تو همین فروم یکی از دوستان نوشته بود 3140 زیاد جالب نیست فکر کنم گفته بود مشکل گرم شدن داره ولی 3150 خیلی خوبه
تو همین فروم یکی از دوستان نوشته بود 3140 زیاد جالب نیست فکر کنم گفته بود مشکل گرم شدن داره ولی 3150 خیلی خوبه
سلام به همه اساتید ! نظرتون درمورد HP G62-a22 چی هست ؟ آیا انتخاب بهتری نسبت به این هست با قیمت زیر 750 ؟ تشکر![]()
از مدلهای خوب و شیک این قیمت محسوب میشه و انتخاب خوبیه و برای کارای عادی خوبه . . .نظرتون درمورد HP G62-a22 چی هست ؟ آیا انتخاب بهتری نسبت به این هست با قیمت زیر 750 ؟
انتخاب بهتر میشه 5742 . .
با سلام
من براي انتخاب بين سه مارك hp و dell و acer شك دارم.
انتخاب هاي من به ترتيب
Dell Inspiron 5010-Q
HP Pavilion DV6-3140
Acer Aspire 5742G-A
هست.اما به دور از هر گونه تعصب راجب وفاداري تون به مارك خاصي بگيد
1-چرا dell يا چرا hp و يا aser
2-مزيت اين برندا به هم تو چه موارديه؟گارانتي(به خصوص)،گرافيك،پردازنده،سرعت،استحكام،خد مات پس از فروش و ...)
لطفا نظرات بدون هر گونه تعصبي به مارك باشه.......
دست شما درد نکنه یعنی لب تاپ من بدرد نمیخوره
والا من که خیلی احساس نکردم گرماش رو یعنی تازه خریدم هنوز اونقدر ور نرفتم باهاش ولی فکر نمیکنم مشکل شدیدی داشته باشه
سلام . . .با سلام
من براي انتخاب بين سه مارك hp و dell و acer شك دارم.
انتخاب هاي من به ترتيب
Dell Inspiron 5010-Q
HP Pavilion DV6-3140
Acer Aspire 5742G-A
هست.اما به دور از هر گونه تعصب راجب وفاداري تون به مارك خاصي بگيد
1-چرا dell يا چرا hp و يا aser
2-مزيت اين برندا به هم تو چه موارديه؟گارانتي(به خصوص)،گرافيك،پردازنده،سرع ،استحكام،خد مات پس از فروش و ...)
لطفا نظرات بدون هر گونه تعصبي به مارك باشه.......
در این قیمت مزیت خاصی نسبت به همدیگه ندارن . .
مثلا یکی صفحه نمایش کمی بهتر داره ( 5010 و اچ پی ) و دیگری کارت گرافیک بهتر ( ایسر ) و همچنین کانفیگ بهتر !
برای استفاده ی شما بهترین انتخاب 5742 جی با کارت گرافیک GT 420M هستش. . .
البته اگه میتونید هزینه کنید و مشکلی از این بابت نیست حتما 3140-3142 رو تهیه کنید که اون هم 5650 داره که خیلی قویه . ..
خدمات پس از فروش همشون خوبه
ممنونمتوی قیمت زیر یه میلیون خرید ایسر منظقی تر هست + به صرفه تر هست
از سونی هم میشه معرفی کرد ولی کانفیگ چیز جالبی در نمیاد
راستی این مدل از ایسوس هم میتونه آپشن خوبی باشه و همینطور کیفیت ساخت خوبی هم داره...
ASUS A42JE
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 3GB 1333MHz+320GB SATA
ATI Radeon HD 5470 512MB
اندازش هم اگه از نزدیک ببینید کامل متوجه میشید...
ولی چیزی که مشخصه یه لب تاپ برای حمل ونقل دیگه بزرگتر از 14 توصیه نمیشه
استاد من زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره ؛ لپ تاپ هم برای کارای معمولی کامپیوتری می خواد ؛ در ضمن دوست داره صفحه اش بزرگ باشه چون می خواد باهاش فیلم هم ببینه
منظورتون از کانفیگ چیه؟
قیمتش هم از یه ملیون بیشتر شد عیب نداره فقط می خوام یه چیزی باشه که راضیش کنه و مدت زیادی براش کار کنه
من این دو تا مدلو پیدا کردم به نظرتوتون خوبه؟
VAIO VPC-EE25FX
لپ تاپ سونی وایو EE25FX دارای صفحه نمایش 15.5 اینچ LED - حافظه رم 4 گیگابایت DDR3 - هاردیسک 320 گیگابایت - پورت HDMI - پردازنده Athlon - کارت گرافیک ATI 4250 و ... می باشد.
دارای 12 ماه گارانتی الماس می باشد.
8,900,000 ريال
VAIO VPC-EB3MFX
لپ تاپ سونی وایو EB3MFX دارای صفحه نمایش 15.5 اینچ LED - حافظه رم 4 گیگابایت DDR3 - هاردیسک 320 گیگابایت - پورت HDMI - پردازنده i5 - کارت گرافیک ATI 5650 و ... می باشد.
دارای 12 ماه گارانتی الماس می باشد.
12,700,000 ريال
کدوماش بهتره؟
سلام
این لپ تاپ برای من نیست و کسی که میخواد بخره هم دختره ولی حالا اگه 14-15 اینچی باشه قبول داره و 16 به بالا نمیخواد.
راستش میخواد با توجه به این اطلاعاتی که خواستم بین این سه مدل یکی و انتخاب کنه.
نیاز های لپ تاپ مورد نظر و تو این پست
عنوان کردم(البته برند acer هم به پیشنهاد دوستان اضافه شد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم جواب بدین
در ضمن اگه میشه بگین مزیت های این مدل acer که معرفی کردین به مدل 5742G چیه؟
و میخواستم بدونم کلا برند acer قابل اطمینان هست یا نه؟یا برند hp ؟چون یه مدت پیش شنیده بودم که بعضی مدلای hp زیاد داغ میشه
ممنون
تو دیجی کالا ایسر 5742 رو با کانفیگ core i3 و رادئون 5470 دیدم 690/000 تومان
hmmm
هیچ کدوم پیشنهاد نمیشه. اون سونی 1/270 تومانی رو میتونی با 970 تومان تو برندهای دیگه گیر بیاری. 300 هزار تومان به خاطر سونی بودن!!!
کانفیگ یعنی پیکربندی. همون مشخصات فنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)