سلام .
میخوام مراحل ADSL رو از اول برام توضیح بدید و بهترین مودم و بهترین خط رو بهم بگید خیلی ضروروییه من از ADSL چیزی نمیرونم ، لطفاً از اول اول توضیح بدید اگه مقاله ای دارید چه بهتر
سلام .
میخوام مراحل ADSL رو از اول برام توضیح بدید و بهترین مودم و بهترین خط رو بهم بگید خیلی ضروروییه من از ADSL چیزی نمیرونم ، لطفاً از اول اول توضیح بدید اگه مقاله ای دارید چه بهتر
Last edited by 3D-Mohammadreza; 20-09-2009 at 01:59.
سلام من میخوام از ADSL استفاده کنم برای اینکار باید اول برم مخابرات بعد چیکار کنم ؟؟ از اولین صفحه نتونستم ببخشید اگه سوالم تکراری است .
مراحل این ADSL که باید چی کار کنم از چه مدمی استفاده کنم ؟ اگه مقاله ای بود بدید ممنون میشم یکی تو یه پست همه ی این
مراحل رو بگه از اول تا آخر.مشکل من حل شد به اینجا مراجعه کنید :سلام .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیتونه کمکم کنه
سلام
من تا به حال برای کانکت شدن به اینترنت با ای دی اس ال یوزر نیم پسوردم رو توی خود کانفیگ روتر وارد میکردم و با PPPOE کانکت می شدم حالا چند روزی هست که میخوام از شبانه فن آوا استفاده کنم و این کار ( وارد کردن یوزر شبانه توی کانفیگ روتر و دوباره وارد کردن یوزر خودم ) خیلی کار سخت و حال گیری هست
مودم من ASUS AM602 هست
برای اینکه از کانکشن ویندوز استفاده کنم توی کانفیگ روترم این یوزر رو پاک کردم و یه بریجینگ ( Bridging ) ساختم و کانکشن ویندوز رو هم درست ساختم
حالا وقتی که کانکت میشم میگه یوزر نیم پسوردت روی این دامین معتبر نیست باید چی کارکنم ( به خود شرکت هم زنگ زدم ولی ... ؟؟ !!)
کانکشن ویندوز رو این طوری ساختم ( که کاملا درسته )
نقل قول:
توی این مرحله شرکت گفت اسم ما رو با حروف کوچک بنویس که نوشتم
این جا هم یوزر نیم فن آوا را با @ نوشتم
![]()
خود تنظیمات روتر رو هم درست انجام دادم ولی وقتی Bridging رو انتخاب میکنم و ریبوت میکنم کانکشن Local Area Connection روی لیمیت میره و آی پی دریافت نمیکنه و یه علامت تعجب زرد میزنه روش و دیگه آی پی کانفیگ هم کار نمیکنه و باید برم توی Local Area Connection راست کلیک کنم properties و توی TCP/IP هم یه آی پی دستی (192.168.1.2) وارد کنم تا تنظیمات کانفیگ بیاد
باید چی کار کنم؟![]()
مودم من ASUS AM602 هست
مراحل ساخت کانکشنت که کاملا درسته
اونی هم که میره روی limit ، اونم مشکلی نیست
اگه مشکلت یوزر و پسورد اکانت شبانه فن آوا هست ، اون مشکل از شهر شما یا مشکل همون روز هست
فن آوا چرت و پرت زیاد میگه ، ممکنه توی شهر شما شبانه نداشته باشه
ممنون که جواب دادی
مشکل من با یوزر پسورد شبانه نیست ( چون قبلا یوزر نیم پسورد شبانه رو توی روتر وارد کردم و استفاده کردم )
مشکل من کلا با این کانکشن هست یعنی وقتی کانکشن میسازم با یوزرنیم پسورد خودم هم که بابتش پول دادم نمیتونم کانکت بشم ( توی کانفیگ روتر هم بریجینگ رو میسازم)
نمیدونی چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
اگه ارور 691 میده ، دیگه ربطی به مودم نداره ، در این صورت تنظیمات مودم کاملا درسته
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا طبیعیه ، ولی بالاخره باید وصل بشه
ارور 693 میدهاگه ارور 691 میده ، دیگه ربطی به مودم نداره ، در این صورت تنظیمات مودم کاملا درسته
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا طبیعیه ، ولی بالاخره باید وصل بشه
ارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا برای یوزری که بابتش پول داده هم طبیعیه؟
این خطا که ربطی به یوزر و پسورد نداره
بله ، تقریبا ، ولی بالاخره باید وصل بشهارور یوزر و پسورد در مورد فن آوا برای یوزری که بابتش پول داده هم طبیعیه؟
در زمانهای مختلف وصل بشید
ضمنا می تونید از برنامه reconnect استفاده کنید ، خودش به طور مکرر کانکت بشه
سلام من تازه میخوام adsl بگیرم شرکت خودش tp-link رو پیشنهاد داده نظر اساتید چیه ؟ خوبه یا یه مارک دیگه خودم بگیرم ؟؟ بعد اگه خودم بخوام راش بندازم نصبش مشکل نیست ؟؟ (توی شبکه یخورده واردم)
راستی این شرکت که می خوام ازش سرویس بگیرم گفت که نباید زمان کانکت بودن به اینترنت هیچ تلفن بیسیمی به پریز وتلفن وصل باسه!!!! واقعا اینجوریه یا همینجوری یه چیزی پروندن؟؟ یعتی کله کسایی که adsl استفاده میکنن تلفن بیسیم ندارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
Last edited by siamak5561; 20-09-2009 at 20:25.
سلام دوستان
من وقتي با كانكسشن دستي(بورد بند كانكشن) وصل نت ميشم
كنارساعت پي سي روي تسك بار يه علامت مثلثي خطر زرد رنگ مياد و اين ارور رو ميده
there is an ip conflict with another
systm, one network
مشكلش چيه ؟
وچطور حل ميشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)