تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 441 از 465 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من چندتا سوال دارم
    1. من سیمز 2 و لایف استوریز رودارم این دوتا جدا از هم نصب میشن یعنی تو 2 مسیر جدا؟؟؟و میشه همزمان هردورو رو کام بازی کرد؟؟؟
    2. یه سیمز 2 کالکشن دارم که اینا توشه bon voyage. Free time. Celebration stuff. H M fashion
    می خواستم بدونم اینا رو سیمز 2 نصب میشن تو همون مسیر ؟؟؟؟

3. همه این پک ها کرک دارن خود سیمز هم کرک داره باید کرک همه رو تو همون فایل ts bin کپی کرد؟؟؟

من سیمز لایف استوری و سیمس 2 رو تو مسیر های جدا نصب کردم و اون پک هارو هم رو سیمز 2
    یه ارور میده میگه لطفا سی دی یا دی وی دی اورجینال رو در دستگاه قرار بدین

لطفا کمکم کنید من دیوونه سیمزم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه طوری می شه با دیگران صحبت کرد
    مثل بچه آدم!
    شما برو رو طرف مقابل کلیک کن یه سری گزینه میاره اگه کمی انگلیسی بلد باشی میتونی بفهمی.
    مثلا گزینه مشخص talk هست دیگه!
    و اينكه توي آپارتماني،چجوري ميشه جادوگر شد؟
    شما برو بیرون از خونه سعی کن شب باشه و یا بعد از بارون باشه و یا در خود بارون(احتمالش بیشتره) برو رستوران،فروشگاه و کلا بیرون از خونه اون وقتی بیاد میفهمی از شکلش.
    باهاش ارتباط برقرار کن و دعوتش کن بعدا به خونت وقتی باهاش خیلی خوب شدی یه گزینه داره برا اینکار....
    یه دیگ میده بهت با یه کتاب : دی! و شما باید مطالعه کنی و کارای مختلف انجام بدی تا بتونی جادوها ی مختلف یاد بگیری

داره خودمونی میشه asalr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توي sims pet ميشه گرگينه شد.
    براي جادوگر شدن هم يه گم بايد بيرون از خونه وقت بزاري و بيرون از خونه بموني و بعد يه مدت كم يه جادوگر پيدا ميشه اگر بتوني خ.ب باهاش دوست بشي يه گزينه مياد كه اگر بزني اون تو رو جادوگر ميكنه.
    روبات هم كه من تو عمرم توي سيمز نديدم.
    مرسي دوست گلم... زامبي چطور؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورتون خون آشام هست؟من زامبی تو بازی ندیدم حقیقتش!!

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای زامبی شدن باید وسیله ی یکی از شغل ها رو باز کنید که یک تلفن هست که با اون میشه به عزرائیل زنگ زد!
    زامبي همون مرده هايي هستن كه شما دوستشون داشتيد ولي از دستشون داديد و با زنگ زدن به عزرائيل ميتونيد دوباره زندشون كنيد اما اگه در ازاي اين كار پول كمي به عزرائيل بديد به جاي آدم سالم يك زامبي تحويلتون ميده كه معمولا سيمزا خوششون نمياد

6. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asalr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای زامبی شدن باید وسیله ی یکی از شغل ها رو باز کنید که یک تلفن هست که با اون میشه به عزرائیل زنگ زد!
    زامبي همون مرده هايي هستن كه شما دوستشون داشتيد ولي از دستشون داديد و با زنگ زدن به عزرائيل ميتونيد دوباره زندشون كنيد اما اگه در ازاي اين كار پول كمي به عزرائيل بديد به جاي آدم سالم يك زامبي تحويلتون ميده كه معمولا سيمزا خوششون نمياد
    مرسي مگي جان... حالا روبات چطور؟ ميدونم كه روباتم هست... اما چطوريه...نميدونم...

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي مگي جان... حالا روبات چطور؟ ميدونم كه روباتم هست... اما چطوريه...نميدونم...
    باید با اون دستگاهی که توی پکیج بیزینس وجود داره روبات بسازید ( البته بعد از اینکه مهارت کاملش رو کسب کردید)
    بعدش هم که روشنش میکنید و مثل یک سیمز دیگه هدایتش میکنید

9. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام . ممنونم از اینکه جوابم رو دادین . می تونم تو خانه بگذارمش ولی نمی تونم ببینمش و ازش استفاده کنم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی چی؟ یعنی شکلش هست و فکر میکنین میشه گذاشتش اما میذارینش و غیب میشه؟ یا وسیلش هست اما کلیک نمیشه کرد روش؟ واسه همه ی وسیله ها همینطوره؟

من یه مورد تو همین مایه ها واسه همین University داشتم. کلا شکلشون رو هم نشون نمیداد. یعنی ضربدر میذاشت. بعد دیدم اشکال از CD ها بود. اما خدارو شکر دو تا ازش داشتم. اون یکی هم مشکل داشت البته! دو تاشو ریختم به هم و یکی درست و حسابی در اوردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سلام
    من چندتا سوال دارم
    1. من سیمز 2 و لایف استوریز رودارم این دوتا جدا از هم نصب میشن یعنی تو 2 مسیر جدا؟؟؟و میشه همزمان هردورو رو کام بازی کرد؟؟؟
    2. یه سیمز 2 کالکشن دارم که اینا توشه bon voyage. Free time. Celebration stuff. H M fashion
    می خواستم بدونم اینا رو سیمز 2 نصب میشن تو همون مسیر ؟؟؟؟

3. همه این پک ها کرک دارن خود سیمز هم کرک داره باید کرک همه رو تو همون فایل ts bin کپی کرد؟؟؟

من سیمز لایف استوری و سیمس 2 رو تو مسیر های جدا نصب کردم و اون پک هارو هم رو سیمز 2
    یه ارور میده میگه لطفا سی دی یا دی وی دی اورجینال رو در دستگاه قرار بدین

لطفا کمکم کنید من دیوونه سیمزم

سیمس 2 و لایف ستوریس به کلی جدان یعنی لایف استویریس نیازی به سیمس 2 نداره اما پک هایی مانند bonvoyage و خیلی پک های دیگه +stuff ها باید سیمس 2 روی دستگاهتون باشه ارورش شاید می گه سیدی سیمسو بزارید تا آپلود کنه + این که برای اوردنش باید با مکمل(Launcher) که توی بعضی پک ها هست استفاده کنی تا همه ی وسایل با هم باشه اما یک چیز دیگر اگه با مکمل بیاری نیازی به کرک بازی های دیگه نداری و فقط نیاز به کرک سیمس 2 هست که اونم خیلی مهم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •