تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 2376 اولاول ... 3413914314374384394404414424434444454514915419411441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باز بگين محمود كم كار شده :دي
    اقا محمود را عشق است.
    دست نوشته های امیر قلعه نوعی

پنجشنبه 31 / 5 / 87
    استقلال اروپایی
    باور کنید نوشتن خیلی دشوار است باید به دوستان رسانه ایی تبریک بگویم که این کار بسیار
    سخت و طاقت فرسای روزانه را متحمل می شوند.
    هنوز " ستون من " به یک هفته نرسیده که کمی خسته شده ام!
    البته محبت هوادارن ودوستان که در این مدت از مطالبم استقبال کردند
    دلگرمم می کند تا باز هم بنویسم،
    در واقع طی این چند روز گذشته بازتاب مطالبم را خیلی جاها دیدم.
    جالب است که یک نفر از دوستان قدیمی ام از من سئوال کرد
    که امیر از قولت مطلب می نویسند چون توکه اهل نوشتن نیستی!
    به او گفتم که نه این فرق می کند و تازه قصد دارم
    مجموع این دست نوشته ها را بعدا تبدیل به کتابچه ایی کنم
    تا خاطراتم را یکجا داشته باشم.
    درباره تیم خدا رو شکر اوضاع خیلی خوب است
    یعنی دور از چشم و گوش بچه های تیم واقعا شرایط مطلوبی داریم...
    هدف من از همان روز اول رساندن تیم به سطح یک تیم
    با مشخصات استاندارد فوتبال روز اروپا بوده است.
    در همین مسیر گام برداشته ایم و با جدیت همین راه را دنبال می کنیم.
    امیدوارم تا آغاز لیگ قهرمانان آسیا استقلال به سطحی رسیده باشد
    که بتوانیم درباره اش بالاتر از شرایط تیم های آسیایی حرف بزنیم
    و مدعی اول قهرمانی در این مسابقات باشیم.
    حرف های دیگری هم برای روزهای بعد دارم و با تلاش دوستان
    به زودی از طریق ایمیل اختصاصی در خدمت هواداران عزیز خواهم بود
    و به پرسش هایشان پاسخ می دهم.
    مر30 دوست داشتم ببینم این قلعه نویی چی مینویسه اگه بازهم پیدا کردی حتما بذار

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدير برنامه هاى كريمى پيشنهاد داد، قلعه نويى پذيرفت

مرد شش ميليون دلارى در استقلال

حضور غيرمنتظره ابوالفضل جلالى، مدير برنامه هاى على كريمى در تمرين استقلال و گفت و گوى او با امير قلعه نويى باعث شد شايعه حضور كريمى در استقلال آرام آرام به واقعيت نزديك شود. پس از اينكه داريوش مصطفوى صراحتا اعلام كرد ليست اين باشگاه براى جذب على كريمى پر شده است و از سويى كريمى براى حضور در فوتبال ايران به دليل نزديك تر شدن به تيم ملى احساس نياز مى كرد، ابوالفضل جلالى پس از كسب موافقت اوليه على كريمى باب گفت و گو با استقلالى ها را آغاز كرد. حضور جلالى صبح همان روز كه در تمرين استقلال حاضر شد به تاييد مسؤولان باشگاه استقلال مى رسد تا روشن شود نه تنها امير قلعه نويى بلكه مديران باشگاه استقلال هم با حضور كريمى در استقلال موافق هستند. در گفت و گويى كه ميان قلعه نويى و ابوالفضل جلالى انجام شده حتى به رقم پيشنهادى هم اشاره شده است اما از آنجا كه كريمى بازيكن گران قيمتى است قلعه نويى جذب احتمالى جادوگر را منوط به موافقت اعضاى هيات مديره دانسته است. از اين رو گفت وگوى مختصرى با نفريه يكى از اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال هم انجام شده كه ظواهر نشان دهند موافقت او با جذب على كريمى دارد.

منتظر بازگشت فتح ا... زاده
    امير قلعه نويى جذب على كريمى را از هر حيث به سود تيمش مى داند. او كه در جام ملت ها هم روابط نزديكى با على كريمى داشت حضور كريمى را بسيار مثبت ارزيابى كرده است. قلعه نويى معتقد است حضور كريمى مى تواند مشكل خط حمله استقلال را برطرف كند اما هم قلعه نويى و هم ديگر اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال منتظر بازگشت فتح ا... زاده از باكو هستند تا مديرعامل استقلال كه تلفنى در جريان گفت و گوى قلعه نويى و ابوالفضل جلالى قرار گرفته در بازگشت به تهران نظر و پيشنهاد مالى خود را ارائه كند. درباره پيشنهاد باشگاه استقلال البته، خبر دقيقى در دست نيست اما به نظر مى رسد فتح ا... زاده در اوج مشكلات مالى تا سقف ۵۰۰ ميليون تومان بتواند به على كريمى بپردازد مبلغى كه ۱۵۰ ميليون تومان بيشتر از پيشنهاد اوليه پرسپوليسى ها بوده است.

استقلال براى كريمى جا دارد
    لحن حرف هاى مسؤولان، مربيان و حتى سرمربى استقلال نشان مى دهد استقلال با وجود مشكلات فراوان مالى اش براى جادوگر «جا» دارد. ضعف هاى هجومى استقلال هم با حضور على كريمى بهبود خواهد يافت از طرفى كريمى هم بدش نمى آيد حضور در استقلال را تجربه كند. كنار گذاشتن فرشيد كريمى از پرسپوليس خود يكى از دلايلى است كه ذهن كريمى را به سوى استقلال مى كشاند. واكنش اخير مصطفوى هم باعث شده كريمى از تيم سابقش فاصله بگيرد و ابوالفضل جلالى را براى مذاكره با امير قلعه نويى به باشگاه استقلال بفرستد. آيا چراغ سبز دوطرف در نهايت به توافق نهايى منجر خواهد شد يا جادوگر بار ديگر با يك تيم عربى به توافق خواهد رسيد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهاجم خارجى آبى مى رسد
    ايران ورزشى - استقلال در تعطيلات وضعيت مهاجم خارجى خود را روشن خواهد كرد.
    مهاجمان استقلال در ۴ بازى اول خود در ليگ برتر هنوز موفق به گلزنى نشده اند. كادر فنيآبى پوشان از مدت ها پيش در پى جذب يك مهاجم خارجى بوده و در همين راستا هم چند بازيكن با حضور در تمرينات اين تيم شانس خود را آزمايش كردند، اما آنچه در حال حاضر شنيده مى شود سه گزينه برزيلى، ازبكستانى و سنگالى مدنظر كادر فنى است. حتى نانا بازيكن برزيلى مورد نظر هم در تمرينات استقلال شركت كرد. به هر حال اين تعطيلى براى امير قلعه نوعى فرصت مناسب براى جذب مهاجم مورد نظرش خواهد بود.

=================

عباسفرد: مشكل روانى داريم
    ايران ورزشى- عليرضا عباسفرد كه مى تواند بسيار بهتر از اين كه هست باشد و يكى از مهاجمان خوب و طراز اول ايران، عدم گلزنى را ناشى از مشكلات روانى مى داند: «نتايج ضعيف تيم باعث تضعيف روحيه ما شد و كادر فنى روى اين مسأله خيلى كار كردند. تيم ما نياز به پيروزى دارد تا از اين فشار كه وجود دارد با گلزنى در يك بازى مشكل گلزنى مهاجمان تيم حل شود. تمرينات را به طور جدى پيگيرى مى كنم تا براى بازى با صبا باترى جزو نفرات اصلى باشم و به دليل حضور در تيم، انگيزه زيادى دارم تا مقابل تيم سابقم گلزنى كنم.»

==================

احتمال لغو سفر به ازبكستان
    ايران ورزشى- در حالى كه قرار بود استقلال براى انجام دو بازى تداركاتى به ازبكستان برود اما از آنجا كه تا امروز مقدمات اين سفر انجام نشده بسيار بعيد به نظر مى رسد كه آنها به ازبكستان بروند. پيش از اين صحبت از اردوى اردبيل هم شنيده مى شد اما به نظر مى رسد استقلال در تهران تمرين كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آبي پوشان در آزادي ماندند
    محل و زمان تمرينات استقلال تغيير نکرد

عليرغم اعلام قبلي باشگاه استقلال تهران نه تنها ساعت تمرينات اين تيم تغييري نکرد بلکه محل تمرين آبي پوشان نيز در همان زمين شماره دو آزادي ماند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" شاگردان امير قلعه نويي امروز از ساعت 17 در زمين شماره دو آزادي حاضر مي شوند تا يکي ديگر از تمرينات گروهي خود را در آزادي برگزار کنند. برگزاري اين تمرين در شرايطي است که انتظار مي رفت تا فدراسيون ماه مبارک رمضان محل و زمان تمرينات استقلال تغيير کند اما اين اتفاق نيفتاد. تمرينات استقلال تا شروع دوباره ليگ در تهران دنبال مي شود و اين تيم هيچ اردوي تدارکاتي اي در دستور کار خود ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا این فصل استقلال هرچه بازی داره از یک جهت حساس هست!

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتيجه جلسه استقلالى ها با روانشناس -

ایران ورزشی-استقلالى ها ظهر ديروز در باشگاه حاضر شدند تا پاى صحبت هاى دكتر عباس منتظرى بنشينند، حرف هاى خود را بزنند و به اصطلاح از نظر روحى و روانى تخليه شوند؛ در اين جلسه كه از ساعت ۱۳ آغاز شد اكثر بازيكنان حاضر بودند چرا كه امير قلعه نويى پس از پايان تمرين صبح به تمامى بازيكنان توصيه كرد كه حتما در اين جلسه حاضر شوند. گر چه اكثر بازيكنان از اين جلسه استقبال كردند اما مى شد از برخى چهره ها حدس زد كه از اين جلسه و اين نوع برخورد راضى نيستند.
    دكتر منتظرى پيش از اين هم در ميان استقلالى ها حاضر شده و با آنها صحبت كرده بود. همگان به ياد دارند كه على سامره پس از تعويض ها به نشانه اعتراض و تاسف سرش را تكان مى داد و اين مسأله قلعه نويى را آزار مى داد تا سرمربى استقلال بحث روانشناسى را جدى بگيرد اما بحث و گفت و گوهاى متعدد سامره و دكتر منتظرى نتيجه نداد و على سامره بر اثر ناملايمات سر از امارات درآورد و خيلى ها حسرت اين را خوردند كه چرا سامره به اين راحتى ها از استقلال رفت.

در هر حال، چند سال از آن ماجرا گذشته و حالا به دليل كابوس شكست هاى فصل قبل، فوت پدر مجتبى و بسيارى از موارد ديگر و از جمله عدم نتيجه گيرى، قلعه نويى دست به دامان دكتر منتظرى شده تا بلكه مشكلات را حل كند.
    جلسه ديروز با شوخى و مزه پرانى سياوش اكبرپور آغاز شد. سياوش گفت: «ناهار با من … سفارش بدهيد تا از رستوران شخصى برايتان غذا بگيرم.»
    اميرآبادى و بقيه هم زير لب مى گفتند يك كلاس هم براى مديران بدقول بگذاريد و به آنها از عواقب چك بى محل و وعده و وعيدهاى الكى بگوييد تا آنها بدانند روح و روان بچه ها چطور و چگونه به هم مى ريزد !
    اما سؤال اصلى اين است كه اگر استقلال نتيجه مى گرفت و بازى خود را مى برد باز هم اين جلسه برگزار مى شد، يا نه انگار در ورزش ما مقوله علم روانشناسى فقط در زمان بحران و قرار گرفتن در بن بست به ذهن مربيان و مديران مى رسد و از جايگاهى ثابت نزد باشگاه ها برخوردار نيست.
    مناقشه جبارى با قلعه نويى و سياوش اكبرپور در طول هفته گذشته مبنى بر وجود يك مشكل روحى در ميان بازيكنان ناشى از باخت هاى فصل گذشته كه شبيه به يك عادت شده و به دنبال آن اشاره به فوت پدر جبارى و عدم دقت و تمركز او در پاس هاى ميليمترى، قلعه نويى را دوباره به ياد دوست خود دكتر عباس منتظرى انداخت اما چنين روشى مى تواند استقلال را به موفقيت برساند
    دكتر منتظرى ديروز پيش از جلسه به خبرنگار ما گفت: «من ذهنيت و آمادگى ندارم، اين روش حرفه اى نيست. اگر باشگاه ها و مربيان ما به علم روانشناسى به عنوان يك ابزار براى پيشرفت اعتقاد دارند بايد جايگاه آن را تعريف كنند و در طول فصل آن را در كنار ساير ابزارهاى خود قرار دهند نه اينكه اگر به مشكل خوردند و به بن بست رسيدند به سراغ مسكن موقت بيايند.
    يكى از بازيكنان استقلال كه دوست ندارد نامى از او برده شود مى گويد: «ما منكر اين مسأله نيستم كه علم روانشناسى در فوتبال اثر دارد اما باور كنيد اگر مشكلات مالى ماحل شود و آقايان پاداش ۳ سال قبل و حق و حقومان را به موقع پرداخت كنند بسيارى از مشكلات حل خواهد شد. مسأله ديگر اينكه ما با سيستم ۳ دفاع بازى مى كنيم كه ديگر منسوخ شده و نمى شود براساس سليقه و باورهاى فردى به جنگ حريفان رفت. ما در آسيا هم با اين روش به بن بست برمى خوريم.
    در هر حال جلسه ديروز آبى ها پايان يافت و هيچكس تصوير روشنى از اثرات اين جلسه نداشت. سؤال هاى بى شمارى از سوى بازيكنان و … مطرح است كه آيا مشكل روانى است يا فنى
    آيا نيمكت استقلال از دانش و توانايى لازم برخوردار است آيا سيستم و روش فعلى صحيح است آيا خريدهاى فصل مطابق نياز و براساس كار كارشناسى بوده و مهره چينى و تعويض ها در ۴ ديدار درست بوده. براى يافتن پاسخ اين سؤال ها بايد منتظر حداقل ۴ ديدار ديگر بود، اما آنچه ستودنى است اينكه قلعه نويى شهامت به خرج داده و يكى - يكى به حل مسائل مى پردازد و موشكافانه دنبال حل ماجراست.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا محمود را عشق است.

مر30 دوست داشتم ببینم این قلعه نویی چی مینویسه اگه بازهم پیدا کردی حتما بذار
    خواهش میکنم .ازیک سایت هر5 تانوشته اش راداره الان کپیش میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی

شنبه 2 / 06 / 87
    کادر فنی هماهنگ

همیشه وقتی بازی می کردم ، در تیم ملی و در استقلال برایم مهم بود
    بدانم میان اعضای کادر فنی تیم چه ارتباطی برقرار است.
    این مساله بین بازیکنان دیگر هم وجود داشت وآنها کنجکاو بودند
    تا متوجه شوند مثلا بین همکاران فنی و سرمربی تیم اختلاف نظر
    یا مشکلی وجود دارد یا نه؟
    در واقع تجربه ایی که از آن دوران دارم این است که گروه های
    مربیان هماهنگ ، تیم های بهتری داشتند.
    ممکن بود بین خودشان مشکلات زیادی هم وجود داشت اما
    هیچ بازیکنی از آن خبردار نبود، همین باعث میشد اتحاد و همبستگی
    از کادر فنی به جمع بازیکنان منتقل شود.
    گویی همه اینها یک تیم در یک لباس بودند.
    از روزی که کار مربیگری را شروع کردم یکی از اصلی ترین برنامه هایم
    را حول همین اصل تنظیم کردم.
    اینکه گروه فنی باید یک دل باشند، باید جور همدیگر را بکشند و
    طوری رفتار کنند که باعث سوء استفاده کسی نشود.
    برخی فکر می کردند شعار می دهم اما الان برای هزارمین بار این
    مساله را مطرح می کنم که میان کادر همکاران امیر قلعه نوعی نفر
    اول وآخر وجود ندارد، همه نفر اولند و همه نفر آخر،
    بازیکنی نمی تواند به سمت یک جزء از این مجموعه متمایل شود و
    حرف دیگری بزند.
    خوشبختانه امروز هم این رویه در تیم فعلی استقلال کاملا بر قرار است.
    در عین تقسیم وظایف ، کل کادریک هدف دارند و آن موفقیت استقلال
    است که باعث می شود حواشی به حداقل برسند که من باید از این
    هماهنگی یاد می کردم.
    دوستان خواسته بودند درباره مصاحبه سرمربی پرسپولیس هم بنویسم
    که صلاح ندیدم موضوع ادامه پیدا کند. همانطور که قبلا نوشته بودم هدف
    مجموعه استقلال در این روزها کار،کار و کار است، با توکل بر خداوند
    متعال و به همین دلیل من فکر می کنم،
    در زمین مسابقه همه چیز معلوم می شود.

نکته: این روزها بحث های زیادی درباره خط حمله استقلال مطرح میشود
    که من ضمن تائید این مساله که به زودی پای مهاجمان تیم ما هم به گل
    باز می شود تاکید می کنم در یک تیم مهم نیست چه کسی گل میزند
    مهم حرکت رو به جلو در تاکتیک ها و میل به حمله است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : بعد از موافقت امیر قلعه نویی برای به خدمت گرفتن علی کریمی، مدیر عامل باشگاه استقلال مبلغ 500 میلیون تومان را برای جذب این بازیکن پیشنهاد کرد.
    مدیر عامل باشگاه استقلال طی تماس با ابوالفضل جلالی مدیر برنامه های کریمی نسبت به جذب این بازیکنان ابراز تمایل کرد و قرار است فتح اله زاده پس از بازگشت از باکو فردا با علی کریمی و جلالی در باشگاه استقلال برای رسیدن به توافقات اولیه مذاکره کند.
    پس از لغو حضور کریمی در مس کرمان و صحبت های مصطفوی مبنی بر پر بودن لیست بازیکنان پرسپولیس احتمال به توافق رسیدن کریمی با استقلال قوت گرفته است.
    امیر قلعه نویی سرمربی تیم استقلال که با استقلال در چهار هفته ابتدایی لیگ نتایج مطلوبی کسب نکرده امیدوار است که با به خدمت گرفتن کریمی و تقویت خط هافبک خود ناکامی های استقلال در چند هفته اول لیگ را جبران کند.
    علی کریمی که فصل گذشته با تیم القطر نمایش خوبی در لیگ فوتبال قطر نداشت در ابتدای این فصل به تیم السیلیه پیوست و بعد از عدم رضایت از حضور در این تیم قصد دارد ادامه فوتبالش را در ایران دنبال کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها فردا با ابومسلم ديدار مى كنند

تيم فوتبال استقلال پس از برگزارى ديدار امروز مقابل تيم ملى جوانان عصر فردا هم در ديدارى تداركاتى ديگرى مقابل ابومسلم به ميدان خواهد رفت. كاروان تيم ابومسلم عصر ديروز از مشهد به تهران آمد تا اردويى چند روزه را برگزار نمايد. گفتنى است هادى برگى زر سرمربى ابومسلم طى تماسى با امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان موافقت خود را براى برگزارى يك ديدار دوستانه اعلام نمود. قرار است اين ديدار پنجشنبه ساعت ۱۷ در زمين شماره ۲ آزادى برگزار شود. شايان ذكر است استقلالى ها در هفته اول ليگ نيز با ابومسلم ديدار كردند كه كه اين بازى با حساب ۲ بر صفر به سود آبى پوشان خاتمه يافت.

جلسه شوراى معاونين استقلال هم لغو شد

بعد از لغو جلسه هيأت مديره براى دومين هفته متوالى جلسه شوراى معاونين هم اين هفته تشكيل نمى شود. با توجه به اينكه جلسه شوراى معاونين استقلال روزهاى سه شنبه هر هفته تشكيل مى شود اين هفته با عدم حضور على فتح الله زاده مديرعامل آبى ها به دليل حضور در باكو و همچنين اميدوار رضايى برگزار نمى شود. قرار است تاريخ جديد اين جلسه به زودى اعلام شود. شايان ذكر است قرار بود امير قلعه نويى سرمربى استقلال هم در اين جلسه حضور پيدا كند.

فتح الله زاده به تهران بازگشت

على فتح الله زاده مديرعامل استقلال كه براى انجام كارهاى شخصى به باكو سفر كرده بود ديشب به تهران بازگشت. ديروز شنيديم فتح الله زاده در مدت زمان اقامت خود در باكو مذاكراتى را با چند شركت خارجى داشته تا در صورت به توافق رسيدن با آنها اسپانسر استقلال مشخص گردد.

شكورى فيزيوتراپى مى كند

هادى شكورى مدافع استقلال كه در جريان تمرين روز يكشنبه از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شده بود اين روزها با حضور در كلينيك استقلال به تمرينات فيزيوتراپى مى پردازد. طبق گفته پزشك استقلال شكورى بايد ۴ جلسه ديگر آب درمانى كند تا به شرايط ايده آل برسد. طبق شنيده هاى ما اگر كميته انضباطى حكم به محروميت شكورى ندهد اين مدافع در ديدار با صباباترى مى تواند آبى پوشان را همراهى كند.

استقلالى ها تعطيل مى شوند

تمرينات استقلال از شنبه گذشته در ۲ نوبت صبح و عصر آغاز شد و آبى پوشان خود را براى ادامه مسابقات ليگ برتر آماده كردند. طبق شنيده هاى ما بعد از برگزارى ديدار امروز استقلال با تيم ملى جوانان، آبى پوشان به صلاحديد كادر فنى به مدت ۲ روز تعطيل خواهند بود. گفتنى است تمرينات استقلال از روز شنبه هفته آينده در يك نوبت برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •