نه بابا بيچاره اصلا شبا هيچ استفاده اي نداشت همون روزاي اول كه ثبت نام كرده. من شبانشو تست كردم ديدم خيلي وضعش خرابه
دقيقا تا قيل از اينكه شبانه شروع بشه سرعت 250بود بعدش از ساعت 1يهو اومد رو 16 اونم هر 2-3دقيقه اي يك بار قطع ميشد
نه بابا بيچاره اصلا شبا هيچ استفاده اي نداشت همون روزاي اول كه ثبت نام كرده. من شبانشو تست كردم ديدم خيلي وضعش خرابه
دقيقا تا قيل از اينكه شبانه شروع بشه سرعت 250بود بعدش از ساعت 1يهو اومد رو 16 اونم هر 2-3دقيقه اي يك بار قطع ميشد
Last edited by farshad0123; 08-12-2014 at 18:12.
کلا شما زنگ تفریح تاپیک پارس هستید !یا دارید اینجا از مخابرات شهرتون میگید یا شرکت های دیگه . چند نفر هم بهتون گفتن که اینجا فقط در مورد پارس آنلاین باید پست داد ولی متأسفانه ...
در کل دوست شما مثل من بدشانس بوده احتمالا ! چون بنده که از های وب دارم 10 روز 10 روز قطع میشه نه هر 2-3 دقیقه یبار !![]()
شبانه 2 مگ چقدر شده؟
ساعت 3
90 مگ دانلود کردم تقریبا 20 مگ کم شده
قبل از 2 مودم روشن نبوده؟
مودمو یبار خاموش روشن کردم بعد حجمو نگاه کردم بعد دانلود کردم دوباره مودمو خاموش روشن کردم کم شده بود
سلام یه کد هدیه 5 گیگ دارم هر کس خواست 10 تومن میفروشمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فی//لت//ری/نگ جدید
از این رو فیلترینگ هوشمند در لایههای دسترسی خواهد بود که ممکن است لایه دسترسی شرکتهای ISP، اپراتورها یا استانی باشد و این هنوز مشخص نیست.
شرایط کاربر از جمله سن، شغل و تحصیلات بررسی میشود و سطوح مختلف فیلترینگ تعریف میشود که در این باره تشخیص و احراز هویت کاربر بخشی از کار است
Last edited by sleeplessness; 08-12-2014 at 20:53.
امضات منو نابود کرد![]()
واقعا من چی جوری میتونم برم تشکر کنم اینقدر رضایتم جلب شده؟؟؟
بهترین سرویس روزانه...بهترین سرویس شبانه...اصلا شک در آن جایز نیست...
این جالبه...
SLOWER THAN 93% OF IR
و این فقط با پارس امکان پذیره...
به خدا راضی نیستم اینقدر تلاش کنه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)