تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 1138 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این که میگه بدون سند...سند کامارو فقط 1 میلیون و 200 قیمتش هست.....
    کد:
    این هم باهاش صحبت کردم 2 تومان هم میده بیشتر از 2 ماه هست داره آگهی میکنه ولی از عقب بد جور خورده تصادف سنگین داشته بچه ها میگن به درد جمع کردن نمیخوره.....
    کد:
    این یکی هم 2 بار با تا خط مختلف زنگ زدم هر دفعه یک قیمتی گفت با اختلاف 1 میلیون تومان........

به هر حال ممنون که کمک کردین.....حالا یکی هست مشهد فکر کنم دلال باشه نمیدونم گفتم رویال رو بدم یک کامارو بده حالا گفته شب زنگ بزن ببینم چی داره..گفت کامارو با موتور 295 فکر کنم دقیق نمیدونم ولی زیر 300 بود گفت این ارزون هست ولی به درد این ماشین نمیخوره چون ماشین سنگین هست اذیت میکنه..گفت 325 فکر کنم داره...حالا قرار هست خبر بده...

2. این کاربر از mobin.parsian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تمام ماشينهايي كه شما آدرس دادي هيچكدام واقعا اون قيمتي كه گذاشتند نميارزه..مدتهاست اينها رو ديدم..الان اون 78 كار دار هم كه تماس گرفتم ميگه شش سيلندره و 4.5 ميده! واقعا اينقدر آدم بايد بي اطلاع باشه كه يه شش سيلندر نصفه نيمه رو 4.5 بخره؟؟؟!!
    اون كامارو 500 توماني دزفول هم كه همدان بردن اگر ميتونستيد خب ميگرفتيش!! چرا نخريدي؟؟!!
    اون ريويرا توي دزفول هم سالهاست عكسشو ديدم...قهوه اي رنگه و روش يه چادر انداختند..اصلا اون ارزشي كه فكر ميكنين نداره..اگر دم قايقي بود بله..اما اين ديگه يه بيوك معموليه و ديگه مثل دم قايقي جذابيت و گيرايي نداره..
    اون امريكايي كه واقعا ارزش داشته باشه و بشه روش حساب كرد به اين مفتيها گير نمياد..اگر باشه رو هوا ميزنن و ديگه به اينجا نميرسه كه شما بشيني و روي هركدوم فكر كني و ببيني دلت كدومو ميخواد؟؟؟!!!
    اگر چيزي سراغ داري كه واقعا فكر ميكني بدرد بخوره بگيرش و معطل نكن كه از دستت ميره..

4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تمام ماشينهايي كه شما آدرس دادي هيچكدام واقعا اون قيمتي كه گذاشتند نميارزه..مدتهاست اينها رو ديدم..الان اون 78 كار دار هم كه تماس گرفتم ميگه شش سيلندره و 4.5 ميده! واقعا اينقدر آدم بايد بي اطلاع باشه كه يه شش سيلندر نصفه نيمه رو 4.5 بخره؟؟؟!!
    اون كامارو 500 توماني دزفول هم كه همدان بردن اگر ميتونستيد خب ميگرفتيش!! چرا نخريدي؟؟!!
    اون ريويرا توي دزفول هم سالهاست عكسشو ديدم...قهوه اي رنگه و روش يه چادر انداختند..اصلا اون ارزشي كه فكر ميكنين نداره..اگر دم قايقي بود بله..اما اين ديگه يه بيوك معموليه و ديگه مثل دم قايقي جذابيت و گيرايي نداره..
    اون امريكايي كه واقعا ارزش داشته باشه و بشه روش حساب كرد به اين مفتيها گير نمياد..اگر باشه رو هوا ميزنن و ديگه به اينجا نميرسه كه شما بشيني و روي هركدوم فكر كني و ببيني دلت كدومو ميخواد؟؟؟!!!
    اگر چيزي سراغ داري كه واقعا فكر ميكني بدرد بخوره بگيرش و معطل نكن كه از دستت ميره..
    من فقط از روی حس کمک کردن به دوستمون اون لینکهارو دادم وگرنه نه با اونا آشنایی دارم نه اینکه اطلاعی از وضعیت اونا دارم
    من آبادان هستم نه دزفول و بعد از ماجرا متوجه اون کامارو شدم وگرنه 500 تومن ژیان هم نمیدن
    در مورد ریویرا خودم میدونم ارزش boattail نداره ولی اصلا بی ارزش نیست همچین هم معمولی نیست
    در مورد من هم حداقل این مورد مفت پیش اومده که بخوام به چند مورد فکر کنم و الهی شکر هنوز روی هوا نزدن اونو. میفرمائید بنده دروغ میگم که یه ماشین خاص پیدا کردم ؟ معنیه اون همه علامت تعجب رو هم نفهمیدم پشت بنده حرفاتون
    واقعا نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حاله بازاره این ماشینها چون دلالها کار رو به جایی رسوندن که اگه یه نفر یه ماشینه خاص گیر بیاره واسه بقیه قابل هضم نباشه
    آره تو فکرش هستم و دارم رد صاحب ماشینو میگیرم تا ببینم چی پیش میاد ولی حداقل توی ظاهر از طرز نگهداریه اون ماشینه خاص میشه فهمید زیاد مهم نیست واسه صاحبش ولی نگهبان گاراژ میگه صاحبش دوستش داره اگه دوست داشت ماشینو بعید بود به اون شکل توی یه گاراژ متروکه رها کنه ماشینو
    الله اعلم
    Last edited by Ramin khuzestan; 12-09-2011 at 22:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خير بنده اصلا نگفتم كه خدا نكرده دروغ ميگين..اما اگر چيزي پيدا كردي عكس بگذار و اطلاعات بيشتري بنويس تا بقيه هم بتونن كمك كنن..شايد واقعا اوني نباشه كه فكر ميكني..شايد هم كسي بتونه خبر دست اولي بهت بده ، مثلا در مورد يه نمونه مشابه كه خيلي سالمتر هست و ارزانتر...به هر حال رسم ما توي اين كلوپ تا حالا اين بوده و هميشه هم رعايتش كرديم..

7. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

خير بنده اصلا نگفتم كه خدا نكرده دروغ ميگين..اما اگر چيزي پيدا كردي عكس بگذار و اطلاعات بيشتري بنويس تا بقيه هم بتونن كمك كنن..شايد واقعا اوني نباشه كه فكر ميكني..شايد هم كسي بتونه خبر دست اولي بهت بده ، مثلا در مورد يه نمونه مشابه كه خيلي سالمتر هست و ارزانتر...به هر حال رسم ما توي اين كلوپ تا حالا اين بوده و هميشه هم رعايتش كرديم..
    احسنت به اين جمله!!!
    اقا علي اين دوستمون هم از بس دورهي نامردي و خيانت شده ميترسه ادرس بده اوني كه دلش رو گرفته تو هوا بزننش!!!
    رامين جان خداييش بيا چند تا عكس از اون ترنس ام بذار تا من ببينمش با فتوشاپ دورتا دورشو سياه كن اگه ميخواي جا و حدود ادرسو كسي نفهمه تا من از اين سردرگمي و فكر دربيام
    بخدا رواني شدم اما يه ترنس ام 77 به قيمت درست پيدا نشد

9. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عکس دارم ازش حتی از داخلش هم عکس دارم شما توی نایاب بودنش شک نکن قبول کن دلالها توی همه جا رخنه کردن منم میترسم عکس بذارم همه ماشینارو از کف بدم
    آقای صادقی عزیز حقیقتش عکس از پونتیاک ندارم ولی چند سال پیش دیدمش چیزی که توی ذهنم ازش بیادم مونده اینه که چراغهاش کامل بودن جلوپنجره داشت حتی رینگهاش هم کندویی بود ولی شیشه جلوش یه شکستگی بزرگ داشت که تقریبا غیر قابل استفاده کرده بود شیشه رو
    آدرس دقیق هم ندارم ولی حدودا آدرسشو بلدم رنگش سورمه ایه ماشین زیر پا ندارم خارج شهر هم هست وگرنه میرفتم طرفش
    شما یه چند وقت فرصت بدی قول میدم خبرشو بدم چون الان مشغله هم خیلی دارم ولی حتما به فکر هستم چون یبار هم توی تی تی آمار یه کاپریس سفید رو از من خواسته بودی اگه خاطرت باشه

11. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آدرس دقيق نداري؟ و الان هم نميدوني كجاست؟ حدود آدرس رو داري؟
    با اين اوصاف تا حالا به احتمال زياد فروخته شده..
    اگر مشكل وسيله داري بگو من ميام و با هم ميريم دنبالش..عكس هم ميگيريم..

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    دستت درد نكنه آقا رامين خيلي ممنون
    پس ما منتظر ميمونم
    Last edited by رضا صادقی; 13-09-2011 at 19:35.

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام بر جماعت آمريكايي باز چه خبرا!!!
    ميگم چه غوغايي شده اين چند صفحه آخر ما كه از بس گشتيم مرديم و هيچ!!!
    برادر من يه پي ام بده تا بريم با هم توي اون گاراژ اوني كه تو ميخواي رو من برات قولنامه ميكنم و مقداري بيعانه ميدم و اون ترنس ام77‌ رو بر ميدارم البته اگه به قيمت باشه نه فضايي!!!
    چند روز تعطيلي عيد فطر رفتيم اصفهان كه داخل شهر يه ايمپالا ديديم خدا شاهده چنان داشتم نگاهش ميكردم چيزي نمونده بود يه بچه دوچرخه سوار رو له كنم!!!
    ميدونم كه دهه 50 يا60 بود و چهار در پشت فرمون ازش عكس گرفتم و به زودي ميذارم كه ببينيد راننده ش هم يه پير مرد 70-80 ساله بود!!
    صادقی جان.....این رسمش نبود بیای اصفهان و خبر ندیا!!!!
    حداقل میگفتی با ایمپالا میومدم تا خانوداتون ببین تو همه جا ایران رفیق داری..
    تو اصفهان چه ایمپالایی دیدی؟مدل رنگ؟نکنه خود منو دیدی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام منم عاشق این ماشینام
    اینم یکسری دیگه

1970 Pontiac Firebird

1973 Pontiac Firebird

1974 Pontiac Firebird

1975 Pontiac Firebird

1976 Pontiac Firebird

16. 2 کاربر از pazzel90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •