اين مشكل رو چه طوري ميشه رفع كرد:
موقعي كه دارم با كسي چت ميكنم، يكباره براي اون شخص كنار يوزرم Idle ظاهر ميشه و اون شخص ديگه پيغامها و تصوير منو دريافت نميكنه. البته من هم چنان تصوير و پيغامهاي اون شخص رو دريافت ميكنم. هر وقت اين حالت پيش مياد، مجبور ميشم sing out كنم و دوباره sign in كنم.
با سلام
به داخل preference برید، سپس از سمت چپ privacy رو انتخاب کنید
حال در پنجره ی سمت راست تیک گزینه ی show me as idle if رو بردارید.
موفق باشید.
سلام به همگی
من یه مشکلی با یاهو دارم ، فونت رو که تغییر میدم یا رنگ فونت یا سایزش ... سیو نمیشه دوباره بر میگرده به حالت اولیه .... ( همون فونت aria سایز 10 رنگ مشکی )
چیکارش کنم ؟!!
ممنون
سلام دوست من
یه راه حل دیگم هست که من توضیح میدم امیدوارم کمکت کنه ...
بر روی start کلیک کنید و در منوی run عبارت regedit رو تایپ کن ، بعد باز شدن رجیستری ویندوز به ادرس زیر برو :
hkey-current-user/softwar/microsoft/windows/current version/internet setting/zones
حالا تو پوشه zones باید 5 پوشه باشه از 0 تا 4 ( 0. 1 . 2 . 3 . 4 ) و اگه هر پوشه دیگری به جز اینا بود اون رو del کن ...
امیدوارم که مشکل شما حل شه ...
![]()
دستتون درد نكنه بابت راهنمايي.كاري رو كه گفتيد انجام دادم اميدوارم ديگه اين مشكل برام پيش نياد.البته اين طور نبود كه من بعد از 15 دقيقه به صورتIdle ظاهر بشم، بلكه ناگهان وسط چت اين مشكل پيش ميومد. حالا با همين روش امتحان ميكنم، اگه باز مشكلي پيش اومد خدمتتون مطرح ميكنم.
بازم ممنون
این مسیر رو دنبال کن
Messenger -> preferences -> appearace -> change fonts and colers
سلام این رو به من می گید
سلام
چند وقتی هست مشکلی برای یکی دوستانم پیش اومده ، خواستم سوالاتم رو از اساتید بپرسم
حدود یک هفته پیش ، فهمیدیم فردی با آی دی این دوستمون لاگین میکنه!
پسورد رو عوض کردیم ولی باز هم انگار پسورد رو داره و لاگین میکنه.(جالب اینجاست که پسورد ریست نمیشه،انگار به اون شخص وحی میشه!)
این مشکلات اینقدر ادامه پیدا کرد تا اون دوستمون یک آی دی جدید ساخت
2 روز پیش گفت که آی دی قبلیش رو چک کرده و دیده که invisible هست!
سریع با آی دی جدید یک پی ام به آی دی قبلی میده ، و بعدش میره با اون آی دی قدیمی لاگین میکنه،و میبینه هیچ Offی نداره ، حتی خود من هم زمانی که Offline بود واسش Off گذاشته بودم
حالا میخواستم بدونم چیکار باید بکنیم که پسورد رو اون شخص نتونه پیدا بکنه؟؟
راهی هست که بشه اون آی دی رو ببندیم؟؟یعنی به هیچ وجه دیگه نشه باش لاگین کرد ؟
با سلام
خوب اگه روی اینترنت باشن میتونید آدرس عکسها رو هم به صورت متنی بفرستید به ایمیل طرف مقابل
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)