تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 905 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.به نظر میرسه عکس بالایی از قالپاق بالای سرسیلندر هستش که با آچارکشی و تعویض واشر قالپاق بالا حل بشه.نشتی در عکس پایین از سوپاپ فشار گریبکس(زیر استارت تعبیه شده)میباشد که اثر واسکازین هستش .یا سوپاپ خراب شده یا واسکازین سریز کرده.

2. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.به نظر میرسه عکس بالایی از قالپاق بالای سرسیلندر هستش که با آچارکشی و تعویض واشر قالپاق بالا حل بشه.نشتی در عکس پایین از سوپاپ فشار گریبکس(زیر استارت تعبیه شده)میباشد که اثر واسکازین هستش .یا سوپاپ خراب شده یا واسکازین سریز کرده.
    ممنون از پاسختون.البته من احساس می کنم روغنای اون بالاست که سرریز کرده پایین.
    این تشخیصی که شما دادین خطرناکه؟باید سریع مشکلش حل بشه و اصلا آیا مشکل حادیه؟
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه مطمئن هستی سریز تا اندازه ای زیاده که روی گریبکس جمع شده و واسکازین نیست به تعمیر کار مشورت کن.البته بعضی مواقع اتفاق افتاده که قالپاق بالا فابریکی تاب داشته و نشتی روغن زیاد میشه.

5. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام. البته سوال مربوط به تاپیک نیست. در هر صورت، حرکت با دنده خلاص توصیه نمیشه چون کنترل شما روی ماشین کاهش پیدا می کنه. توی آیین نامه هم روی این موضوع تاکید شده. برخی این کارو توی سر پایینی به خاطر کاهش مصرف سوخت انجام میدن، که جالبه بدونید این کار تاثیری روی کاهش مصرف سوخت نداره. بلکه نسبت به حالتی که ماشین خلاص نیست مصرف بیشتر هم هست.
    بنده برای استراحت دادن به مچ پای خودم و موتور و گیربکس ماشین ( به ظن خودم ) اینکار رو انجام میدم .

Sent from my HTC One using Tapatalk

7. 2 کاربر از satorabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بنده برای استراحت دادن به مچ پای خودم و موتور و گیربکس ماشین ( به ظن خودم ) اینکار رو انجام میدم .

Sent from my HTC One using Tapatalk
    در هر حال، حرکت با دنده خلاص توی رانندگی یک عمل مخاطره آمیز محسوب میشه و توصیه میشه که انجام نشه. در مورد موتور هم، عملا در سرپایینی در حال استرحت هستش و فشاری رو تحمل نمی کنه.

9. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در هر حال، حرکت با دنده خلاص توی رانندگی یک عمل مخاطره آمیز محسوب میشه و توصیه میشه که انجام نشه. در مورد موتور هم، عملا در سرپایینی در حال استرحت هستش و فشاری رو تحمل نمی کنه.
    + من شنیدم در شرایط خلاص به لنت و سیسم ترمز ماشین بیشتر فشار میاد

11. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

+ من شنیدم در شرایط خلاص به لنت و سیسم ترمز ماشین بیشتر فشار میاد

درسته چون گیرباکس میتونه موقع رهاکردن پدال گاز مثل یک بازدارنده سرعت عمل کنه و سرعت خودرو را پایین بیاره . درواقع به ترمزگیری بهتر کمک میکنه .
    پیشنهاد میکنم فقط در سراشیبی هایی که بهش آشنا هستید و میدونید تهش خبری نیست از حالت خلاص استفاده کنید .

13. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

11

درسته چون گیرباکس میتونه موقع رهاکردن پدال گاز مثل یک بازدارنده سرعت عمل کنه و سرعت خودرو را پایین بیاره . درواقع به ترمزگیری بهتر کمک میکنه .
    پیشنهاد میکنم فقط در سراشیبی هایی که بهش آشنا هستید و میدونید تهش خبری نیست از حالت خلاص استفاده کنید .
    در مورد مصرف بنزین که ماشین من میزان مصرفو نشون میده و وقتی خلاصه صفر نشون می ده
    در مورد ترمز هم به طور مثال اگر خود شما هم با پای پیاده از یه سر پایینی خودتو شول کنی میری تو درو دیوار و به زور بتونی وایسی
    کلا تو حالت خلاص باید خیلی حواست به سرعت باشه تا زیاد نشه مثلا تو یه فرعی با شیب زیاد 100 نری که آخرش تو دیواری
    فقط من برام حالت موتور مهمه و محورهای ماشین که نمی دونم در چه وضعیتی هستن

15. این کاربر از saeid.saeid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد مصرف بنزین که ماشین من میزان مصرفو نشون میده و وقتی خلاصه صفر نشون می ده
    در مورد ترمز هم به طور مثال اگر خود شما هم با پای پیاده از یه سر پایینی خودتو شول کنی میری تو درو دیوار و به زور بتونی وایسی
    کلا تو حالت خلاص باید خیلی حواست به سرعت باشه تا زیاد نشه مثلا تو یه فرعی با شیب زیاد 100 نری که آخرش تو دیواری
    فقط من برام حالت موتور مهمه و محورهای ماشین که نمی دونم در چه وضعیتی هستن
    در مورد مصرف سوخت توی سراشیبی در حالت خلاص معلومه که صفر نیست، مثل کار کردن در جا می مونه و موتور برا روشن موندن نیاز به سوخت داره.
    ولی اگه خلاص نباشه، همین که شما پا رو از روی پدال گاز ور میداری، موتور عملا توسط نیرو محرکه چرخها به حرکت درمیاد ونیازی به مصرف سوخت نداره،
    در مورد سوال آخرتون اطلاعات تخصصی ندارم.

17. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد مصرف سوخت توی سراشیبی در حالت خلاص معلومه که صفر نیست، مثل کار کردن در جا می مونه و موتور برا روشن موندن نیاز به سوخت داره.
    ولی اگه خلاص نباشه، همین که شما پا رو از روی پدال گاز ور میداری، موتور عملا توسط نیرو محرکه چرخها به حرکت درمیاد ونیازی به مصرف سوخت نداره،
    در مورد سوال آخرتون اطلاعات تخصصی ندارم.
    خوب ماشین وقتی تو دنده باشه چه گاز بدی چه ندی تو اصطکاک هستش و درگیره
    به طور مثال تو سراشیبی شما با دنده سنگین حرکت کنید ماشن دور نمیگیره و سرعتش بیشتر از حد معمول نمیشه
    ولی وقتی که خلاصه اصطکاکی نداره سرعتش زیاد میشه
    در مورد بنزین مصرف درجا رو تو نشان دهنده مصرف بنزین صفر نشان می دهد چون اصلا خیلی ناچیزه و در حرکت خلاص هم صفر نشون میده ولی البته در شیب هم اگر گاز ندی اونم مصرف زیادی نداره تقریبا صفره ولی خوب سرعت نمیگیره و بدجور درگیر میشه

19. این کاربر از saeid.saeid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •