خوب حالا همراه آخر كهgprs نداره ما چيكاركنيم؟![]()
خوب حالا همراه آخر كهgprs نداره ما چيكاركنيم؟![]()
پیشنهاد من اینه که بری از شرکت اتصالات بگیری ( والا ما اینقدر چیزای عجیب از این علاءالدین دیدیم که دیگه می ترسیم از اونجا خرید کنیم). اونجا همه لوازم هایی که می فروشن اصله. با هولوگرام هم هست. آخرین باری که دیدم همشون گارانتی پارت اوریجینال بودن ( اگر عوض نشده باشه )
نشونیش:
تهران، خ شهید بهشتی، تقاطع خ ولی عصر ( عج )، پلاک 490، شرکت اتصالات اینترنشنال تهران
حالا چرا می زنی؟ما ها چی کاره بیدیم؟!
می دونم که GPRS برای تبریز خیلی وقته فعاله؛ برای مرند رو نمی دونم. شما برو امور مشترکین بپرس.
با سلام نمازو روزه ی همه ی دوستانه عزیز هم قبول
چند وقته ساعته اس ام اس من به شدت ریخته بهم خیلی هم واسم مهمه ممنون میشم که راهنماییم کنید![]()
مال منم همینه . ربطی به n82 داره ؟؟؟؟![]()
ُسلام
طاعات و عبادات همگی مقبول درگاه یگانگی
در این شب ها از همگی تون التماس دعا دارم
نه عزیزان... بهم ریخته بودن زمان پیام ها - به ویژه پیامک - از ثمرات هردمبیل بودن اپراتورهای ایرانی - به ویژه دزد اول ( منظورم همراه اوله) - هست.
![]()
آخه چرا نوکیا خط تولید گوشی به این خوبی رو می خواد ببنده ؟؟؟
من که ازش خیلی خوش می یاد اما از این که تو بازار کمه می ترسم . حتما یه چیزیش هست که دیگه نمی یاد دیگه .![]()
6630 نخستین گوشی هوشمند نوکیا هست و کلی هم طرفدار داره. گوشی خیلی خوب و سگ جونی هست. اما آیا هنوز تولید می شه...؟ نخیر! 4 سالی هست که خط تولیدش جمع شده.
دوست من این قانون تجارته که روی یه چیز نمونی و درجا بزنی و همش تغییر و تحول داشته باشی...شکوه و بزرگی این گوشی 3 سال دووم آورد که در نوع خودش بی نظیره...!
اگه دوست داریش باس دست بجنبونی؛ وگرنه چند وقت دیگه باس دست دومش رو به همین قیمت بخری...
( منبع اطلاعاتی من نمایندگی نوکیا هست )
Last edited by DariushGreat; 09-09-2009 at 10:32.
بروبچ میگم این برنامه رو ...روی گوشیتون بنصبید بعد ببینید چقدر زمان Remaining دارید.....
واسه ما که وقتی فول میشه یه 15 ساعت 7 8دقیقیه تایم میده....که فکر کنم عمر یاطریش ته کشیده.....
حالا شما ها هم یه تست کنید.......(کلا برنامه باحالیه....)
ادیتش کن علی جان اینجا که چیزی نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)