دوستانی که از همارا adsl دارند قطع و وصلی های شما هم زیاده یا مال من اینطوریه مثلا هر 10- 20 دقیقه یه بار قط و وصل میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که از همارا adsl دارند قطع و وصلی های شما هم زیاده یا مال من اینطوریه مثلا هر 10- 20 دقیقه یه بار قط و وصل میشه![]()
سلام به همه
من و 2 تا از همسایهامون می خواییم یه شبکه درست کنیم
مودم و سوئیچ و کابل به اندازه کافی و مفت داریم
موندم از کدوم شرکت DSL بگیریم (باید بدون محدودیت باشه).من الان از سرویس کلاسیک همارا استفاده می کنم سرعت دانلودش حول و حوش 80 میشه ولی محدودیتش آزارم میده.
میشه بگین کدوم سرویس از کدوم شرکت برا این کار بهتره؟
سرعت دانلود سرویس بدون محدودیت 128 همارا چطوره؟ صبا هم که بدون محدودیت نداره وگرنه صبا خیلی بهتره
thank you in advance
انتخابات زیاد نیستن.اگه دنبال قیمت معقول هستی اول همارا بعد ماکس نت.
یکی دو تا شرکت دیگه هم نامحدود میدن ولی قیمتاشون سر به فلک میکشه.مثلا پارس آنلاین ماهیانه 45 تومنه+هزینه راه اندازی و مخابرات و...
یا لایزر 256 رو ماهیانه میده 44 تومن.(128 مثل این که نداره.)
سرعت دانلود 128 هم حول و حوش 16 هست.
راستی شما فقط شبکه میخایین درست کنین یا اینترنت هم شیر کنین؟برای این کار یه مودم وایرلس خیلی بهتره.
سلام سرعت نسبتا خوب شده امروز
![]()
گفته من و دو تا همسایمون.یعنی 3 تا کامپیوتر.همش هم مفته.![]()
خوب همارا 128 نامحدودشو ميده 46500 تومن
منظورت از" سرعت دانلود 128 هم حول و حوش 16 هست." مال شركت هماراست يا همشون اونجورين
من قبلا نامحدود ماكس نت هم داشتم كه زود جمع آوريش كردم چون سرعتش افتضاخ بود (25 kbps)
خوب من فکر کردم دو نفریه دیگه![]()
صبا نت .... کرده به سرعت ها
قبلا سرعت دانلود 250 پایین تر نمیومد و اسپید تست هم میزد 1.5 مگا بیت ولی الان گا.... خیلی زور بزنه میرسه به 14 کیلو بایت
سرویس 128 کیلو
این قیمتایی که گفتم برای یک ماهه.همارا 3 ماه رو میده 46 تومن.
128 یعنی سرعت 16.فرقی نداره از کدوم شرکت بگیری.همه 128 های نامحدود سرعتشون حدود 16 هست.
بعضی از شرکت ها سرویس های نامحدود یک مگ یا 512 رو با اسم 128+ یا 128 محدود عرضه میکنن.شاید این موضوع شما رو به شک انداخته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)