آره سیستم Beats Audio واقعا عملکرد عالی داره؛ مخصوصا اگر بهش یک سیستم حرفه ای صوتی (یا حتی HeadPhone) وصل کنید صداش محشره...
تو مدل های جدید HP اکثرا Beats Audio رو قرار داده.با یک سرچ ساده میتونید مدل ها رو در بیارید.
آره سیستم Beats Audio واقعا عملکرد عالی داره؛ مخصوصا اگر بهش یک سیستم حرفه ای صوتی (یا حتی HeadPhone) وصل کنید صداش محشره...
تو مدل های جدید HP اکثرا Beats Audio رو قرار داده.با یک سرچ ساده میتونید مدل ها رو در بیارید.
سلام دوستان.
به کمک فوری نیاز دارم.....
میخوام ریکاوری رو استفاده کنم. سی دی 1 رو که میزارم ریست میکم بعدش f11رو میزنم این ارور رو میده
an error occurred while attemptiong read the boot confinguration data
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان به تازگی یه لبتاپ 4530s گرفتم . یه چندتاییسوال داشتم که چشم و امیدم شماست .( لطفا کمک کنید ):
1. از کجا میتونم چک کنم لبتاپم ریفر هست یا نه و همچننین به سفارش کدوم کشو ر هست ؟ از بخش وارانتی سایت اچ-پی که شماره سریال و وارد میکنم . فقط مدت گارانتی و نمایش میده . میزنه ازفبریه2012 تا مارچ 2013 .
2. 4530 فاقد فینگر پرینت هست ؟ هرچی دیدم فینگرپرینت داشت . به نظرتون طبیعیه !
فروشنده میگفت سری جدیدی آوردن همشون فاقد این مورد هستند.
3. ویندوزسون 64 ببیت نصب کردم . توی دیوآیس منیجر همه چیرو به راهه ( هیچی ضربدر نداره ) . به نظرتتون کارش تمومه یا باید درایو های خاص دیگه ای رو هم نصب کنم ؟
4. وبکم این مدل چطور فعال میشه ؟ ( میشه بدون ارتباط آنلاین تصویر خودم وروی صفحه ببینم ) ؟
...........
درآخر هم دوستانی که این مدل و دارن و باتجربه هستند . توصیه ای اگه در مورد این مدل دارید خوشحال میشم گوش زد کنید.
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن بنده رو .... با سپاس
1.اینو نمیدونم برای من هم فقط مدت گارانتی را میزنه
2. اره مال من هم فینگر نداره
3.نه چیز دیگه ای نیست به جز یک سری نرم افزارهای خود HP مثل درایو گارد وFN و..
4.نمیدونم ! فقط با نرمافزار خود HP (همون قفل با تشخیص چهره) تونستم وبکم را راه بندازم
دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟
سلاممم
براي خريد لپ تاپ رفتم 6180 گفتن بهممم 6b80 نسل جيده اين لب تاپ هستش
گرافيكش هم قدرتمندتر هستش 6790 هستش به جاي 6770 اما و ايتنرنت ديدم گرافتيكش 6b80 باز همون 6770 حالا گرافيكش بلاخره چيه؟؟؟؟؟؟
وشما كدوم مدل را پيشمهاد ميكنيد 6180 يا 6b80 ؟؟؟؟؟؟
وزن دو مدل 2.9 كيلو هستش ؟؟؟؟؟
Last edited by 981368; 10-05-2012 at 13:12.
سلام
ممنون از پاسختون دوست عزیز
+ ازوبکم تونستم تصویر بگیرم : ازطریق آیکون موجود در برنامه وبکم اچ دی فیکس - جزو درایوها بوده - ( از طریق پروگرام فایل میتونین پیداش کنین اگه درایوش نصب باشه ) .
![]()
گرافیک 6790 نداریم احتمالا همون 6770 بوده.براي خريد لپ تاپ رفتم 6180 گفتن بهممم 6b80 نسل جيده اين لب تاپ هستش
گرافيكش هم قدرتمندتر هستش 6790 هستش به جاي 6770 اما و ايتنرنت ديدم گرافتيكش 6b80 باز همون 6770 حالا گرافيكش بلاخره چيه؟؟؟؟؟؟
وزن دو مدل 2.9 كيلو هستش ؟؟؟؟؟
پس كلا سره كار بوديم كلا 6790نداريم اما نميدونم اين از كجاش گفته بودش![]()
برای تمیز کردن فن لپتاپ 6190 چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ سشوار با باد سرد خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)