تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 1081 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یه مشکلی با دی وی دی رایتر داشتم ، دی وی دی ها رو یکی در میون شروع به رایت میکرد ، اغلب هم وسط کار دی وی دی رو میسوزوند ، و پیغام خطا میداد.

دیگه کلافه شدم ، همه دی وی دی های ما رو به فنا داده بود ؟!!

به نظر میاد مشکل از کسپر بود ؟؟!!!

با غیر فعال کردن آنتی ویروس مشکل حل میشه...

کسی تا حالا با این مشکب بر خورده بود؟!!!

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اصلا این یه قاعده معمولی رایت هستش که برای رایت موفق و سالم باید پروسه های سنگین رو موقتا کنسل کنید

( مثلا من موقع رایت هیچکاری نمی کنم و آنتی ویروس هم Exit میکنم )

بدون توجه به اینکه شما چه آنتی ویروسی دارید ، چون در حین رایت ممکن است گارد آنتی ویروس ، سبب ایجاد اختلال در بافر شود

و بهمراه آن موجب سوختگی Cd یا DVD شود به همین دلیل باید گارد آنتی ویروس رو موقتا غیرفعال کنید

این مورد رو بالاخص کاربران کسپرسکی رعایت کنند چون گارد کسپرسکی از هیچگونه فعالیتی چشم پوشی نمیکند

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aryan1423's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من دیروز کسپر 7.0.0.125 را اینستال کردم. اول از یکی از key های موجود در خود cd برنامه را activate کردم.
    بعد همان طور که در فروم گفته شده بود update distribution را انجام دادم و شروع به update کردم.
    بعد از گذشت زمان طولانی وقتی update به آخرا رسیده بود یکدفعه کسپر ارور داد که key شما غیر قانونیه و شما بلک لیست شدید! و دیگه نمی تونید update کنید.
    من هم برنامه را uninstall و دوباره install کردم و از یکی از key هایی که در فروم موجود بود استفاده کردم.
    برای update گفتم از همان پوشه یupdate distribution برنامه را update کند که موفق نشد. پس گفتم دوباره از اینترنت update کنه وسطای دانلود که بود اینترنت قطع شد.
    حالا من امروز هر چی update را می زنم کسپر ارور می گیره و میگه:
    previous aplication launch failed
    شما چه راه حلی برای این مشکلات دارید؟ بهتر نیست برم مستقیم از سایت کسپر دانلود کنم؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من دیروز کسپر 7.0.0.125 را اینستال کردم. اول از یکی از key های موجود در خود cd برنامه را activate کردم.
    بعد همان طور که در فروم گفته شده بود update distribution را انجام دادم و شروع به update کردم.
    بعد از گذشت زمان طولانی وقتی update به آخرا رسیده بود یکدفعه کسپر ارور داد که key شما غیر قانونیه و شما بلک لیست شدید! و دیگه نمی تونید update کنید.
    من هم برنامه را uninstall و دوباره install کردم و از یکی از key هایی که در فروم موجود بود استفاده کردم.
    برای update گفتم از همان پوشه یupdate distribution برنامه را update کند که موفق نشد. پس گفتم دوباره از اینترنت update کنه وسطای دانلود که بود اینترنت قطع شد.
    حالا من امروز هر چی update را می زنم کسپر ارور می گیره و میگه:
    previous aplication launch failed
    شما چه راه حلی برای این مشکلات دارید؟ بهتر نیست برم مستقیم از سایت کسپر دانلود کنم؟
    ابتداي امر شما بايد يك كليد معتبر در اختيار داشته باشيد تا قادر به اپديت كامل شويد.با كليدي كه در ليست سياه قرار گرفته بوده آپديت كاسپر شما ناقص انجام شده و شما پس از Uninstall كردن كاسپر كه لزومي هم به انجام آن نبود اقدام به اپديت از يك پوشه اي كرديد كه خودش محتواي كاملي از آپديتها نداشته.
    در هر صورت براي رفه مشكل يكبار كامل كاسپري كه در سيستم خود نصب كرديد را Uninstall كرده و سرور آپديت را هم تغيير ندهيد تا آپديت از طريق اينترنت صورت بگيره.در صورتي كه اين امكان براي شما مهياست اقدام به دانلود آخرين نسخه كاسپر با ورژن 8.0.506 نماييد كه هم كارايي بهتري نسبت به نسخه 7 داره و هم حجم آپديت پايين تري نسبت به نسخه 7 داره.بعد متناسب با محصول خود به تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد و پست اول آن تاپيك را مشاهده و نسبت به دريافت كليدهاي كاسپر اقدام كنيد و محصول خود را اپديت نماييد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا Key معتبر گیر بیارم؟ این سایتها دیگه آپدیت نمیشن که....

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

از کجا key معتبر گیر بیارم؟ این سایتها دیگه آپدیت نمیشن که....
    متناسب با محصول خود به تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد و پست اول آن تاپيك را مشاهده و نسبت به دريافت كليدهاي كاسپر اقدام كنيد و محصول خود را اپديت نماييد.

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان من از کجا key برای فعال سازی گیر بیارم kis 8.0.0.506
    اگه لطف کنید وبذارید ممنون می شم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من از کجا key برای فعال سازی گیر بیارم kis 8.0.0.506
    اگه لطف کنید وبذارید ممنون می شم...
    به تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوست عزیز اصلا این یه قاعده معمولی رایت هستش که برای رایت موفق و سالم باید پروسه های سنگین رو موقتا کنسل کنید

( مثلا من موقع رایت هیچکاری نمی کنم و آنتی ویروس هم exit میکنم )

بدون توجه به اینکه شما چه آنتی ویروسی دارید ، چون در حین رایت ممکن است گارد آنتی ویروس ، سبب ایجاد اختلال در بافر شود

و بهمراه آن موجب سوختگی cd یا dvd شود به همین دلیل باید گارد آنتی ویروس رو موقتا غیرفعال کنید

این مورد رو بالاخص کاربران کسپرسکی رعایت کنند چون گارد کسپرسکی از هیچگونه فعالیتی چشم پوشی نمیکند
    متوقف کردن پروتکت آنتی ویروس خطرناک نیست؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

آقا یکی لطف کنه آپدیت کسپر 8 رو بزاره دانلود کنم تا به حال با پرو ک..سی بی پرو ک..سی و .............. 40 تا 50 مگ آپ شده ولی همش سوزنش رو 99 % گیر میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •