 6000 تومان
    1 مگابایت رو 10000 تومان
    2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معتبر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
    ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
    الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن

من از نمایندگی پرسیدم گفت باید توی نامه شرکت شما را برای دریافت اینترنت با اون سرعت مورد نظرتون معرفی کنه

راستی بچه ها من دیشب از طریق سایت ثبت نام کردم مراحل بعدیش چیه ؟ انگار باید منتظر تماس باشم
    بله اون شرکت که نامه میده باید سرعت رو مشخص کنه
    مهر و امضای شرکت هم لازمه البته فقط مهر شرکت مهمه
    بله باید صبر کنید تا به شما زنگ بزنن و منطقه رو تایید کنن بعدش پول رو باید بریزید به حساب و منتظر بمونید تا بیان برای نصب و راه اندازی
    Last edited by iCe m@n; 13-08-2011 at 18:55.

5. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

[QUOTE=iCe m@n;6358555]دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایت
    512 رو هم 6000 تومان
    1 مگابایت رو 10000 تومان
    2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معابر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
    ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
    الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن

والا اینقدر سپردم و گشتم تا الان پیدا نکردم

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

این tel وایمکس جریانش چیه؟ کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این tel وایمکس جریانش چیه؟ کسی میدونه؟
    این سرویس VoIP هست که مکالمه از طریق اینترنت هست و روی وایمکس راحت کار میکنه.
    فعلا خبری نیست

9. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

وایمکس بد نیست. فقط چند روزه کل اینترنت کشور اختلال پیدا کرده که وایمکس هم مستثنی نیست
    برای خونه استیجاری هم ADSL دردسر داره و همین وایمکس خوبه برای شما
    از وایمکس هر جا که آنتن بده میتونی ببری و استفاده کنی و تا 2 سال دیگه تو حرکت هم میشه استفاده کرد

اپراتور 707 به من گفت طبق قانون جدید مشترکین خانگی با شماره 094111 هم میتونن ارتقا بدن حساب رو به شرکتی
    متن نامه هم چند صفحه قبل تو این تاپیک نوشته ام و باید به امور مشترکین یا به ایرانسل ایمیل کنی. پول اضافی هم نمیگیرن و فقط پول سرعت رو میگیرن

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

خونه شما نزدیک منطقه سبز هست و احتمالش کمه داخلی آنتن بده. اما اگه طبقه بالا هستید و اطراف خونتون ساختمون بلند نیست احتمالا میتونید مودم رو کنار پنجره بذارید و 2 تا چراغ دریافت کنید (من تو تهران تو منطقه زعفرانیه این کار رو کردم و شد)
    نقشه مبین نت هم فایل KMZ رو از سایت دانلود کنید که مربوط به گوگل ارث هست و دقیق بهتون مشون میده. البته مبین نت کلا حساب و کتاب نداره
    خونمون ویلاییه , و روبرومون هم 2 تا 4 طبقه !
    پس با این حساب اگه بخوام بگیرم باید مودم خارجی بگیرم که 200 تومنی آب میخوره
    الان رفتم فایل kmz مبین نت رو گرفتم و نگاه کردم. کاملا تو منطقه سبز قرار داریم. منتها توی عکسی که تو سایت گذاشته بود قسمتهای سبز کمتر بودند. فکر کنم عکسش ماله قدیمتره. نه ؟
    فکر کنم مبین نت بهتر باشه واسه من. دوستان اگه نظری دارند بگند , ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من با 707 صحبت کردم گفتن که حتما شرکت نمیخواد باشه و نامه دانشگاهی هم میتونه باشه

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!
    اصلا کاری به مقدار مصرفی نداشته باش و پایین صفحه روی جزئیات حساب های ویژه کلیک کن و عددی رو که در مقابل باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه نوشته شده تقسیم به 100 کن. هر چی بدست اومد میشه مقدار باقی مونده از ترافیک شما به مگابایت تا آخر ماه

14. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •