دمت گرم علی جون گل کاشتی ..
به نظر من اگه کادر بالایی کراپ میشد ، یعنی کادر از بالای رودخونه شروع میشد خوب بود ، و نمیدونم چرا احساس میکنم یکم کادر به سمت چپ کج شده !
ولی همینم هم عالیه ..
دمت گرم علی جون گل کاشتی ..
به نظر من اگه کادر بالایی کراپ میشد ، یعنی کادر از بالای رودخونه شروع میشد خوب بود ، و نمیدونم چرا احساس میکنم یکم کادر به سمت چپ کج شده !
ولی همینم هم عالیه ..
سلام؛
خیلی خوبه، ولی به نظرم اگه گل از وسط زمینه به گوشه سمت چپ میرفت، و خونه حذف میشد، جالبتر میشد![]()
اره قشنگ میشه .
ولی به نظرم حیفه اون خونه و جاده .
گل بیاد سمت راست و مسیر پرسپکتیو جاده و خونه بیفته خیلی قشنگ میشهـ
البته حتما داداشـ دیده زاویه و View مناسب نیست ، نگرفته
دیروز این گنجیشکه گیر داده بود نذاشت بخوابم
منم دوربین رو برداشتم که ازش عکس بگیرم
یه عکس ازش شکار کردم
با عرض پوزش میزارم که دوستان یکیم بهش بخندن
البته خیلی فاصله داشت و منم مجبور شدم با حداکثر زوم بگیرم
![]()
flasher_for_nokia سلام ممنون به خاطر نظرت و راهنماییت .خوب من اولا مادون آماتورم و شما ها باید خوب راهمناییم کنید!!!(که دستتون هم درد نکنه) دوما د رکنار عدم آشنایی با فنون عکاسی، دوربینم هم یه کامپکت ساده و معمولیه(فوجی اف 70EXR) با توانایی های معمولی .جالبه بدونید حالت اتوش اکثرا ایزوش ه400 !! مگه اینکه نوز واقعا خوب باشه که 200 یا 100 می کنه .ولی خوب تنظیم دستی (دیافراگم و سرعت شاتر و وایت بالانس ولی دیافراگم دوحالت کمترین و بیشترین رو داره وو ایت بالانس هم حالت های پیش فرض به اضافه ی یه کاستوم که نمیدوم چطور استفاده کنم)داره ولی کار بلد می خواد.
کلا ممنونم از تو و دوستان و دلم می خواد بیشتر یاد بگیرم و با دوربین ها بیشتر آشنا بش شاید بعدا عوض کردم دوربینمو!!![]()
نه رنگیشو ندارم // اخه رنگیشم اونچنان رنگ نداشت. مگر اینکه بهش رنگ میدادم
این همه مدت دایم عکاسی میکنیم هنوز به راست و کج بودن عکس دقت نکردم.
الان بلند شدم ببینم بچه ها در مورد عکس چی گفتن دیدم عه چرا عکس کجه که پیام تورو خوندم.
اینم عکس اصلاح شده:
Last edited by AliSub; 27-03-2011 at 18:08.
عکس خوبی هست موفق باشی دوست عزیز حالا بعداً دوربینتو عوض کن دوربینی بگیر که سنسور بزرگ و تنظیمات دستی خوبی داشته باشه
اینم یکی دیگه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)