تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 441 از 870 اولاول ... 341391431437438439440441442443444445451491541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,401 به 4,410 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من بالاخره 5700 رو گرفتم .مشکی 249000 تومن.
    ولی بچه ها دیشب گوشیرو دادم خواهرم با هدفونش آهنگ گوش بده ،وقتی از گوشش درآورد ،با دستمال کاغذی تمیزش کردم ،ولی بعد از تمیز کردن از یکی از گوشیها صدا در نیومد ،الانم در نمیاد ،درمیادا ولی صداش خیلی خیلی کمه.
    تورو خدا بهم بگید چیکار کنم.
    آقا من فكر مي كنم مشكل از همه نباشه... چون من هنزفريم اينطور نشده... البته ممكنه حق با شما باشه، چون من واسه همين احتمالات زياد باش آهنگ گوش نمي كنم... يا با خود گوشي يا با هنزفري ان91، ولي مي خوام برم يدونه هنزفري و810 بگيرم؟ اصلشو بگيرم يا نه؟ اصلش 12000تومن ، غير اصلش 5000 تومن...
    راستي يه سوال داشتم، مي گم با اسپيكر خود گوشي آهنگ گوش ميدم صداش ضعيف نميشه؟؟؟؟
    اين ترفند هم هست كه فلاش گوشي روشن ميمونه، باعث ضعيف شدن فلاش نميشه؟؟؟ ريني اسكاي جان اگه مي دوني جواب بده... چون تو كهنه كار اين جمعي... بچه هاي ديگه هم هر كي اطلاعات دقيق داره، ما چاكرشم هستيم...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اقا موقع نصب برنامه های adobe reader و کویک آفیس ارور میده که
    سرتی فیکیت ارور.
    کانتکت وید اپلیکیشن ساپیلر .الان تقویم گوشیم روی برج 7 سال 2007 هستش.نمیدونم مشکل چیه .باور کنید با سرعت 700 بایت در ثانیه این 4 مگابایت رو دانلود کردم الان اعصابم ریخته به هم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در مورد 5610 اینو بگم با اینکه اکسپرس موزیکه ولی روی پانل هندزفری امکانات زیادی نداره.
    یعنی مثل 5700 نمی تونی Stop کنی یا صدا رو کم و زیاد کنی و ...

I Love 5700 Xpress Music
    كاملا تاييد ميشه... هنزفري اين گوشي فقط 2تا دكمه داره كه هيچ فايده اي هم نداره، در صورتي كه هنزفري 5700 دكمه ي play/pouse و ولوم و دكمه جواب دادن به تلفن و همين طور عقب و جلو كردن آهنگ داره... تنها بديش اينه كه دكمه ي stop نداره منظورم از stop، ـ pouse نيست... منظورم اون دكمه مربعي است... كه اين دكمه رو خود گوشي هم وجود نداره...
    راستي كسي نمي دونه دكمه ي بين دو دكمه ي كم و زياد كردن صدا روي هنزفري به چه دردي مي خوره؟؟/ من خودمو كشتم ولي عكس العملي نشون نداد...

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

اقا موقع نصب برنامه های adobe reader و کویک آفیس ارور میده که
    سرتی فیکیت ارور.
    کانتکت وید اپلیکیشن ساپیلر .الان تقویم گوشیم روی برج 7 سال 2007 هستش.نمیدونم مشکل چیه .باور کنید با سرعت 700 بایت در ثانیه این 4 مگابایت رو دانلود کردم الان اعصابم ریخته به هم
    کاظم جان اول تاریخ رو ببر عقب اگه نشد ببر جلو اگه نشد رو تاریخ روز تنظیم کن اگه دیگه نشد باید ساین کنی
    Last edited by hamidrezaaa; 07-02-2008 at 15:12.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

ای بابا چرا دوبار امد .....
    Last edited by hamidrezaaa; 07-02-2008 at 15:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

عزيزم من كاري به سيستم حرفه اي گوشي ندارم... در نگاه يك كاربر عكس هاي 5610 در زوم به شدت افت مي كنه... طوري كه همه چيو مربع مربع ميبيني... در حالي كه با همون مقدار زوم تو 5700 خيلي بهتر تصوير ديده ميشه...
    ضمنا هنزفريش واقعا افتضاحه... شما اگه راجع به هنزفري 6300 اين حرفو ميگفتيد من كاملا مي پذيرفتم... ولي توي 5610 كاملا مخالفم... هنزفري اين دو گوشي از يك نوعه... در صورتي كه 5610 به دليل اكسپرس موزيك بودن بايد از كيفيت بهتري برخوردار باشه...ولي 6300 چون يك گوشي سنگين و شكيله و زياد متناسب با ميوزيك گوش دادن نيست... هنزفري مطلوبي در حد خودش داره...
    اين نظر منه...مثلا قوي ترين اكسپرس ميوزيك 5700 هست و هيچكي به اين شكي نداره... هنزفري هاشم يكي از بهترين هاس و اين خودش رتبه ي گوشي رو تو اكسپرس ميوزيك ها رقم ميزنه...
    بابت قيمتم... شرمنده ولي بازم گرونه... نسبت به امكاناتش...
    شما هيچگاه نمي تونيد 5700 رو با 5610 مقايسه كنيد چون گرچه هر دو براي يك كار ساخته شده اند و در يك گروهند ولي 5700، برنامه هاي سيمبين9.2 و گاهي 9.1 و همين طور java مي خونه در صورتي كه نوكيا تو 5610 به همون جاوا بسنده كرده...
    ضمنا آقاي ريني اسكاي جان حرف شما راجع به مدل ها كاملا بي ربط بود... اگه 5610 چون عددش از 5700 كمتره به همين خاطر ضعيفتره، 6600 عددش از 5700 بالاتره و كاراييش هم بايد بالاتر باشه...
    لطفا رو هوا حرف نزنيد...

مثل اینکه شما نمیفهمی من چی میگم...زود میدوی میری سراغ سیستم عامل و...

من اصلا حرفم این نیست...هی شما پیش میکشی...

در ضمن هندزفری 5310 و 5610 مثل هم هست نه 5610 و 6300 ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آقا من فكر مي كنم مشكل از همه نباشه... چون من هنزفريم اينطور نشده... البته ممكنه حق با شما باشه، چون من واسه همين احتمالات زياد باش آهنگ گوش نمي كنم... يا با خود گوشي يا با هنزفري ان91، ولي مي خوام برم يدونه هنزفري و810 بگيرم؟ اصلشو بگيرم يا نه؟ اصلش 12000تومن ، غير اصلش 5000 تومن...
    راستي يه سوال داشتم، مي گم با اسپيكر خود گوشي آهنگ گوش ميدم صداش ضعيف نميشه؟؟؟؟
    اين ترفند هم هست كه فلاش گوشي روشن ميمونه، باعث ضعيف شدن فلاش نميشه؟؟؟ ريني اسكاي جان اگه مي دوني جواب بده... چون تو كهنه كار اين جمعي... بچه هاي ديگه هم هر كي اطلاعات دقيق داره، ما چاكرشم هستيم...

اصلا و 810 تقلبی رو نگیر...من گرفتم 5000 تومن...اصلا باس نداره...شاید اصلیش داشته باشه... کریتیو بگیری خوبه..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من تا حالا کلی نرم افزار دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم میگه سرتیفیکت اکسپایرید . یعنی نمی شه نصبش کرد؟

تاریخ گوشیو بکش عقب..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

مری جان متاسفانه این هندزفری 5700 از درون مشکل داره!!همه مانند شما دچار کم شدن صدای یکی از هندزفریها شدن !من هم همینطور!باید هندزفری رو باز کنی و از دورن دست کاریش کنی و قسمتهای مختلفش رو تمیز کنی و چک کنی که اصلا این کار نمیصرفه!پس بهتره با 5 یا 10 تومن بهترین هندزفری رو بخرید و حال کنید!هندزفریهای دیگه بسیار صدای بلندتری دارند و همچنین باس توپی!

هندزفری من هم گوشی چپش (کوتاهه) تقریبا میشه گفت قطع شده !

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من که هیچ جای اون ندیدم که نوشته باشه فیلپ شاید کار دوستان چشم بادامی باشه.
    در ضمن اگه هندسفری کریتیو بگیریم اون موقع باید قسمت دومش رو عوض کنیم یا کلا به 5700 میخوره و دو تیکه اش رو به گوشی وصل میکنیم؟/
    عکسی ازش دارید آیا سرش مثل سری واکمن میمونه یا از این خرکی ها هستش که توی گوش خر هم بذاری می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •