شما جواب همه رو دادي غير از ما!
شما هر بازی خواستی تو تاپیک دانلود بازی های psp درخواست بده. این هم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا شرمنده به خدا! پست شما دقیقا مصادف شد با پست بنده ی حقیر! ببخشید...شما جواب همه رو دادي غير از ما!
Last edited by musketeer; 07-06-2008 at 16:32.
راستی یه خبر... ورژن دوم فرم ویر 3.95 GEN هم اومده. برای دانلودش برید اینجا:
ضمنا... یه چند تا اسکرین شات هم هست که میتونید ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا... یه خبر دیگه اینکه، به نظر میآد سونی تو فرم ویر 4 قابلیتهای خیلی جالبی به psp اضافه کنه. مثلا پشتیبانی از فرمت DivX
كسي امتحان نكرد؟
جالبه!! بنده هم با فرم ویر 3.90 روی psp فت نصبش کردم. این ارور رو داد: "8002014C" دلیلشو نمیدونم. اگه چیزی پیدا کردم همینجا میگم!با ورژن 3.90 روي اسليم نصبش كردم ولي اجرا نمي شه!
شرمنده که دیر جواب دادم. احتمالا اون موقع که شما پرسیدی من نبودم. به هر حال شرمنده...كسي امتحان نكرد؟
فعلا 3.95 رو نصب نکنید چون نیازی بهش نیست همین 3.90 خوبه... در ضمن پچ دوم این فریم ویر هم اومده
ببین منم همون رم های ایرن رهجو رو گفتم دیگه قیمتی که میده با قیمت بازار فرق داره
بله... تایید میشهفعلا 3.95 رو نصب نکنید چون نیازی بهش نیست همین 3.90 خوبه.
لطفا اگه ممکنه آدرس یا شماره تلفن مغازه ای که مموری استیک با گارانتی ایران رهجو رو ارزونتر از خود ایران رهجو میده، به بنده بدید.ببین منم همون رم های ایرن رهجو رو گفتم دیگه قیمتی که میده با قیمت بازار فرق داره
نميشه فرق داشته باشه،اونم با اين همه اختلاف قيمت ! كجا با اين قيمت مموري ميدن،آدرس بدين لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)