بچه ها کسی نمی خواد در مورد کد نظام وظیفه دفترچه سراسری که تو پست قبلی توضیح دادم راهنماییم کنه؟؟
البته دوتا ا دوستان راهنمایی کردن ممنون من جواب کاملی نگرفتم
دوست فعال بخش میشه شمام راهنمایی کنی؟؟ یا سایر دوستان اگه وضعیتی مثل من دارن راهنماییم کنن![]()
بچه ها کسی نمی خواد در مورد کد نظام وظیفه دفترچه سراسری که تو پست قبلی توضیح دادم راهنماییم کنه؟؟
البته دوتا ا دوستان راهنمایی کردن ممنون من جواب کاملی نگرفتم
دوست فعال بخش میشه شمام راهنمایی کنی؟؟ یا سایر دوستان اگه وضعیتی مثل من دارن راهنماییم کنن![]()
تقریبا 10 روز پس از پست دفترچه برگ سبز که تاریخ اعزامتون روش درج شده میاد دم خونتون و تقریبا 20 روز مونده به اعزام هم برگ سفید که نام نیرو و مرکز آموزش روش درج شده میاد و شما خودتون رو آماده خدمت مقدس میکنید![]()
سلام خدمت مهرداد عزیز و بقیه عزیزان
چند تا سوال دارم مثل همیشه:
1. فرض کنید دو نفر هر دو متولد سال 1372 باشند , کسی که دوره پیش دانشگاهی رو واسش تو سایت زده " اول بزرگسال " ( یعنی پیش رو بزرگسال خونده , و دیپلمش رو دی ماه 89 گرفته ) و اون یکی دیگه " ضمن سال " ( یعنی همون سال تموم کرده , و دیپلمش رو خرداد 89 گرفته ) , چه فرقی با هم ر موعد اعزام و ارسال دفترچه دارند ؟
2. تو سایت نظام وظیفه یکی این سوال رو پرسیده "
3- من متولد سال 1372هستم مي خواستم بپرسم در چه تاريخي وارد سن مشموليت مي شوم و براي رفتن به سربازي چه اقدامي بايد انجام دهم؟
شما از اول فروردين سال 1390وارد سن مشموليت مي شويد و مي بايست وضعيت مشموليت خود را طي همين سال روشن نمائيد . براي رسيدگي به وضعيت مشموليت خود و ثبت درخواست اعزام به خدمت و يا معافيت، به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس+10) در محل سكونت خود مراجعه كرده و پس از دريافت دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي ، متناسب با وضعيت و درخواست خود اقدام نماييد.
"
و جوابش رو هم که دیدید ؟ یعنی چی ؟ یعنی متولدین 72 هم باید تا پایان سال 90 مدارک ارسال کنند ؟!!!
3. یه چیزی رو تو یه بند از دفترچه کنکور 91 ( که نمیدونم هنوز اومده یا نه !!!!) یکی از دوستان گذاشتند که میگه : " كد 4) فارغ التحصيلان و دان ش آموزان سال آخر دوره متوسط ه روزان ه بزرگسالان و آموزش از راه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره
پيش دانشگاهي و دان شآموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1372 و بعد از آ ن.
تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1391 احتياجي به اخذ برگ ه آماده ب ه خدمت ندارند ، ولي لازم اس ت در
تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام مي گردد، خود را معرفي نمايند. "
خیلی خوشحالم کرد این موضوع ولی تو همین جمله هم تناقض دیده میشه !!
میگه متولدین 72 احتیاجی به اخذ برگه آماده به خدمت ندارند !!! ولی باید خودشون رو معرفی کنند !! یعنی چی !! خودت رو معرفی کنی که میشه برگه آماده به خدمت دیگه !!! اینا هم مارو گرفتن ها !!
مرسی از پاسخگویی همیشگی شما عزیزان ( متولد 1372 نیمه اول هستم )
سلام.ذوستان من معافیت تحصیلی دارم.متولد71.ترم اول ازاد
اینطور که تو دفترچه نوشته نمیتونم کنکور 91 بدم.درسته؟
برای کنکور ازاد سال 91 چی؟اونم همین شرایط کنکور سراسای رو داره؟
ببین من در مورد سوال اولت اطلاعی ندارم
این جدول میذارم ( البته قبلا هم گذاشته بودم ) ببین به دردت میخوره؟؟
منم نیمه اول 72 هستم. و سال 90 هم مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم. تا اونجایی که میدونم سال مشمولیت من سال 90 و سال اعزام من سال 91 هست.
در ضمن یه دفترچه ای توی سایت نظام وظیفه هست میتونی دانلود کنی و بخونیش من این جدولو از همونجا برداشتم.
در ضمن اون مطلب در مورد کد نظام وظیفه هم من گذاشته بودم. بله دفترچه کنکور 91 هم اومده توی سایت سازمان سنجش هست میتونید دانلودش کنید
![]()
Last edited by .apm.; 01-12-2011 at 12:27.
خیلی ممنون دوست من
ولی تو همین جدول هم نوشته دیپلم و پیش دانشگاهی !!! نگفته دقیقا کدوم !! مثلا من دیپلمم رو دی ماه 89 گرفتم ولی پیش دانشگاهی رو خرداد 90 گرفتم !!! حالا نمیدونم کدوم ستون درسته ! " خرداد " یا " دی ماه " !!!
اگه خرداد باشه که درسته( سال اعزام داره که واسه من میشه 91 )
ولی اگه دی ماه باشه که سال اعزام نداره و واسه من میشه سال بعد از اخذ دیپلم که یعنی امسال![]()
خدایی می بینین چه قانون هایی تصویب میکنن !! قول میدم اگه پسر یکی از همین قانون گذارها هم بخواد بره سربازی سر ر گم میشه !!!
از مهرداد عزیز خواهش دارم اگه میشه یه نگاه به پست ما هم بندازه![]()
من فکر میکنم منظور آخرین مدرک تحصیلی هست. خوب شمام آخر مدرک تحصیلیتون پیش هست دیگه.
البته باز مطمئن نیستما. چون مال شما بزرگساله اطلاع دقیق ندارم
ایشاالله مشکلتون حل میشه
منظورتون از آقا مهرداد همون کاربر فعال بخش هستن؟؟ پس لطفا یه نگاهی هم به پست من بندازین . چند روز دیگه ثبت نام شروع میشه من دلهره دارم.
لطفااااا![]()
سلام به دوست عزیزم (اسمت رو نمی دونم)
کسایی که پیش دانشگاهی داشته باشند طبق پیش دانشگاهی برخورد می شه باهاشون اما کسی فقط دیپلم رو گرفته باشه و ادامه نداده باشه طبق دیپلم باهاش رفتار می شه!اما از زمانی که کنکور برداشته بشه این قانون می شه چهارم دبیرستان ( همون پیش دانشگاهی) !
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اگه قانون انصراف رو بردارن کنکور 91 نمی تونی شرکت کنی!عجیب هست اگه این قانون رو بخواهند اجرا کنند بدون هیچ اطلاعی!
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
در پیغام خصوصی جوابت رو دادم!
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا و به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، سردار ”سيد حميد صدرالسادات“ رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در گفتگوي اختصاصي با خبرنگاراين پايگاه، در خصوص مراحل تصويب قانون جديد وظيفه عمومي گفت: از سال 88 كه قرار شد در قانون وظيفه عمومي (مصوبه سال 63)، اصلاحاتي بوجود بيايد، اين موضوع در مجلس تحت عنوان ”اصلاحيه قانون خدمت وظيفه عمومي مصوبه سال 63“ مطرح شد.
وي با اشاره به اينكه، قانون اصلاحي، 52 ماده دارد، افزود: اين موضوع در كميسيون هاي مختلف مجلس مطرح شد و در نهايت در سال 88، قانون نهايي در صحن علني مجلس به تصويب رسيد و سپس به شوراي نگهبان فرستاده شد.
سردار صدرالسادات تصريح كرد: يكي از اصلي ترين اشكالاتي كه شوراي نگهبان بر اين قانون گرفت، اخذ نظر مقام معظم رهبري و ستاد كل نيروهاي مسلح در خصوص معافيت ها به خصوص معافيت دو برادري بود كه سرانجام طي توافق انجام شده بين مجلس، ستاد كل و شوراي نگهبان، قرار شد تصميم گيري در اين خصوص به ستاد كل واگذر شود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در خصوص نظر اين سازمان در اجراي معافيت دو برادري، به خبرنگار پليس گفت: نظر ما براين بود كه اين بند (قانون معافيت دو برادري) در قانون نيايد زيرا با شرايط كنوني، اين قانون در كشور قابل اجرا نيست.
وي در توضيح گفت: در حال حاضر، ميزان مواليد كشورمان يعني كساني كه به سن مشموليت مي رسند در حال كاهش است از طرفي اگر در سال هاي آينده اين معافيت اجرا شود، پيش بيني ما اين است كه سالانه تعداد قابل ملاحظه اي از مشمولان با اجراي اين قانون، معاف مي شوند، بنابراين يا اعزام با مشكل روبرو مي شود و يا بايد طول خدمت سربازي را افزايش دهيم كه اين به صلاح نيست.
به گفته اين مقام انتظامي، در اجراي معافيت سه برادري كه عنايتي از سوي مقام معظم رهبري بود و تا پايان امسال قابل اجرا است، براي نزديك به 460 هزار نفر از مشمولان كارت معافيت از سوي سازمان وظيفه عمومي، صادر شد.
صدرالسادات، خاطرنشان كرد: براساس نظر ستاد كل نيز حداقل تا 10 سال آينده، قانون معافيت دوبرادري قابل اجرا نخواهد بود و درصورتيكه در 10 سال آينده ميزان مواليد افزايش يابد، اين قانون قابل اجرا است كه بعيد به نظر مي رسد.
پ.ن : خیلی جالبه ،قانون می ذارن بعد 10 سال بعد می خوان اجراش کنند![]()
Last edited by MeMri; 01-12-2011 at 16:10.
آقا مهرداد جواب دوستانو دادی ولی جواب منو نه
لطفامن کدوم کدو وارد کنم؟؟؟؟؟؟
یکیم این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
مگه قانون انصراف و برداشتن؟؟؟ تو سایتش که چیزی ندیدم مناگه قانون انصراف رو بردارن کنکور 91 نمی تونی شرکت کنی!عجیب هست اگه این قانون رو بخواهند اجرا کنند بدون هیچ اطلاعی!![]()
والا منم بی خبرم!شما از خود سازمان سنجش یا نظام وظیفه بپرس چون واقعا نمی دونم !ممکنه چیزی بگم اشتباه باشه بعدا لعنتش به حساب من بره![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)