اون پیکان بود میگفتن درجا کار نکنن![]()
تا چند دقیقه فقط دنده 1 و 2 باید رفت
اون پیکان بود میگفتن درجا کار نکنن![]()
تا چند دقیقه فقط دنده 1 و 2 باید رفت
تو دفترچه پراید فکر کنم اینو خوندم که ماشین نباید درجا کار کنه. در کل ممنون که راهنمایی کردید.
دوستان من سمند EF7 پایه گاز سوز خریدم
با توجه به اینکه موتورش برای گاز طراحی شده
سوال
بیشتر از گاز استفاده کنم بهتر است یا بنزین
نظر خودم یک باک پر بنزین بعد 2 بار گاز پر کنم بهتر است
- - - Updated - - -
دوستان من سمند EF7 پایه گاز سوز خریدم
با توجه به اینکه موتورش برای گاز طراحی شده
سوال
بیشتر از گاز استفاده کنم بهتر است یا بنزین
نظر خودم یک باک پر بنزین بعد 2 بار گاز پر کنم بهتر است
با توجه به کاتالوگ الان کی درست میگه؟
![]()
خب منم که همینو گفتم ، اونجا زده درجا میتونید برید ولی فشار نیارید !
پایه گازسوز و ef7 کلا بر پایه گاز طراحی شده و مشکلی پیش نمیاد
من الان 5000 کیلومتر رفتم ، فقط و فقط گاز زدم و حدود 60 لیتر بنزین
بنزین هم یا باید یورو4 باشه ، یا سوپر خوب
کسی بخواد بیشتر بنزین بزنه دیگه دنبال خودروی گازسوز نمیره![]()
Last edited by light; 06-11-2015 at 23:35.
درست نیست موتور EF7 فقط باید پایه گاز سوز باشه
بنده فقط از بنزین استفاده می کنم
سلام دوستان با توجه به مشکلات خودرو بنده (ef7 دوگانه سوز مالتی پلکس مدل 93) که قبلا هم اینجا مطرح کردم و نشتی روغن از واشر سرسیلندر و چندین مرتبه مراجعه به نمایندگی و آچار کشی و ترک کردن پیچ های سرسیلندر و حتی کار به تعویض واشر سرسیلندر هم کشید ولی باز هم مشکل برطرف نشد و باز نشتی روغن بین سرسیلندر و سیلندر داره. دیروز دوباره بردم نمایندگی و گفتن باید سرسیلندر را باز کنیم بعد بهت بگیم. وقتی امروز مراجعه کردم دیدم سرسیلندر ماشینم را باز کردن و همونطور ماشین مونده ازشون پرسیدم مشکل چیه گفتن با مرکز تماس گرفتیم و حتی میگفتن عکس از موتور باز شده و قبل از باز شدن موتور هم به مرکز فرستادن تا ببینن چه جوابی بهشون میده و هنوز جواب نداده بودن. وقتی از مکانیک پرسیدم گفت بقول خودش تست کرده و ظاهرا نه سیلندر مشکل و تاب داره و نه سرسیلندر و نمیدونم عیب از غیر استاندارد بودن کدوم قسمت سیلندر و سرسیلندر هست که نشتی روغن داره و شاید هم حتی سرسیلندر را عوض کنن دوباره نشتی داشته باشهحالا سوالم اینه که بنظر شما با وجود کارکرد حدود 26هزار کیلومتری ماشین و با وجود گارانتی ماشین امکانش هست موتور را برام تعویض کنن؟ یا اینکه فقط سیلندر یا فقط سرسیلندر را عوض میکنن؟ دوستان اگه راه حل بهتری به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید؟
شما وقتت رو توی نمایندگی ها تلف نکن . از من میشنوید به تعمیرکار ماهر ای اف مراجعه کنید . حتما مشکل رو حل میکنه .
یکی از فامیلای ما مشکل شما رو داشت ( بعد از ۱۳۰ هزارکیلومتر تسمه تایم رد کرد و موتور ترکید ) توی نمایندگی موتور را بستند که روغن ریزی داشت . ۳ بار موتور باز شد سرسیلندر عوض شد اما بازم مشکل حل نشد و روغن ریزی شدید داشت ( از لبه سرسیلندر که بعدها مشخص شد ) بردیم پیش متخصص . اول ماشین رو بردیم کارواش موتور رو عین آینه شست . بعد وقتی موتور روشن بود شاید نزدیک ۲۰ دقیقه ایشون از زیر ماشین رو بررسی میکردن تا متوجه شدن لبه بالایی سیلندر که سرسیلندر روش میشینه از قسمتی اندازه نوک سوزن نشتی داره . موتور رو باز کردن خود سیلندر رو تراش دادن که مشکل برای همیشه حل شد . کارشناسی ایشون هم اینجور بیان شد که یک وسیله سنگین مصل آچار یا چکش از دست تعمیرکار نمایندگی افتاده خورده اون لبه و یک فرورفتگی بسیار بسیار جزیی این مشکل رو ایجاد کرده . البته این ای اف ها جنس سیلندر و پوسته سیلندرشون کاملا فرق میکنه و آلومنیوم بیشتری درش به کار رفته که از نظر حساسیت درجه اهمیت بالایی داره .
طرفای ما که اثری از شخص متخصص ef وجود ندارهضمنا این نشتی روغن باید با هزینه شرکت درست بشه آخه آدم زورش میاد ماشین گارانتی دار را با چندصد تومن هزینه ببری بیرون درستش کنی. آخه من از کجا بیارم!!!!!؟
سوالم اینه که بنظر شما با وجود کارکرد حدود 26هزار کیلومتری ماشین و با وجود گارانتی ماشین امکانش هست موتور را برام تعویض کنن؟ یا اینکه فقط سیلندر یا فقط سرسیلندر را عوض میکنن؟ اصلا شرایط تعویض موتور چی هست؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ 096440 نتیجه میده؟
شما توجه داشته باشید که باید پول خواب ماشین را هم به شما پرداخت کنند
پس پیگیری این موضوع باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)