البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند![]()
البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند![]()
جدا ؟ نمیدونستم. پس رفتیم برا پاکسازی.
دیگران که نمیبینند ولی همین که خود آدم میبینه دستگیره و اصاب خوردکن ، کاش میشد این مرتفع بشه.
Take Care![]()
فکر میکنم کلا امکانات مدیریتی چنین اثری رو به جا میذارن.
ما کاربرهای عادی چند جا مدیریم.
یکیش همین پروفایلمونه.
دیگری گروهیه که ایجاد کردیم.
در هر کجا دست به مدیریت ببریم اثرش باقی میمونه.
میمونه برای اینکه بدونیم مدیریت کردیم این قسمت رو.
فرقی هم نداره مدیریت رو پیغامی باشه که خود اون شخص ایجاد کرده یا شخص دیگهای.
در کل چون مدیریتش دست خودمونه اثرش میمونه.
این مورد برای ناظرا و همکارا و مدیرا و ... و به صورتی دیگه و متناسب با مسئولیت وجود داره.
چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
درسته؟![]()
عجب احمد آقا !چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
کار خداست ها ! یعنی مدیران مثلا میتونن از دیوار چین رد شن ؟ یا داخل ذهن من رو بخونن ؟
Take Care![]()
سلام
چطوری میشه ممطلبی رو در <محتوای مخفی> نشون داد؟
البته به غير از شخص ديويد كاپرفيلد كسي از ديوار چين تا حالا عبور نكرده !
اما تا اونجا كه من مي دونم مديران مي تونند متن ويرايش شده هر پستي رو ببينند . درست مثل وقتي شما داري Post Edit History پست خودت رو چك مي كني . مديران هم مي تونند نه تنها پست شما بلكه تاريخچه پستهاي بقيه كاربان را ببينند. و لي در مورد پستهاي پاك شده از پروفايلها اطلاع خاصي ندارم.
با سپاس!
سلام عزیزم ...
وقتیکه دارید تاپیک رو مشاهده میکنید و بصورت ارسال پاسخ سریع نمیشه این کارو کرد (مگر اینکه دستورش رو بنویسید)
اما برای این کار در پایین ادیتور حالت پیشرفته و یا اگر انگلیسی نوشته بود go advanced را انتخاب کنید
در حالت پیشرفته جعبه ی ابزار ادیتور بیشتر میشه ...
برای ایجاد اسپویلر ابتدا روی این آیکون »»کلیک کنید
در پنجره ی باز شده برای متنی که قراره مخفی باشه یک عنوان مناسب بنویسید
و سپس دستور Spoiler رو مشاهده خواهید کرد
و در اون متن مورد نظر رو بنویسید
اگر هم خواستید هر گونه مسایل مربوط به فروم از جمله همین محتوای مخفی رو امتحان کنید
حتما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید
موفق باشید.
اینکه میتونن از دیوار چین رد شن یا نه و یا اینکه ذهن کسی رو بخونن باید از خودشون پرسید.
بهتره یکم بیشتر توضیح بدم
اینکه یه مسئول تو انجمن چه کارهایی میتونه انجام بده و چه چیزهایی رو میتونه ببینه رو با توجه به چیزهایی که برداشت کردم، توضیح میدم. چون تا حالا از هیچ مسئولی نپرسیدم چه کارهایی میتونه انجام بده یا چه امکاناتی داره و ...، چون کلا اینگونه پرسشها رو به هیچ وجه درست نمیدونم.
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول. دلیلها هم مشخص: برای مراجعه در صورت نیاز به اون پست یا تاپیک و ... و چیزهای دیگه.
اما اینکه تو پروفایل کاربران چه چیزهایی میبینن که ما نمیبینیم، حتی تو پروفایل خودمون؛ یکی از مدیرای خوب اینجا گفت که حتی اونها هم چیزی نمیبینن. پس ردههای بالاتر هست که میبینن. حالا چه چیزهایی، مثلا شما همین پست من رو که میبینین، پایین :
چیز دیگهای نمیبینین.
اما یکی به طور مثال بابک یا شاهین یا پاپ و ... کارتهای زرد یا قرمزی رو میبینن که هر شخصی فقط تو پروفایل خودش میبینه.
یا شما چراغ من رو خاموش میبینین ولی اونها قرمز میبینن.
شاید هم چیزهای دیگه که من نمیدونم. شاید هم فقط همینهایی باشه که گفتم.
یا حتی شاید پیغام پاک شده تو پروفایلمون رو که فکر میکنیم چیزی توش نیست ولی اونها محتوا رو هنوز میبینن
و ...
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول.
یادمه آقا بابک قبلا گفته بودند هر وقت تاپیک یا پستی حذف بشه (حذف بشه ها ، نه اینکه به تراش بره ... ) حتی امکان بازگشتش هم هست ...
+
من هم فکر میکنم دیدن کامنت های تایید نشده ، امکان حذف اونها (در پروفایل سایر کاربرها) ، بقول شما آنلاین دیدن کاربران مخفی ، حذف کردن گروه ، اخطار به کاربران و خیلی چیزهای دیگه ... مجموعه ی اختیارات رده های بالاتر هست
حالا ایشالله هر وقت که خودتون مدیر شدین بیشتر آشنا میشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)