سرعتم با idm با لینک مستقیم با 16 کانکشن 10 تا 20 متغیره
فایده نداره
تاریخ ارسال(mb) دریافت(mb) ارسال رایگان(mb) دریافت رایگان(mb)
1387/12/21 18.11 15.66 24.37 241.71
کل دیشب تا همین الان 250 مگ شده
من که چشم دیگه آب نمیخوره !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعتم با idm با لینک مستقیم با 16 کانکشن 10 تا 20 متغیره
فایده نداره
تاریخ ارسال(mb) دریافت(mb) ارسال رایگان(mb) دریافت رایگان(mb)
1387/12/21 18.11 15.66 24.37 241.71
کل دیشب تا همین الان 250 مگ شده
من که چشم دیگه آب نمیخوره !!!
بلک جان تو دیشب چقدر دانلود داشتی ؟؟؟ اوضاعت خوب شده ؟؟
سرعت من داره کم کم بهتر میشه.
دیشب با لینک های ADrive توانستم 1108.68 مگ دانلود کنم.(2 شب پیش 1089 مگ و شب های قبل 450-560-801 بوده)
البته این نکته را هم بگم برای اینکه از حداکثر پهنای باند استفاده بشه حداقل 2 لینک را همزمان دانلود کنید.
مثلا من وقتی یک لینک را به تنهایی میذارم دانلود سرعت بین 25 تا 35 متغیر هست.اما وقتی 2 تا لینک را با هم میذارم سرعت دانلود برای هر لینک میشه 25 تا 30 که مجموعا حدود 50 تا 60 هست.وضعیت برای 3 لینک هم زمان بهتره هر لینک حدود 20 تا 22 که مجموعا میشه 60 تا 66
برای منم خوب بود. فقط لینکهایadrive بود،حدود 800 خورده ای. البته اشتباهم این بوده که مثل choory چون چند لینک رو همزمان نذاشتم برای دانلود، امشب 3 تا لینک رو میذارم همزمان دانلود بشه ببینم چطوریاست. بهر حال بهتر از قبل شده و راضی هستم. امیدوارم برای بقیه هم خوب باشه.![]()
حالا هی فحش بده ...![]()
خب خدا را شکر که داره بهتر میشه
ایشالا کاملا درست بشه و هر شب 1400 مگ دانلود کنی
![]()
بابا ما کی فحش دادیم، ولی هر کاری هم کردن که درست شده وظیفه شون بوده اشکان جان، کار خاصی نکردن! تازه خیلی زودتر از اینا باید درستش میکردن نه بعد 10-12 روز! شاتل دیگه از چشم من افتاده مثل قبل دوسش ندارم. فقط ازش استفاده میکنم ولی قلبم باهاش نیست دیگه!(اوه اوه چه رومانتیک شد!)
ممنوت همشهری جونم، امیدوارم برای تو هم همینطور باشه.![]()
آقا تكليف منو روشن كنين كرايه دوربين اينا خرج داره... بازيگرا پولشونو ميخوان... پول آب را بايد داد پول برق جدا... اتاق ميكس و مونتاژ نم كشيده... پاي بدل كار شيكسته... و ديگر هيچ!آخر فيلم برداري شروع بشه يا نه؟
![]()
اره شروع کن خود شاتل میشه اسپانسرتصورت حسابت را بده از رئیس هزینه ها را می گیرم!
![]()
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)