آره درسته ولی باید 50$ پیاده شی
آره درسته ولی باید 50$ پیاده شی
درسته همه جا كه مثل مملكت ما گل و بلبل نيست
تنها راهم اين نيست اگه بتوني ميتوني كدو از سايت هك كني كه البته كار بنده نيست![]()
اون bsaa emblems رو از كجا گير بياريم؟
ادامه ي عكس هاي آنلوك كردن BSAA Embelms
از شماره 6 تا 10 به ترتيب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينا كه ميگي 30 تا دونست من تا حالا 10 تا عكس از قسمت هايي كه ميتوني پيدا كني آپ كردم بقيشم ايشالا آپ ميكنم![]()
ببینی یکی دو تاشو توی عکس نذاشته ، باید متنشو بخونی .
ادامه ي عكس هاي آنلوك كردن BSAA Embelms
از شماره 11 تا 15
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sonixax عزيز تو عكس ها نقشه مشخص شده يكم بگردند پيدا ميكنندببینی یکی دو تاشو توی عکس نذاشته ، باید متنشو بخونی .![]()
نه ، دو سه تا اصلا عکسی وجود نداره ، حتی روی نقشه هم مشخص نکرده اصلا عکسی نیست . فقط تکست خالیه .
سلام من بعد از مرحله درون کشتی دیگه نمیتونم هیچ قسمتی رو بازی کنم وقتی میخوام برم مرحله بعد eror مده میاد بیرون .
باید چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)