سلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
می خواستم بدونم اگه خودم n-Gage نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
سلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
بازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
بله ... ولی فقط میتونید بازی های تریال رو بازی کنید و یا اگه کد داشتید اونا رو فعال کنید !سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
با اجازه يونس عزيز و دوستان
نه عزيزم مشكلي به وجود نميادسلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
با خيال راحت برو دانلود كن و نصب كن
شما به صفحه اول همين تاپيك مراجعه كن و كارهايي كه گفته شده8 رو انجام بدهبازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
سلام خدمت دوستان عزيز:
من يه مشکلي واسه 5700 ام پيش اومد با #7370#* فرمت کردمش.
به روش قديمي هکش کردم (که خيلي روش رديفيه!). همه برنامه هارو نصبيدم. تا رسيدم به N-Gage عزيزم...
اخرين ورژنو ( (1.40) که از نظر من مسخرست) نصبيدم.رفتم بازيارو نصب کنم. همه نصب شدن به جز 8-9 تا. که error 1 يا چيزي تو اين مايه ها ميدادن.
رفتم System Rush رو نصب کنم تا اخر رفتو گير کرد.مجبور شدم باتريو در بيارم. ديدم روشن نميشه مجبور شدم از روش * 3 Call Key فرمتش کنم دوباره. دوباره تک تک برنامه هارو نصبيدم. و باز هم N-Gage... این دفعه ورژن 1.30 v, نصبیدم. چنتارو نصبيدم ديدم چنتاشون نصب نميشن که فک کنم اينا بودن(البته چنتاشونا: Bounce, One, Spade Impact, Block Breaker) اينا error 1 ميدن. Crash هم که اول prepare for instalation ميادو ديگه هيچي نميشه...!
اما از همه مهمتر بازيه مورد علاقه من:
System Rush Evelution هم باز مثل دفعه قبل تا اخر رفتو Instalation Complete شدو اونجاييکه دو گزينه ميده: ( Start Game - Cancel ) . حالا اينجا گير کرد. نيم ساعت گذاشتم ايتوري بمونهو امه نه... هيچي نشد. و بازهم *3سبز!!!
ميشه بگين اشکال از کجاست؟؟؟
با سپاس فراوان...
-------------------------------------------------------------
واسه دوستم که N82 داره به روش قديمي -- کردمو جوابم داد.بعد طبق دستورالعمل واسه n82 ها ngage رو نصبيدم. همه بازيا نصب شدن به جز ايندوتا:
Asphalt 3 و One
چرا؟
بازم ممنون...
Last edited by metana; 25-03-2010 at 14:31.
مشکل اولت عجیبه ... نمی دونم والا ...
اما دومی ... بازی آسفالت و وان رو از پست دوم تاپیکشون دان کن !
سلام دوستان...
با تشکر بسیر از دوست گلم RAY-MILAD-007 ، ممنون میشم بقیه دوستان هم یه کمکی کننو مشکل بنده حل بشه.
با تشکر...
و دیگر هیچ.....![]()
دمتون گرم دیگه. یه سوال اینقد سخته یعنی ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)