تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 506 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

خیلی از قطعات سیستم مالتی پلکس استاندارد تعمیرات ندارند مثل ایسیو یا bsi
    عملا هم تعمیرپذیر نیستند. اون چیزی هم که شما می بینید تعمیر کاران بیرون تعمیر می کنند یه جور دستکاریه و استاندارد نیست. سیستم مالتی پلکس مشکل برنامه نویسی نداشت و ایراداتش هم خیلی کم بود. اما سیستم اکوماکس جدید مشکل برنامه نویسی داره. این هم لخاطر تحریمها و قطع همکاری پژو هست. اغلب مشکلاتی که گفتین با دانلود برنامه های جدید قابل حله. اون بالارفتن کیلومتر جلوامپر هنوز حل نشده و ناشی از دانلود جلوامپر با برنامه ایکودیاگ بود. همونطور که گفتم نمیشه اسم این سیستم رو مولتی پلکس. گذاشت

Sent from my SGP321 using Tapatalk

البته به طور حتم در آینده مشکلاتش رفع میشه اما خیلی حیفه که دیگه مولتی پلکس را روی 206 نمی بینیم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

درود... من یه 206 مدل 90 گرفتم وقتی ماشین رو خاموش میکنم تا یک ساعت تقریبا هر 3 دقیقه صدای تق نسبتا بلد از موتور میاد...به نظر خودم بخاطر سرد شدن کاتالیزر هستش.. ولی صدا یه مقدار بلندتر از صدای تق تق سرد شدنِ موتورِ ...ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابه داشته راهنمایی کنه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود... من یه 206 مدل 90 گرفتم وقتی ماشین رو خاموش میکنم تا یک ساعت تقریبا هر 3 دقیقه صدای تق نسبتا بلد از موتور میاد...به نظر خودم بخاطر سرد شدن کاتالیزر هستش.. ولی صدا یه مقدار بلندتر از صدای تق تق سرد شدنِ موتورِ ...ممنون میشم اگه کسی تجربه مشابه داشته راهنمایی کنه..
    صدای کاتالیزور رو می تونید تو کم شدن دور موتور بشنوید. یعنی در حالنت خلاص کلاچ رو تا ته فشار بدید و بعدش موتور رو تا دور 3000 گاز بدید و پدال گاز را رها کنید. همبنجور که دور موتور کم میشه ببینید از داخل محفظه موتور صدایی مثل خش خش دنده ها میاد یا نه. این صدا اغلب مربوط به ول کردن کاتالیسته. همچنین پیچهای محافظ کاتالیست رو بررسی کنید ممکنه شل شده باشن. محافظ کاتالیست در موتور رو که بالا بزنید بین موتور و رادیاتوره و یه قطعه الومینیمیه.

Sent from my SGP321 using Tapatalk

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

درسته که 206 سر پیچ ها تعادل نداره؟

آخه من دارم یه 206 از کمپانی می گیرم. اگه این مشکل رو داره فکر یه ماشین دیگه باشم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

درسته که 206 سر پیچ ها تعادل نداره؟

آخه من دارم یه 206 از کمپانی می گیرم. اگه این مشکل رو داره فکر یه ماشین دیگه باشم.
    صندوق دار یا معمولی؟
    من سنمد داشتم 206 هم دارم تعادل سمند خیلی بالا بود اما 206 هم ب اون بدی نیس..منها باید درست روند با لامبورگینی هم بد جور بپیچی چپ میکنه!

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما پيچ رو با ١٢٠ تا نپيچ. مشكلي پيش نمياد. كلا تعادل خودروهايي مثل ماتيز و ٢٠٦ هاچ بك نسبت به سدان كمتره. اما نه جوري كه يه پيچ معمولي رو مشكل داشته باشه. ولي كلا گرانيگاه خودرويي مثل سمند پايينتره و توزيع نيروش هم بهتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.ما یه 206 داریم مدل 80 !
    خیلی هم تمیزه.البته این سفارشی از فرانسه بوده و از 206 های مدل امروزی خیلی هم بهتره.
    رنگشم تو شهرمون تکه اصلا یه چیزیه

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان واسه از بین بردن خط وخش رو ماشین چه مارکی و چه چیزی رو پیشنهاد میکنید
    یه از خدا بی خبر رو ماشین یه خط از جلو ماشین انداخته تا وسط در دوم جاش سفید شده خیلی عمق نداره با این قلم یا اسپری که هست از بین میره ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان واسه از بین بردن خط وخش رو ماشین چه مارکی و چه چیزی رو پیشنهاد میکنید
    یه از خدا بی خبر رو ماشین یه خط از جلو ماشین انداخته تا وسط در دوم جاش سفید شده خیلی عمق نداره با این قلم یا اسپری که هست از بین میره ؟
    اگه از رنگ بلند نشده فقط پولیش بکشید برطرف میشه
    یکسری پولیش های جلاسنج هست که دو قلو هستند .بسیار برای انجام این کار مناسبه

اما اگه از رنگ بلند کرده ,رنگ خودرو را بخرید و با گوشه فیلتر سیگار خیلی ظریف خط رو پر کنید
    بعد با یه سمباده نرم و آب وقتی رنگ خشک شد بکشید تا یکدست بشه
    بعد روش پولیش کنید البته زیاد روش نکشید که رنگی که زدید رو پاک میکنه

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه از رنگ بلند نشده فقط پولیش بکشید برطرف میشه
    یکسری پولیش های جلاسنج هست که دو قلو هستند .بسیار برای انجام این کار مناسبه

اما اگه از رنگ بلند کرده ,رنگ خودرو را بخرید و با گوشه فیلتر سیگار خیلی ظریف خط رو پر کنید
    بعد با یه سمباده نرم و آب وقتی رنگ خشک شد بکشید تا یکدست بشه
    بعد روش پولیش کنید البته زیاد روش نکشید که رنگی که زدید رو پاک میکنه
    منظورتون از رنگ بلند شده رو متوجه نمیشم ولی جایه خطه سفید شده ولی عمقش کمه ولی فکر میکنم با پولیش اون سفیدیش بره ولی بخاطر اون عمق کمش باز جاش میمونه
    امروز کله بازار رو تو خیابون ملت پرسو جو کردم این قلم دوپلی کالر رو نداشتن فقط یکی 2 مورد بود که هیچکدوم مشکی نداشتن فقط سفید بود کلشون مارک جانسون رو داشتن
    حالا تو نت گشتم نمایندگیشو پیدا کردم تو لیست قلمش مشکی دارن ولی با کد رنگ ماشینم نمیخوره حالا فردا زنگ بزنم ببینم خودشون چی میگن
    راه حل شما هم خیلی ولی میترسم نتونم تمیز در بیارم بدتر از بد بشه ولی بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •