میگم آدرس دقیق این ساعت کجاست؟؟؟!!آخه پیداش نمیکنم؟!!!!تو آموزش هم نبود!!!!!!!!!!
میگم آدرس دقیق این ساعت کجاست؟؟؟!!آخه پیداش نمیکنم؟!!!!تو آموزش هم نبود!!!!!!!!!!
Last edited by millad1388; 30-08-2009 at 13:32.
این تریبال دیگه شورشو در اورده اکانت 20 کا پوینتی منو و رنک 10 کانتینتمو بن کرده
اصلا موندم برای چی اینکارو کرده
مگه اوسکلم که با وجود این اکانت به این خوبی برم اکانت دیگه بزنم
میگه باد 7 کا از پوینتت کم شه
بد بخت شدم
عجب غلطی کردما .
بن شدم . می دونین چرا . پس و یوزرمو دادم مستر جان برن ببینن اوضام چطوریه . نامردا مچمونو گرفتن .
532 پوینت کم کردن که هیچ الانم نمی ذاره برم تو اکانتم . میدونین کی مهلت بن شدنم تموم میشه ؟ خودش که نگفته بود . ولی نوشته بود نمی تونی حمله کنی این که اصلا نمی ذاره برم تو .
مستر جان مشکل شما هم به خاطر منه واقعا از شما عذر میخوام .ببخشید .ببخشید.
راستی اینم قانون مزخرفی که اصلا نخونده بودمش ( قانون اول ) :
عجب شرمندگی شد 500 تا پوینت من کجا 7 کا پوینت مستر جان کجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by black.assassin; 30-08-2009 at 13:05.
جواب سوال من هم یکی بده!!!!ما هم آدمیمم!!!! این ساعتش کجاست ؟!!چرا هر چی میگردم پیدا نمیکنم!!!!
master alan shoma ham speed hasti?age hasti be in soldier khan begoo user mano behem bede
دو ساعت و نیم نه سه ساعت و نیم !
پایین صفحه دیگه
یه بار هم بگی میفهمیم !!
مستر ، سولجر ، علی ، آسمون ، مسعود و ... که الان اسم هاشون یادم نیست !!! این تازه وارد ها که از نا کجا آباد یهو 10-20 تایی ریختن اینجا رو راهنمایی نکنین تا برن آموزش رو بخونن !!
بابا من بار اول که تریبال رو یاد گرفته بودم اول آموزش رو خونده بودم و میدونستم که 2 ، 2 تا میشه 4 تا !!
برین آموزش رو بخونین دیگه ... اینجا سوال بپرسین کسی جواب نمیده !!!
اول خواستم جواب بدم ولی سوالاتون تمومی نداره !! همه ی سوال ها هم مبتدی
یه سر به فروم فارسی بازی بزنین یا اینکه آموزش رو بخونین
وسلام !
من که منابع رو با ساختمون اصلی و مخفیگاه رو تا 10 بردمش!!!!
Last edited by millad1388; 30-08-2009 at 13:31.
گیر عجب نوب هایی افتادیم
اینجا مدیر نداره به اینا اخطار بده ؟
مگه تراوینه؟
مهدی جان، من دیشب پسوردت رو بگردوندم حالت قبل، چند ساعت بعد داشتم بازی میکردم که شما لوگین کردی. بعد اون موقع هم هر چی لوگین میکردم خطای پسورد میداد. خودت عوضش کردی. کمی کار دارم تو ورلد اسپید. 2مین بهم بده تا ورلد تموم نشده برم.
محمد، چند بار بگم. تهران +3:30 گرینویچ هست. حالا بیا تو تاپیک تریبال به اینا جغرافی یاد بده :(
Last edited by soldier; 30-08-2009 at 13:39.
من
هم جز شون هستم یا نه
فروم فارسی کجا هستش آخه!!!!!همش انگلیشیه!!!!!!!!!!!
Last edited by millad1388; 30-08-2009 at 13:37.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)